Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 519549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe - Laboral - Euroleague Final Four - 13.05.2016 (22:00)
« Yanıtla #3300 : 10 Mayıs 2016, 12:22:07 »
Fenerbahce has a versatile squad, that similar to you, showed character and found ways to perform well and win without its injured stars. How do you think you match up against that team?

”Their strength is their team effort. They have a lot of great individuals, but as a team they are what every coach wants to have. They are tough, disciplined, versatile. They have a big team and can play big, but can also play with a small lineup. They are good on the perimeter. Fenerbahce does not have many cracks you can exploit. No matchup with them is a good one. They have toughness, they have speed and quickness, they are aggressive. But no team is unbeatable. We have to play our basketball and see where it takes us.”

Success for both Laboral and Fenerbahce started with their defense this season, but both teams proved over and over again this season they possess some serious offensive firepower. What do you think will be the key in Berlin?

”It is hard to say in advance. It is important to play good, make shots and have good shooting percentages. You got to play tough defense, and not let the opponent have an easy way. But every time it is something different, so it is a guess what will be a key. The experience of playing in such games is important. I am not sure if it is crucial, but it is important, so you don’t get weak in the legs when you play at such stage. A Final Four stage is different. Ten years ago, I had a fantastic team, but we lost the semifinal game against Maccabi Tel Aviv in the first quarter cause we did not respond to it all. It is hard to tell what will happen, but we will prepare the best we can and try to play the best we can against one of the best teams on the continent.”

Perasoviç'in Euroleague resmi sitesine verdiği röportajdan...
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 13:26:32 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3301 : 10 Mayıs 2016, 18:30:40 »
Karaborsa mı? Bu ne demek? Haydi güle güle... Karaborsa bilet bulacak olan da, satacak olan da bizi alet etmesin. Burası sizin kirli işlerinize aracı olacak yer değil.
Gece uyku sarhoşluğu ile gördüm bi şey yazamadım, eline sağlık

Arkadaslar, yanlis anlamayin.  Bilmedigim icin soruyorum.  Burada karaborsa olmasini saglayan unsur, "arkadasinin gelemeyecek olmasina" inanmamaniz mi? 

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #3302 : 10 Mayıs 2016, 20:12:31 »
Arkadaslar, yanlis anlamayin.  Bilmedigim icin soruyorum.  Burada karaborsa olmasini saglayan unsur, "arkadasinin gelemeyecek olmasina" inanmamaniz mi? 
Arkadaşın ilk mesajı olması ve biletin "biraz pahalı" olması olabilir. :)

Bu tarz bilet satma gereksinimi olanlar Viagogo'ya üye olup satışa kolaylıkla çıkarabilir diye düşünüyorum. Ben de oradan "biraz pahalı" aldım mecburiyetten.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3303 : 10 Mayıs 2016, 22:28:46 »

Bu tarz bilet satma gereksinimi olanlar Viagogo'ya üye olup satışa kolaylıkla çıkarabilir diye düşünüyorum. Ben de oradan "biraz pahalı" aldım mecburiyetten.

Aynen. Üye yasaklama gerekçesine de onu yazdım zaten. Adam buraya tek bir mesaj yazıyor ve "pahalı" biletini pazarlamak için... Besim iyi bir savunma avukatı olarak çıkıp diyebilir ki, "bu mesajın ilk olması hukuki bakımdan delil keyfiyeti değildir, ancak daha somut deliller sunulursa onu destekleyecek karine olabilir" vs. Doğrudur ama bizim burada zaman zaman örfi kurallar genel hukukun yerini alabiliyor. Mideni bulandıran bir şey varsa onu ortadan kaldır. Önce as, sonra yargıla... Birazcık orman kanunu ama gerekiyor bazen. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3304 : 10 Mayıs 2016, 22:44:30 »

Aynen. Üye yasaklama gerekçesine de onu yazdım zaten. Adam buraya tek bir mesaj yazıyor ve "pahalı" biletini pazarlamak için... Besim iyi bir savunma avukatı olarak çıkıp diyebilir ki, "bu mesajın ilk olması hukuki bakımdan delil keyfiyeti değildir, ancak daha somut deliller sunulursa onu destekleyecek karine olabilir" vs. Doğrudur ama bizim burada zaman zaman örfi kurallar genel hukukun yerini alabiliyor. Mideni bulandıran bir şey varsa onu ortadan kaldır. Önce as, sonra yargıla... Birazcık orman kanunu ama gerekiyor bazen. :)

Ben onu farkli anladim.  Sanirim VIP girisi de olan, iyi konumdaki bir yer oldugundan "biraz pahali" ifadesini kullanmis olabilir.  Belki de benim safligim :)
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 22:45:20 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3305 : 10 Mayıs 2016, 22:45:38 »
Bu arada, maca kimler gidiyor?  Bir liste var midir? 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3306 : 10 Mayıs 2016, 22:48:16 »
Vanguards of FB gider berlin'e bu sene..
Cidden bir liste yapsak..alt alta ekleyebilmek isimleri.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3307 : 10 Mayıs 2016, 23:18:42 »
Ben onu farkli anladim.  Sanirim VIP girisi de olan, iyi konumdaki bir yer oldugundan "biraz pahali" ifadesini kullanmis olabilir.  Belki de benim safligim :)

Eğer senin dediğin gibiyse günahını aldık valla. Kendi günahımız kendimize yetmez gibi. :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3308 : 11 Mayıs 2016, 00:55:00 »

Eğer senin dediğin gibiyse günahını aldık valla. Kendi günahımız kendimize yetmez gibi. :D

:D

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #3309 : 11 Mayıs 2016, 01:21:20 »
Vanguards of FB gider berlin'e bu sene..
Cidden bir liste yapsak..alt alta ekleyebilmek isimleri.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ baştan sayalım, maç öncesi de buluşup birşeyler içelim fotoğraf çekilelim :)

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3310 : 11 Mayıs 2016, 01:51:28 »
Sabah Berlin'e uçuyor takım.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3311 : 11 Mayıs 2016, 12:33:18 »
Rüyamda maçtan önce seramonide rakip takım, koçu ve hakemler gelip koçun elini öpüyordu.
Her haberi, her röportajı takip ediyorum. Heyecandan, düşünmekten bir hal oldum. Daha iki gün var. Zaman geçmiyor.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #3312 : 11 Mayıs 2016, 13:30:28 »
ucak biletimin odemesi ne provizyonda var. ne dun kesilen hesap ekstremde var...5 gun boyunca bekleyen islemlerde durdu...sonra hesap kesildi işlem yok oldu...ustelik kart limitimden o miktar para bloke edilmisti o da kalktı..

arıyorum lufthansa yı  diyorlar ki bilet ok..yani bilet var sorun yok .... saat 16.00 da  check in yapın dedi..ama ben bahsetmedim kredi kartı ile ilgili durumdan daha:) eger check in prblem cıkarsa soyleyecegim :)

su an bileti bedava almıs gibi gozukuyorum kredi kartımdan cekilmedi parası..sanki havaya uctu islem bir anda...ulan oyle olursa vallaha yani belli bir usre daha cekilmezse ne olacka bilmiyorum...ıckiler belese gelecek almanya'da...
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 13:30:45 Gönderen: Vanguards of FB »

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3313 : 11 Mayıs 2016, 15:39:45 »
Maça gidemeyeceğim ama Perşembe - Cumartesi günü arası Berlinde olacağım.

• Üye
« Yanıtla #3314 : 11 Mayıs 2016, 16:38:12 »
86*68 kazanırız savunmamızla... :)

bogdan 15
vesely 14
udoh 12
datome 11
dixon 10
sloukas 8
antic 6
kalinic 5
melih 3
hickman 2