Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 521223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2475 : 21 Mart 2016, 17:19:14 »
Vallahi real bile gelse benim hala umidim var cok olcu olmaz ama udohun olmadigi vesely nin faul problemine girdigi realin kaybederse belkide elenecegi macta elimizden kacirdik onlari deplasmanda yeter ki baska sakatlik olmasin ve takim koc taraftar hep beraber inanalim

O gunden beri Real'de cok sey degisti. 

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2476 : 21 Mart 2016, 17:51:03 »
Bu sakatlıkların üstüne real gelmesi tüy dikme olur. En çakal ve pota altı olarak şu an bizi en çok yıpratacak takım real.
Taraftar ve oyuncularda ilk turda yenseydik şimdi olmazlardı düşüncesi bile sıkıntı yaratır bizlere.

Khimki veya olimpiyakos tercihimdir.
Şurdan yüzümüz gülse bari
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2477 : 21 Mart 2016, 19:10:34 »
Ne yaptın hocam, ülkenin ..na sıçmak olur bu. Bir daha 20 sene ne uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaparız nede iyi yabancı getiririz nede takımdakilerde moral kalır. Kaldıki böyle bir sebepten de maçlar ertelenmez ilk erteleme sonrasında tarafsız bir yere alınır maçlar.

hocam, tabii ki ciddi değilim.. hoş, artık bu ülke umurumda değil ama sakatlık sonrası keşke şu maçlar biraz daha ileri bir tarihte oynansa diye geçti içimden..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2478 : 21 Mart 2016, 20:28:44 »
o zaman diyelim ki;her kim karsımıza rakip olacaksa;

allah spanoulis'e veya printezis'e;
allah bourosis'e;
allah gutavo ayon veya sergio llull'a;
allah ante tomic veya justin doelmann'a;
allah alexey shved'e;

bol bol sakatlık versin...amin...

allah kimseye sakatlık vermesin ama :)

Bak bu da tutarsa artık heykelin mi dikilir ... Başkanlığa mı aday olursun ... Hepsi için yolun açık :))
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2479 : 22 Mart 2016, 12:03:34 »
Umarım Real gelmez tarihin en itici takımı bence.Eğer 2 mağlubiyet alırlarsa muhtemelen dışarda kalacaklar.Bu hafta Olimpiyakos ve gelecek hafta Laboral  tokatlarsa ki bence yenerler o zaman çıkmaları çok zor.

13-15 Mayıs'a kadar veysel döner ama nasıl döner, sorun galiba nasıl döneceği.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2480 : 22 Mart 2016, 14:57:27 »
vesely eger mayıs basına iyilesirse 6 hafta var 2 lig maıcnda oynayabilir..en kotu 1 mac oynayabilir..bu da vesely'i ısındırır en azından tekrar mac ritmine..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2481 : 22 Mart 2016, 16:20:57 »
Bu arada  Fenerbahçe-Doğuş  gelecek yıl birleşme haberleri var heyecan verici.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #2482 : 22 Mart 2016, 19:27:30 »
laboral düşüşte,bu ekiplerin arasından en tatlı laboral olur. ama onun da gelme şansı

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2483 : 23 Mart 2016, 00:50:48 »
 öncelikle nereye yazacağımı bilmediğim için en uygun başlık gördüğüm buraya yazıyorum affola.
abiler bilenler şimdi biri bana final four eşleşmelerinin nasıl olacağını anlatabilir mi ? anladığım kadarıyla top16 birincileri çeyrek finali geçince f4'de ilk turda rakip olmuyor. yani cska karşı grupta birinci olur f4 yaparsa , biz de yaparsak finalde karşılaşıyoruz. ancak diğer durumlarda nasıl bir eşleşme olacak ? mesela bizim grubun 4.sü cska'yı eledi f4de kimle karşılacak?
şimdiden biri cevaplarsa çok memnun olurum  :)

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2484 : 23 Mart 2016, 08:55:12 »
öncelikle nereye yazacağımı bilmediğim için en uygun başlık gördüğüm buraya yazıyorum affola.
abiler bilenler şimdi biri bana final four eşleşmelerinin nasıl olacağını anlatabilir mi ? anladığım kadarıyla top16 birincileri çeyrek finali geçince f4'de ilk turda rakip olmuyor. yani cska karşı grupta birinci olur f4 yaparsa , biz de yaparsak finalde karşılaşıyoruz. ancak diğer durumlarda nasıl bir eşleşme olacak ? mesela bizim grubun 4.sü cska'yı eledi f4de kimle karşılacak?
şimdiden biri cevaplarsa çok memnun olurum  :)

http://www.euroleague.net/competition/format

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2485 : 23 Mart 2016, 10:07:30 »
su senaryo islerse sevinirim..

laboral-barca....  barca galip
brose-cska....  cska galip
zalgiris-khimki... khimki galip
oly-real...........  real galip

cska 9-3, laboral 7-5, barca 7-5, real 7-5, khimki 6-6, oly 5-7, brose 5-7, zalgiris 2-10

khimki-oly....  oly galip (ama farketmez..oly kazansa daha iyi olabilir belki...zaten laboral hem oly hem khimki'ye ustun ikilide..khimki kazansa da olur ya neyse)
barca-brose .... barca galip
cska-zalgiris.... cska galip
laboral-real.....  real galip

cska 10-3, barca 8-5, real 8-5, laboral 7-6,  oly 6-7, khimki 6-7, brose 5-8, zalgiris 2-11

zalgiris-barca....barca galip
brose-laboral....laboral galip
real-khimki....real galip
oly-cska.....oly galip

cska 10-4, barca 9-5, real 9-5, laboral 8-6,  oly 7-7, khimki 6-8, brose 5-9, zalgiris 2-12

olur mu olur..
real ve barca eger adam gibi oynarsa laboral'i deplasmanda yenerler...laboral olum kalım macında son hafta brose'yi de yenecektir bence..

tek kritik nokta bu hafta real olympiakos'u deplasmnada yenip dısarı iter mi biraz olsun potadan...

kritik maclar.

oly-real ..... real
laboral-barca....barca
laboral-real......real
brose-laboral....laboral

yani su senaryoda bundan sonra real ve barca kaybetmeyecek, laboral sadece deplasmandaki son macı alacak..boylece bize gelecek rakip olarak...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2486 : 23 Mart 2016, 11:18:45 »
Vesely'nin yokluğunda Laboral'i hiç istemem açıkçası. Atlet ve delici kısaları var. Kısalarımız geçilse bile Vesely-Udoh ikilisiyle onları durdurabilirdik. Şimdi Udoh tek başına ne kadar durdurabilir bilmiyorum. Udoh'un bir de uğraşacağı Bourousis olacak. Faul problemine girmemesi gerekecek. Bu yüzden bize Laboral ters gelebilir. Vesely olsaydı isterdim ama. Gerçi geçen sene de Maccabi atletizm olarak çok üstümüzdeydi ama koç halletti.

Bence en temizi Khimki olur. Ya da çıkabilirse Brose güzel olur. En kötü eşleşme de Olympiakos olur.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #2487 : 23 Mart 2016, 11:32:14 »
Durum gerçekten çok karışık. CSKA'nın kesin olarak 4. sıraya kadar gerilemeyeceğini varsayarsak;

Laboral, Barca ve Real turundan 2'de 0 yapabilir. Biraz iddialı olabilir ama ben Real'in Laboral'e karşı kesin kazanacağını düşünüyorum, fakat Barca biraz ortada. Son maç Brose deplasmanında. Fikstüre bakılınca eğer Brose içeride CSKA ve dışarıda Barca'dan galibiyet alamadan gelirse, (ki bence bu çok yüksek bir ihtimal) son maçı direk Laboral'e galibiyet olarak yazabiliriz. Bu da Laboral'in en kötü 8 galibiyet yapacağını gösterir.

Barca'ya gelirsek Laboral maçı ortada, son iki maç Brose ve Zalgiris maçlarını cepte olarak görüyorum. Bu da Barca'nın en kötü 8 galibiyet yapacağını gösterir. Laboral'i yenerse onları kesin altına alıyor. Ama Laboral alırsa Barca'ya 3. sıra yolu gözükür.

Bize gelmemesini umduğum Real ise bu hafta Olympiacos deplasmanından çıkamaz diye düşünüyorum. Laboral deplasmanından bir şekilde çıkıp son maçta da Khimki'yi yenerler. Bu sebeple Real 8 galibiyet yapacaktır. Real 8'de kalacağı için Barca ve Laboral'den en az birinin altında kalacaktır. 4. sırada olmaması adına, Barca'ya zaten iki maçta da yenildiği için Laboral'i, zor ama belki çift hanelerde yenip ikili averajda geçebilmesi adına Barca'nın Laboral'i yenmesini beklemek gerekebilir.

Khimki kalan maçlarda Zalgiris'i yener, içerideki Olympiacos maçı ortada, son maçta ise Real'e yenilir. Böyle bakarsak ya 6 ya da 7 galibiyetle grubu bitirecek. Bu sebeple son 8'e kalmalarını çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum.

Olympiacos ise feleğin çemberinden geçmeye çalışacak. Ben içeride Real'i de CSKA'yı da yenmelerini bekliyorum. Önemli olan Khimki'yi dışarıda yenip yenemeyecekleri. Yenerlerse 8 galibiyet yaparlar ve iş üçlü averaja kalabilir diye düşünüyorum. Tek şansları iş üçlü averaja kalırsa Laboral'in de bu işin içinde olması olabilir. Çünkü tek avantajları onlara karşı. Real ve Barca ile kalırlarsa dışarıda kalabilirler. Tabii bu hafta Real'e iyi bir fark atabilirlerse belki şansları artabilir.

Brose'nin ise önce de dediğim gibi CSKA ve Barca maçlarını kaybedeceğini ve bu durumda iddiası kalmayacağı için son maçta Laboral'e de yenilmesini bekliyorum. Bir mucize olur da 4. olurlarsa hayat bayram olur tabii ki.

Tahminim, ya da belki de ütopyam :);

CSKA: 10
Barca: 9
Laboral: 8
Real: 8
Olympiacos: 8

Khimki: 6
Brose: 5
Zalgiris: 2

Tabii bu durumda sıralama bu üçlünün averaj durumuna bağlı olacak. Eğer Laboral Barca'yı yenerse bu sefer Barca üçlü averaja kalacak.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 11:33:05 Gönderen: serbian »
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2488 : 23 Mart 2016, 11:37:48 »
Vesely'nin hiç bir maça yetişemeyeceğini varsayarak (hala ufak bir mucize bekliyorum) tur şanslarımız (kaynak: işkembe)

Real Madrid: %20 (1-3 eleniriz)
Barcelona: %33 (1-3 ya da 2-3)
Laboral: %70 (3-1 alırız)
Olympiakos: %50 (evinde maç veren elenir)
Khimki: %51 (İstanbul'da maç versek bile deplasmanda turu çevirme olasılığımız var)
Brose: %99 (süpürürüz)

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #2489 : 23 Mart 2016, 11:40:52 »
Bu arada biz olabildiğince az yorulalım diye Real'i istemiyorum. Onda da en fazla 3-2'ye gider. Yoksa biz her türlü Berlin'e gideceğiz. Rahat olun.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!