Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Beşiktaş - Fenerbahçe - Lig 6. Hafta - 27.09.2015 (19:00)
« Yanıtla #225 : 28 Eylül 2015, 16:12:26 »
Caner i hucumda kısıtlayacaksa hiç oynatmasın hoca. Hucuma katkı vermediğinde vasat bir solbek bile değil caner. 2011 de ki şampiyonlukta takım, hoca Caneri kesip Santosu kullanmaya başladığında düzelmişti.

abi orda olay sportif değildi , santos'la aykut kocaman arasında sorun vardı , devre arası aziz yıldırım araya girip çözmüşdü olayı , aykut kocaman sağolsun tüm yetenekli oyuncularla sorun yaşamış , santos da istisna değildi.  (alex, santos, torje, hleb ve s, hepsinin ortak özelliği yetenekli olmaları ve aykut kocamanla sorun yaşamaları)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #226 : 28 Eylül 2015, 17:38:01 »
Fernandao tercihi dışında hocayı eleştiremem. Maç genelinde Beşiktaş'tan daha iyi oynadık ve bence bu sezon en iyi oynadığımız maçtı. Hoca çok iyi hazırlamış takımı. Yediğimiz 3 golü de amatörce bireysel hatalardan yedik. Kjaer gollerdeki hatası kabul edilemez ama fikrim değişmedi bence iyi bir stoper. Sakatlıktan yeni döndüğünü ve bu sakatlığın bilek sakatlığı olduğunu unutmamak gerek. Sıçramasını engellemiş olabilir. Stoperde asıl sorun bence Alves. Çok dengesiz.

Beşiktaş'ın attığı ilk gol net ofsayt, 3. golde Gomez Alves'i çekmiş, Ersan'ı hakem ikinci sarıdan atmamış... Ben uzun zamandır bu kadar doğrandığımız bir maç hatırlamıyorum.

Pereira Van Persie'yi de bir an önce ilk 11'de oynatmaya başlasa iyi olacak.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #227 : 28 Eylül 2015, 21:17:59 »
bide unutmadan bir iki cümle de Volkan Şen için yazayım, oyuna girdi 1 dk sonra Fernandao'ya yüzde yüz gollük bi pas verdi bu 1 , kalecinin üzerine vurdu Fernandao, sonra çalımlarla sıfıra inip RVP'ye al da at dedi bu 2, son olarak da yine rvp'ye güzel orta yaptı , direğe çarptı top, bu da 3.

yani 1 asist yaptı 2 asistini de yediler , markoviç varsa markoviç yoksa volkan ilk 11 oynamalı.
Volkan'ın şu haliyle oynamasına asla birşey demem ama dün direkten dönen topun ortasını Şener yaptı, karışmış sanırım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #228 : 29 Eylül 2015, 01:05:23 »
Volkan'ın dünkü performansının büyük payı Markovic'e ait inanılmaz yıprattı paspas etti rakibi.. Ki Volkan sonradan girince daha etkili oluyor bence o yüzden 55 60 ta girip ortalığı sallaması daha uygun bence

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe - Akhisar Belediye - Lig 7. Hafta - 04.10.2015 (20:00)
« Yanıtla #229 : 02 Ekim 2015, 09:13:26 »
Pazar akşamı...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Geçen sene bunlara 6 puan verdik yanılmıyorsam.
Ezip geçmeliyiz.
...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Eskişehir ve Atromitos rövanşı dışında rahat maç izleyemedik, umarım bu kez hem iyi oyun hem de fark gelir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bjk'nin ideal 11'i tolga, beck, rodolfo, ersan, tosic, atiba, oğuzhan, sosa, töre, olcay, gomez
gs'nin ideal 11'i muslera, denayer, hakan, semih, carole, selcuk, bilal, sneijder, yasin, podolski, burak
Fenerbahce'nin ideal 11'i ? yok. niye ? çünkü fantezi peşinde bir hoca var, ben vitor'un kötü hoca olduğunu düşünmüyorum , hatta bence iyi hocadır ama boş işler peşinde.

volkan, gökhan, kjaer, topal, caner, souza, ozan, diego, markoviç, nani, rvp

bizim ideal 11 budur gs ve bjk'ni toplasan bizim kadro etmez.
sakatlık ceza falan olmadığı halde bu kadronun çıkmaması iş bilmemezlikdir , herkes'in gördüğünü koç görmüyor , bana hiç mantıklı gelmiyor bu , başka sebep var.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
volkan,şener,kjaer,alves,caner,topal,meireles,diego,alper,nani,fernandao ilk 11imiz.
van persie,ba,gökhan,souza ve ozan kesilmemeli.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
halen kjaer ve alves ile çıkıyoruz??

Ya bu tandemde sorun olmadığını düşünüyor ya da kadlec ba alternatifleri daha da kötü görüyor.
Alper nerden çıktı tuhaf yani !
volkan ve lazar sakattı doğru;)
hocanın 3 lü orta sahadan artık vazgeçtiğini görmek güzel ama stoper ve rvp tercihleri sıkıntılı
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2015, 19:40:17 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı badboys

• Üye
Hızlı başladık golü bulduk.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
Caner-Nani olmuyor bence.Ayrıca artık golü attıktan sonra daha fazla atmak için bastırmalıyız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
rvp gibi bir oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksın ok oynamak istemesine de ok ama rvp nin bunu problem haline getirmesi yanlış inşallah içinden çıkılmaz bir durum haline gelmez.

benim için üç puan iyi futbolun önüne geçti artık sonuca bakıyorum 

Çevrimdışı badboys

• Üye
rvp gibi bir oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksın ok oynamak istemesine de ok ama rvp nin bunu problem haline getirmesi yanlış inşallah içinden çıkılmaz bir durum haline gelmez.

benim için üç puan iyi futbolun önüne geçti artık sonuca bakıyorum
katılıyorum bu adam yüzünden iyi futbol falan istemiyorum şampiyon olalım sene sonu kovalım başka bir şeye gerek yok.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Gole sevinmeyecek adam hiç o klubede de oturmasın.

Sent from my LG-D802