Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 533760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Rhzhyk'in yönettiği maç Litvanya'daydı.
2011'de sanırım 3. Maç buradaydı kazanmıştık, 4. Maç oradaydı. 3. Maçta da çok kötü yönetim vardı ama hakemi farklıydı o zaman, karıştırmışım teşekkürler :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Liderler Yarı Finalde karşılaşmıyor peki tamam ama Barcelona değilde, Laboral geleceği neye göre belirleniyor?
Euroleague sitesinde format var. Sanırım aynı gurubun ilk iksi de karşılaşamıyor yarı finalde.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Real Madrid'in yıldızı Andres Nocioni, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı ve Obradovic'in hakemlere baskı yaptığını iddia etti.

Nocioni şunları söyledi:
"İlk kez 2-0 geriye düşmedim. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Sadece maçı kazanmaya odaklanmalıyız. İlerisine değil. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Geçen  yıl olduğu gibi biraz dinlenmek iyi gelebilirdi. Ama yapabileceğimiz bir şey yok. Çok zor bir rakiple oynayacağız. Favori olduklarını söylemiştim. Kendi sahalarında çok kuvvetliler. Obradovic'in hakemlere olan baskısı düdükleri etkiledi. İkinci maçta hiçbir şansımızın olmadığını hissettik. Gerçek bu. Rakibimize karşı aynı fiziksel mücadeleyi vermemiz gerekiyor. İlk maçta hücumda biraz daha iyi olsak kolaylıkla kazanabilirdik. İstanbul'da hissettiğimiz baskıyı biz de burada Fenerbahçe'ye hissettirmeliyiz."

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Real Madrid'in yıldızı Andres Nocioni, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı ve Obradovic'in hakemlere baskı yaptığını iddia etti.

Nocioni şunları söyledi:
"İlk kez 2-0 geriye düşmedim. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Sadece maçı kazanmaya odaklanmalıyız. İlerisine değil. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Geçen  yıl olduğu gibi biraz dinlenmek iyi gelebilirdi. Ama yapabileceğimiz bir şey yok. Çok zor bir rakiple oynayacağız. Favori olduklarını söylemiştim. Kendi sahalarında çok kuvvetliler. Obradovic'in hakemlere olan baskısı düdükleri etkiledi. İkinci maçta hiçbir şansımızın olmadığını hissettik. Gerçek bu. Rakibimize karşı aynı fiziksel mücadeleyi vermemiz gerekiyor. İlk maçta hücumda biraz daha iyi olsak kolaylıkla kazanabilirdik. İstanbul'da hissettiğimiz baskıyı biz de burada Fenerbahçe'ye hissettirmeliyiz."

Malo ya sanki 5-6 sayı farkla kaybetti hakemmiş. Aptal ya teknik faul vermemek için o kadar sabretti hakemler

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu nocioni evlat olsa sevilmez derler ya..tam o tiperden...sevimsiz barzo.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
adamların bu yola girmesi iyi bizim için. ikinci maçta hiçbir şanslarının olmadığını hissetmişler.. eğer bunu hakemlerden dolayı hissettilerse kafadan kaybediyorlar demektir.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Hayırlara gelsin, dün gece rüyamda 83-81 kazanmışız.
Günlerdir bu maçla yatıp kalkınca böyle oluyor.

Bir kaç gün öncesine kadar karamsar bir düşüncede iken, bugün düşüncelerim tamamen umutla doldu.
En korktuğum şey hakem faktörü. Şayet Real'li oyuncuların numaralarına prim vermeyen bir yönetim gösterilirse seri bu maçla son bulabilir.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hayırlara gelsin, dün gece rüyamda 83-81 kazanmışız.
Günlerdir bu maçla yatıp kalkınca böyle oluyor.

Bir kaç gün öncesine kadar karamsar bir düşüncede iken, bugün düşüncelerim tamamen umutla doldu.
En korktuğum şey hakem faktörü. Şayet Real'li oyuncuların numaralarına prim vermeyen bir yönetim gösterilirse seri bu maçla son bulabilir.
Allah o güzel kalbine göre versin abi..
sen güzel bi abimizsin..
temiz kalbinden geçen hepimizin kalbinden geçendir..

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Allah o güzel kalbine göre versin abi..
sen güzel bi abimizsin..
temiz kalbinden geçen hepimizin kalbinden geçendir..

Estağfurullah. Onure eden, güzel sözlerin için teşekkür ederim Cem kardeşim. O sizin güzelliğiniz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe ile ilgili olarak en çok istediğim şey şu takımın hak ettiklerini kazanması..
Berlin'de olmayı en çok hak eden biziz,
o kupayı almayı da en çok hak eden biziz...
birçok şey kötü giderken yüzümüzü güldüren içimize umut veren , arkasından götüren şu takım zorlanmadan hak ettiği yere gelsin ya
rabbimden bu sene Fenerbahçe için istediğim tek şey bu...

vallaha stressten kendimi yiyeceğim.. ataşehir den başladım temizliğie akşam izmite kadar devam edecek

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Fenerbahçe ile ilgili olarak en çok istediğim şey şu takımın hak ettiklerini kazanması..
Berlin'de olmayı en çok hak eden biziz,
o kupayı almayı da en çok hak eden biziz...
birçok şey kötü giderken yüzümüzü güldüren içimize umut veren , arkasından götüren şu takım zorlanmadan hak ettiği yere gelsin ya
rabbimden bu sene Fenerbahçe için istediğim tek şey bu...

vallaha stressten kendimi yiyeceğim.. ataşehir den başladım temizliğie akşam izmite kadar devam edecek

Cem haketti bu takim ve alacak .... Hersey hazir simdi zamanidir...

Bu arada son iki senedir bu takimin yasattigi heyecani tarif edecek sey yok... baksana herkesin ruyalarina giriyor ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
maç günleri heyecandan çalışamıyoruz. eski masum duygularımızı geri getirdi bu takım. hepsi birer pırlanta adeta. En çok eleştirilen de en çok sevilen de herşeyini ortaya koyuyor. inanıyorum ki madrid'in hesabı madrid'de kesilecek
Fenerbahçe!

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Fenerfan yine muhteşem bir intro hazırlamış zaten heyecandan yerimde duramıyordum şimdi iyice gaza geldim.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı masiva

• Üye
Bi aksilikten dolayı lig tv den maçı izleyemicem nette alternatif varmıdır nerden izleyebilirim
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 18:11:09 Gönderen: masiva »
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu mac olmasa, obur mac, o da olmazsa arena da bu tur bizim...onlar düşünsun biz değil..onlar durdurmaya calisacak bizi, biz onları zaten durdururuz..:)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi