Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2265 : 30 Mayıs 2016, 00:03:40 »
Bence de yaptığı tek hayırlı davranış gfb denen sürüye savaş açmasıdır. Ellerinde tokmakla sağa sola saldıran eşkiya sürüsüydü bunlar emin. 3-5 deplasmana gidip diğer it köpekle dalaşıyor olmaları matah birşey oldukları anlamına gelmez. Ya adamların kendi tezahüratları "biz fenerbahçeliyiz ULAN", daha ne diyim.
Kendi ürünlerini yapıp kulüp üzerinden rant sağlamalarına falan hiç girmiyorum bile..

yok öyle birşey, ben bizzat üyesiydim GFB Azerbaycan'ın, iş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım.

tertemiz, Fenerbahce'ye gönül vermiş arkadaşlar hepsi.

baskılara rağmen azerbaycan takımları ile maçlarda bile Fenerbahce'yi destekleyen , hiçbir rant peşinde olmayan grup.

kimseye mecbur ürün satılmıyor, pankart, meşale , yol, deplasman vs için para lazım tabi ki de ürün satacaklar, ayıp birşey yok burda.

Rant peşinde olan Anadolu Gfb, 12 numara vs bunlar..biri tribünde biri de sosyal medyada.

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 00:06:18 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2266 : 30 Mayıs 2016, 00:04:55 »
Hocam, hakemlerin içeri gidip dinlenme fırsatı kazanmalarını organize görmen aklıma yatmadı pek.
şimdi onlarda bizde o dar kadroyla 4. ceyrekte çözülecegini cok iyi biliyoruz bu durumu engelleyebilmek için ne yapardın benchten kimi sokabilirlerdi egeyimi duşanımı hangisi vesleyi yada ekpe yi tutabilirdi 4.ceyregin hemen başında olması sence tesadüfmüydü eger tesadüf diyorsan ve buna inanıyorsan senin iç güzelliğin ama herkes özellikle malum taraftar grubu senin kadar masum degil

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2267 : 30 Mayıs 2016, 00:05:24 »
Emin, birgün görüşelim seninle, sana yemek, arak ısmarlayayım, öyle daha güzel, daha samimi konuşuruz. Azerbaycan gfb dediğin gibi olabilir ama istanbulda bana tokmak atanlar öyle değil.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2268 : 30 Mayıs 2016, 00:10:40 »
Emin, birgün görüşelim seninle, sana yemek, arak ısmarlayayım, öyle daha güzel, daha samimi konuşuruz. Azerbaycan gfb dediğin gibi olabilir ama istanbulda bana tokmak atanlar öyle değil.

abi ben yediremiyorum gittiğimiz her ortamda pankartı kaptırmayı, küfüre tepkisiz kalmayı , hep biat tam biat kültürünü.

bunların cevabını verebilecek tek grup var o da gfb..iyi ya da kötü, günahıyla sevabıyla gfb var, başkası yok.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2269 : 30 Mayıs 2016, 00:26:07 »
şu ligden ayrılmanın bir yolu olsa keşke cem abinin dediği gibi fiba euroleague kavga filan etse bu nedir böyle ya yine bir ipekçi maçından sonra olay 3.sene öncede aynısı oldu ilk 2 maç sakin sonra ipekçiye çığrından çıktı iş biz her sene çekmek zorunda mıyız bu rezilliği

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2270 : 30 Mayıs 2016, 00:38:20 »
Seri 5. maça kalırsa 2014 final serisinin 5. maçındaki atmosfer oluşturulmalı.Sahaya yakın yerler ve benç arkası tribüncülere tahsis edilmeli.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2271 : 30 Mayıs 2016, 00:43:30 »
şu gs nin son açıklaması ne öyle ya

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2272 : 30 Mayıs 2016, 01:02:39 »
Oyuncular baya sinirlenmiş çıkıp almak lazım salı günü o maçı

