Yok abi hakemlik hiçbir şey olmadı. Benim gözüme sadece ilk yarıda Brown'ın Vesely'e yaptığı faulün çalınmaması takıldı ki o da bizim aleyhimize olan bir hataydı.
Sürekli vurarak savunma yaparlarsa değil 21, 51 tane serbest atış kullanırız. Abdi İpekçi'de yaptıkları faullerin yarısı çalınmadığı için oradan yüz bulup bu kadar ağlıyorlar. Mesela Euroleague'de niye böyle savunma yapamıyorlar? Çünkü yaptıkları baskı normal bir baskı değil. El, kol, itme, çekme, vurma vs... Avrupa'da hakem çat diye çalıyor faulü. Asıl iyi savunma bizim Real Madrid serisinde yaptığımızdır. Faulsüz, kolların değil ayakların çalıştığı savunma...
Bende taraflı yorumlamaya çalışıyorum, aklıma 2 karar geliyor. Granger a çalınan sportmenlik dışı faul ve üçüncü çeyrek sonuydu sanırım, paylaşılamayan top kararı.
İlkinde, kuralı bilmiyorum, iki tane arka arkaya yapılan faul var, ikincisi, yani sportmenlik dışı verilen, düdükten sonra basket faul olmasın diye granger ın yaptığı. Sloukas biraz göstermeye çalışmış, eğer kural gereği verilmesi gerekmiyorsa ve verilmese de olurdu denilen cinsten görünüyor.
Diğer topda da sanki düdük biraz erken geldi gibi.
Ama bu kararlar çok konuşuldu, abdi ipekçide verilmeyen stepsler, uydurulan faullerden sonra tekrar oradaki gibi bir ortam oluşturmak isteniyor.