Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429504 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
Bogdanın net top çalmasına faul veren hakem ritmi ve maçın seyrini değiştirmesini bildi gene
Hayır böyle ucuz fauller çalıp çalıp maç sonlarında gerçekten faul olan pozisyonları çalmaya yürekleri yetmiyence apışıp kalıyolar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Gou tarzı patlayıcı oyuncumuz yok. Düzen dışına çıkmadan, süreyi sonuna kadar kullanıp, en azından çizgiye gitmemiz gerek.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
hücumda düzen dışı oynuyoruz. ilk periyod uzunlara oynayıp rahat sayılar bulduk ancak 2. periyod tamamen işi bireyselliğe döktük. dixon-datome bogdanoviçin asistsiz kendi çabaları ile attıkları sayılar ile tutunduk. ancak düzen dışı nereye kadar. savunmamız da iç açıcı değildi. çok gayret ediyoruz ancak nasıl oluyorsa galatasaray set hücumunda iken boş 3lüğü buluyor bir şekilde. adamlar iyi 3 lük attı ancak kaçırdığı 3lükler attıklarından daha kolaydı. 2-3 defa  şans yüzümüze güldü. (lasmenin topu durup duruken elinden kaçırması dorseyin kaçırdığı smaçlar..) veselye çalınan faullere gelince fauller ortada idi. verilebilirdi de verilmeyebilirdi de ancak vesely oralarda şansını gereksiz zorladı. bakalım 2. yarı ne olacak. düzen dışı oyunumuz bize hiçbirşey kazandırmıyor.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
vesely nin 3 faulü de gereksiz ve doğruydu. Bogdana çalınan ucuzdu ama doğranma olduğunu düşünmüyorum.
rakibin tek olayı ters eşleşmeden sayı bulmak doğru 5 i sahada bulabilirsek kazanabiliriz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
yok bu maçta kayıp yazalım daha istekliler
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı guraygun

• Üye
2. yarıya savunma konsantrasyonumuz çok kötü başladık

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Artık uzun transferinin net olduğu bellidir heraldee

Çevrimdışı guraygun

• Üye
sinan kalinic udoh datomenin arasından zıplamadan ribaund aldı. devamında tam 4 defa hücum ribaundu verdik art arda.  kalinic boş 3lük varken içeri bir adım attı pozisyonunu zora soktu ve blok yedi.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
fenerbahçe gs potasına ilk topu gönderdiğinde gs 7. şutunu çekmişti (2, yarı)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Dağıldık. Darmadağın olduk. Ben gerisini izlemiyorum. Her sene aynı senaryo... Sabredip sonuna kadar izleyecek arkadaşlara kolay gelsin.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
farkn 15 sayı olmuş veselynin 3 faulu varmış . maç gitti daha ne bekliyorsun veselyi oyuna sokmak için

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Udoh devamlı dışarı çıkıp top alması ne saçmadır ya

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Top kayıbı diyemiyorum bunlara, pas veriyoruz resmen rakibe

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Vesely'nin oynamaya niyeti olsa o gereksiz faulleri yapmazdı zaten.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
udoha pas verilirken neden 4-5 saniye pası gösteriyoruz rakibe.  bağırıyoruz udoha top atacağız ona göre. hadi kapın topu. (udohta potaya 7,5 metre uzaklıkta)