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2273 : 30 Mayıs 2016, 01:08:16 »
Onların acıklmasına çok takılmamak gerek zira o kadar saçma ve o kadar yalanki nerden tutsan elinde kalıyor melih e sarmışlardı açıklamada dixona sarmış kendileri maç sonucunda olduguna acıklarken cok degil 1 saat öncesinde 3 periyotta oldu olay diyorlardı .... sürer gider cok takılmamak gerekir kazandıkları maçın sevincini yaşasınlar lakin böylede agır sacmalamışlar kaş yapyım derken göz cıkartmışlar resmen bu seri her türlü orda bitecek ben buna inanıyorum

Çevrimdışı Saras

• Üye
« Yanıtla #2274 : 30 Mayıs 2016, 02:25:02 »
Maçı şimdi izleyebildim. Sanırım bu sezon strasbourg maçı ile beraber en kotu performansı sergilemişiz. Adamların da başarı kıstası bize karşı abdi ipekçi galibiyeti serisi amk. Ben serinin 5. Maça kalmasını istemiyorum. Efes serisine kadar takım az da olsa dinlenmeli yoksa sıkıntı yaşarız.

Bu arada bogdanovic ya takıma ihanet ediyor ya da çok farklı bir problemi var. Gidecek olsa bile şampiyon olup ayrılmak istemesi gerekiyor yuzundeki mutsuzluğun sebebi ne anlamadım.

Not; ayran veya balgam, koça yapılan orospu çocukluğu karşılıksız kalmaz umarım. Federasyon ceza vermesin ve takım bu yavşakları 4. Maçta kanırta kanırta yensin, tek isteğim bu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2275 : 30 Mayıs 2016, 06:48:10 »
31 Mayıs Salı. 20:00

Lig Tv 3.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2276 : 30 Mayıs 2016, 07:22:25 »
Ben sindiremedim üçüncü maçı, yaşananları. Sanıyorum oyuncularımız da aynı şekilde. Umarım kazanırız, sonra da sağ salim dönerler.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #2277 : 30 Mayıs 2016, 08:00:26 »
Federasyon niye ceza vermesin? Yaptıkları rezillikler yine yanlarına mı kalsın? İyice şımarıp bir dahaki sefere daha beterini mi yapsınlar? Yok yok, en ağır ceza verilmeli. Sonra bizim takım gereğini yapsın bunlar da ağlayıp dursun.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2278 : 30 Mayıs 2016, 08:11:34 »
"Çok değil yakın geçmişte Ergin Ataman’ın polis şapkasıyla ve polis kordonu altında, ceketinde tükürüklerle Ülker Arena’dan adeta kaçırılmak zorunda kaldığını unutanlar..."

Bunlar bizi de kamuoyunu da iyice aptal bellemiş anlaşılan...
Biz o serinin ilk iki maçında en ufak bir olay çıkartmadan bu hayvanlara insanlık dersi verelim. Karşılık olarak İpekçi'de küfür, hakaret, şiddet, saha içi olayları yapmadıkları bilimum pislik kalmasın. Ülker Arena dönüşünde çoğu klasik Ataman artsitliği olan hadiseleri (ki yine de İpekçi'deki olayların yanında devede kulak kalır) böyle önü ardı yokmuş gibi servis etsinler.
Sormak lazım bunlara anaları güzelmiymiş...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2279 : 30 Mayıs 2016, 08:39:21 »
Orada kazanacağız maçı ama seyircili oynasın istiyorum...en azından oyle başlasın..ama hakemler ilk maddede sahayı boşalttı ibreti alem diye...yani bunu yapacak hakem gelsin oraya...yoksa beceremeyeceklerse seyircisiz oynatsinlar..
Bunlara seyircerinin önünde koymak istiyorum..
Takım da oyle isteyecektir...ve açıkçası ne olursa olsun fark yiyecek gs iyi izleyin..60 sayı atamayacaklar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi