Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429105 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bana kalsa obra da sallamıyor ligi..Hala arayışta..Datome'nin 4 numara oynadığı anlarla 3'e kaydığı dakikalar arasında büyük fark var...3'te katkı veremiyor...4'te daha iyi ki, Daçka maçını onun 4'e geçmesiyle aldık..Ama Obra belki takımın boyunu uzatmak için Gigi'yi 3'e hazırlıyor olabilir vs vs...Geçen sezon da EL dönüşü ligde Gaziantep'e Uşak'a yenilmiştik...bu önemli değil diyecem liderliği ve saha avantajını kaybetmemek lazım bana göre..Neyse bakalım neler olacak ama Antic'in performansı kilit olacak bana göre...Ve onun da 5'ten başka oynaması zor gibi şu görüntüyle ayakları ağır zıplayamıyor...Yani oğuz'u aratııyor şuhaliyle.inşallah düzelir

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Real Madrid zaferinin hemen ardından senelerdir düş kırıklığı yaşadığımız deplasman... Pazartesi akşamı Abdi İpekçi'de... Lig Tv 3 ekranlarında...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Beklentimi düşük tutuyorum, takım dün çok efor sarf etti. Kazanırsak benim için mutlu bir sürpriz olacak :)

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 13:35:18 Gönderen: ObiCanKimobi »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Güzel basket izleyelim, sakatlık olmasın.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ahlaksızca hakemle alacakları bir maç daha.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Obradovic'in bir hesabı daha kapatmasının zamanı geldi. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Sakatlik olmasin .... gerisi onemli degil ....

Kazanirsak sevinirim... yenilsekte karalar baglamam ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
normalde Arena'da fark atarız ama orada tribünlerini küfür kıyamet de olsa iyi yapıyorlar...bizim Sinan'a yapacağımız baskı maçın anahtarı olur..Çünkü Mccolum zaten atacak önemli olan Sinan'ın skora katkısı olmasın..o zaman çok bozuluyor düzenleri...bir de Göksenin son maçlarda şutları sokuyor..yarın x faktör olmasına izin vermemeliyiz

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
8 mactir kaybediyoruz Ipekci'de.6'si Obra ile...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Artık orda kazanma vakti .

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Takımdaki olumlu havaya rağmen kazanacağımızı zannetmiyorum.
Umarım yanılan ben olurum.
...

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Tıpkı geçen seneki gibi potamıza doğru yaptıkları her penetreye faul çalınacak, buna adım gibi eminim. Maça gelince kamuoyunda gs kazanır diye oluşan genel bir kanı var ki bu bizim lehimize olacaktır. İkinci olarak hepimiz o salonda basketbol değil başka şeylerin oynandığını biliyoruz artık. Bu açıdan da bakarsak anormal şartlar altında takımımızın nasıl tepki vereceğini görmek adına bizim için iyi bir test maçı olacaktır. Umarım kazanan biz oluruz.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
normalde Arena'da fark atarız ama orada tribünlerini küfür kıyamet de olsa iyi yapıyorlar...bizim Sinan'a yapacağımız baskı maçın anahtarı olur..Çünkü Mccolum zaten atacak önemli olan Sinan'ın skora katkısı olmasın..o zaman çok bozuluyor düzenleri...bir de Göksenin son maçlarda şutları sokuyor..yarın x faktör olmasına izin vermemeliyiz
Hakemlerin bırakın Sinan'a baskı yaptırmayı 2 metre bile yanına yaklaşmamıza izin vereceklerini zannetmiyorum, hemen faulü çalıp bizi sindireceklerdir. Savunarak değil atarak kazanabileceğimiz bir maç olacak bence. Hücumda topun kıymetini çok iyi bilmemiz, sabırlı, özgüvenli ve yüzdeli atmamız çok önemli bence.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Büyük ihtimal rekor sayıda üçlük yeriz

Çevrimdışı fundamental

• Üye
kesinlikle çok üçlük yemeyeceğimiz maç olacak. bu takımın savunması ile geçen seneki arasında dağlar kadar fark var. özellikle dış savunma.