Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe - Trabzonspor - Lig 13. Hafta - 30.11.2015 (20:00)
« Yanıtla #435 : 30 Kasım 2015, 21:08:24 »
Diego-guiza benzetmesi çok doğru olmuş.
Kırmızı kart da bence ikinci sarıdan değil, direk olmalıydı ve o pozisyonda yehlikeli bir atağımızı kesti hakem.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #436 : 30 Kasım 2015, 22:18:07 »
maçın yıldızı tartışmasız Nani, 1 gol 1 asist 1 hamsi harcama.

hep söylediğim şey nani ve rvp rezalet oynasa bile sahada olmalı, beklemediğin anda oyunun seyrin değiştirirler.
nani'nin o gol vuruşunu rvp hariç yapacak biri yok bizim takımda.

not : nani'nin ranking 9,42 , bu senenin en iyisi lig toplamında.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 22:21:55 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #437 : 30 Kasım 2015, 22:19:19 »
maçın yıldızını söyledik haksızlık olmasın maçın o.çocuğu da salih dursun.
tebrik ederim salih'i son yıllarda ben böyle o.çoçukluğu görmemiştim.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #438 : 30 Kasım 2015, 22:38:06 »
maçın yıldızını söyledik haksızlık olmasın maçın o.çocuğu da salih dursun.
tebrik ederim salih'i son yıllarda ben böyle o.çoçukluğu görmemiştim.
hem galatasaray hem trabzonda oynadi ne olacak o cocugunun bayrak tasiyani haysiyetsiz kopek

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #439 : 30 Kasım 2015, 22:40:38 »
hem galatasaray hem trabzonda oynadi ne olacak o cocugunun bayrak tasiyani haysiyetsiz kopek

insan işte böyle zamanlarda emre belözoğlu'nu özlüyor.
bugün emre sahada olsa adım gibi eminim yapamazdı onları.

neyse ki fernandao var ama o da henüz emre değil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #440 : 30 Kasım 2015, 22:43:06 »
Salih evet süzmenin önde gideni, büyük ihtimal arkadan yemişi... Ama ya onu ısrarla sahada tutan ve hatta daha ileri gidip Markovic'le beraber ikaz edebilen hakem bozuntusuna ne demeli?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #441 : 30 Kasım 2015, 22:45:13 »
Dün Kasımpaşa'nın çizgiyi geçen topuna gol vermeyen hakemler bugün de önlerindeki korneri bize vermediler ve taç atışı kullandırdılar. Biz de taçtan koyduk.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #442 : 30 Kasım 2015, 23:24:02 »
Normalde   3'lük , 4'lük maç   2. yarı takım  durunca  olmadı.
İlk yarı iyi oynadığımızı söyleyebiliriz.Diego çok net pozisyonda  2'yi kaçırmasa belki ilk yarıda skor olarak maç bitecek.
Bunları bu halde yakalamışken benzetip göndermeliydik.
Salih dursun (ben ona kamyon şöforu diyorum) hala futbol oynuyor , bu yaratıktan ne bekliyorlar  bilmem.

Okul açık tribünü amigoların arasında  M.Ali Erbil'de vardı.Onu  orada görmek ilginçti.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #443 : 30 Kasım 2015, 23:33:33 »
bugün maçı yöneten hakem bozmazsa eğer türkiyenin en iyi hakemi olacak.
deniz ateş bitnel'in markoviç-salih olayı hariç hatası yoktu, korner yerine taç atışı vermesi yan hakemin suçu.
hatta marko-salih olayında da normalde yan hakemin at demesi lazımdı salih'i, ama bundan bağımsız deniz ateş birnel de insiatif kullanabilirdi.

yarın öbürgün bi yanlışı yamuğu olursa söyleriz, ama karakterli birine benziyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #444 : 30 Kasım 2015, 23:35:00 »
Koyduk . Güzel oldu. Rahat rahat 4'ü 5'i bulabilirdik, sağlık olsun. Geçen hafta Mersin maçında da 6-7 gol bulabilirdik, 3 gol attık. Başta Diego olmak üzere bitiricilik biraz sıkıntılıydı. Aşılamayacak şeyler değil bunlar.

Siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama Josef (özellikle ilk yarıda) birkaç kere sırtı dönük aldığı topla dönüp dripling halinde baskıdan kurtuldu ve topu ileri taşıdı. Mersin maçında da birkaç kere yapmıştı, pek dikkate almamıştım. Bu özelliği var mı yoksa tesadüf eseri mi oldu bilmiyorum. Brezilya liginden tanıyan varsa daha iyi izah edebilir. Bunun sayısını arttırırsa Mehmet Topal - Josef De Souza ikilisi beraber oynayabilir ki Mehmet Topal da bu sene topla mesafe kat etmeye başladı.

Bir de şu dikkatimi çekti: Hücumda ceza sahasına mutlaka orta sahadan adam sokuyoruz. Molde maçında kenar ataklarında Ozan-Souza ikilisinden biri mutlaka ceza sahasına giriyordu, diğeri de emniyet sibobu olarak geride kalıyordu. Bu maçta da sık sık Souza ceza sahası koşusu yaptı. Mehmet arkayı süpürdü. Diego'nun kaçırdığı 2 gol de buna örnek.

Vitor Pereira 3 maçtır sene başında söylediklerine paralel bir futbol oynatıyor. Devamını getirirse kendisi hakkındaki düşüncelerim değişir.

Not: Salih Dursun'u oyundan atamayan hakemin ben......
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 23:39:28 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #445 : 01 Aralık 2015, 00:20:25 »
bugün maçı yöneten hakem bozmazsa eğer türkiyenin en iyi hakemi olacak.
deniz ateş bitnel'in markoviç-salih olayı hariç hatası yoktu, korner yerine taç atışı vermesi yan hakemin suçu.
hatta marko-salih olayında da normalde yan hakemin at demesi lazımdı salih'i, ama bundan bağımsız deniz ateş birnel de insiatif kullanabilirdi.

yarın öbürgün bi yanlışı yamuğu olursa söyleriz, ama karakterli birine benziyor.

Nedense ben pek beğenemedim bugün hakemi, baya olmayan fauller çaldı falan. Ayrıca Fernandao'nun boğazını sıktığı pozisyonda da Aykut ayısını 2.sarı kartı gösterip atması gerekirdi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #446 : 01 Aralık 2015, 17:01:41 »
Bu sezon ilk kez stada gittim okul açık alt kattaydım. Seyirci özellikle ilk yarıdaki oyundan çok keyif aldı bir tek Diego bazı bazı top ezmeleri ve kaçırdığı golle tepki aldı. Takım olarak çok ozveriliyiz daha da doğru oynamaya başladık ama hücum organizasyonlarımızın daha iyi olması lazım.
Salih Dursun çok net atılmalıydı o pozisyon ve diğer çirkeflikleri tribünde çok tepki çekti. Bir adet su gelmesi dışında taşkınlık olmadı. O akılsız taraftara tepki gösterilmesi iyiydi ama polis aldı götürdü ona üzüldüm.
Pereira sene başındaki tepki fırtınasını atlatmaya başladı. Kendine güveni yerinde. Takımın hala eksikleri var, daha iyi oynayabiliriz. Ama kondisyon, mücadele, takım savunması gibi konularda gelişme gösterdik. Hücumda bitiriciligimizi arttırsak çok iyi olur özellikle EL'de üst turlara devam edebilirsek.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #447 : 03 Aralık 2015, 13:25:11 »
macta ayaginin ayarini ... diye kufur ettim diego'ya ama top sekmis sucu yok diego'nun.
bu futbol sayesinde kac adamin hakkina girdik durduk yere.. canli izliyorsun cok kolay pozisyon diyorsun ama gercekte oyle degil.

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-fenerbahce-trabzonspor-macinin-perde-arkasi     2:32 saniye'yi izleyin.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #448 : 03 Aralık 2015, 18:26:25 »
Diego bence şuan takımda alternatifsiz tek oyuncu.
Vitor efendinin altenatif olarak düşündüğü ismin Ozan olması bence büyük hata.
Diego'yu vasat takımlara karşı ilerde bişeyler yapsalar bile(Topal ve Mersin maçı) ortalama üstü takımlara karşı stoperlere yarenlik yapmak dışında katkı sağlayamayacak iki çapa ile oynatmak oyunumuzu bir üst seviyeye çıkartamamızın en büyük nedeni.
Hala düşüncemde ısrarlıyım.
Topal(ya da Josef) Ozan, Diego üçlüsü 2-3 maç birlikte oynasın üretkenlik problemimiz minimuma iner.

...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #449 : 03 Aralık 2015, 18:39:04 »
DİEO ara pas atmayı ögrense defansın arkasına kaçan oyuncuları görebilse  kendine gelen her topu blok yapıp düzeltip oyunun hızını düşürmeden hızlı düşünüp hızlı oynasa
topla hep tersten dönmese arada nerden dönecegini bilse aslında iyi oyuncu
ara pas defansın arkasına pas deyince volkan şen den görüyoruz böyle paslar aceba volkan farvet arkası 10 numara gibi oynayabilirmi ?
(   FENERBAHÇE  )