Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430440 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3105 : 10 Haziran 2016, 02:11:41 »
Yahu Cem onun farkındayım. Farklı insanlar gitmiyor. Salonun ses yükünü çeken kitle zaten İpekçi'de de takımı yalnız bırakmıyor. Zaten bütün bir taraftar kitlesini kastetmedim. "Bir kısım" diye belirttim. Cidden maç ile ilgisi olmayan kimseler de var, sadece yeşillik olsun hesabı orada bulunduğu hissini veren... Tabii bizim salonun maçlara etkisini göz ardı edemeyiz. Özellikle geçen yıl Maccabi serisinden bu yana gerçekten önemli bir aşama katedildi. Nerede ayağa kalkacağını çok iyi okuyan bir kitle var artık. Ama onların da önemli bir kısmı zaten İpekçi'de olacak. Daha güzeli münferit yerlerde değil, yan yana olacak. Güzellik orada... Oysa kombine fiyatları ve ekonomik sebeplerle bu kitle kendi salonumuzda birbirine yakın oturamıyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3106 : 10 Haziran 2016, 02:22:07 »
Yav en onemli maci canli izleyemedik, bakar misin sansa?  Neyse, demin izlemeyi bitirdim, simdi keyifle uyuyacagim.  Zaten konu basligina yazilan yorum sayisindan, herkesin ne kadar huzurlu oldugunu anliyorsunuz. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3107 : 10 Haziran 2016, 02:25:15 »
Takım da taraftar da çok yoruldu
O yüzden ben de ipekçi'de bitmesini istiyorum

Bu arada hakan abiye de hiç katılmıyorum
En çok hak etti hak etmedi kısmına da bence gerek yok. Taraftar seyirci bi bütün Tüm takım ve tüm Fenerbahçe taraftarı bu şampiyonluğu kutlamayı hak etti.

Boşuna kasmaya gerek yok bu takım içeride lig ve euroleague olmak üzere sadece 1,  yazıyla 'bir' maç kaybetti. Bu salon gerçeğini kabul edelim artık,

İpekçi'ye de farklı insanlar gitmiyor ki bu salondan giden yüzlerce insan var.
Hepsi biziz zaten..

Yahu Cem onun farkındayım. Farklı insanlar gitmiyor. Salonun ses yükünü çeken kitle zaten İpekçi'de de takımı yalnız bırakmıyor. Zaten bütün bir taraftar kitlesini kastetmedim. "Bir kısım" diye belirttim. Cidden maç ile ilgisi olmayan kimseler de var, sadece yeşillik olsun hesabı orada bulunduğu hissini veren... Tabii bizim salonun maçlara etkisini göz ardı edemeyiz. Özellikle geçen yıl Maccabi serisinden bu yana gerçekten önemli bir aşama katedildi. Nerede ayağa kalkacağını çok iyi okuyan bir kitle var artık. Ama onların da önemli bir kısmı zaten İpekçi'de olacak. Daha güzeli münferit yerlerde değil, yan yana olacak. Güzellik orada... Oysa kombine fiyatları ve ekonomik sebeplerle bu kitle kendi salonumuzda birbirine yakın oturamıyor.

Valla ben Hakan Abi'ye katiliyorum.  Giden herkesten Allah razi olsun ama Abdi Ipekci'deki bizim taraftarinin yarisi kadar ses cikmiyor.  Bir tek Real Madrid serisinde kusursuzdu. 

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #3108 : 10 Haziran 2016, 02:53:16 »
VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN...

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #3109 : 10 Haziran 2016, 02:59:07 »
pek maçla ilgisi yokta; geçen maçtaki pankart, bu maçtaki yemek olayı gereksiz ve can sıkıcıydı. bir daha tekrarlanmaz umarım. yakışmadı...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3110 : 10 Haziran 2016, 03:28:47 »
pek maçla ilgisi yokta; geçen maçtaki pankart, bu maçtaki yemek olayı gereksiz ve can sıkıcıydı. bir daha tekrarlanmaz umarım. yakışmadı...

Yemeklik ne oldu?

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3111 : 10 Haziran 2016, 03:34:43 »
bu maçla ilgili olarak canımı sıkan tek şey bu oldu ==> https://www.youtube.com/watch?v=21jmYx0L9s0

korkuyorum, koçun geçen seneki gibi konuşma yapıp gidiyorum demesinden. ama bir yandan böyle istekli oluşu da çok çok sevindiriyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3112 : 10 Haziran 2016, 05:50:24 »
Gerçeklerle yüzleştiğimiz maç .... Belki de bu sezon takımı son kez izleyeceğiz :( ne sezondu .... Emeği geçenlere binlerce teşekkür...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3113 : 10 Haziran 2016, 07:40:49 »
maç sonunda sanki şampiyon olmuşuz gibi yapılan şovlar biraz rahatsız etti ama aynısını real serisinde 2-0 sonrasında da yaptığımız ve 3. maçta işi bitirdiğimiz aklıma gelince rahatlıyorum.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #3114 : 10 Haziran 2016, 07:50:28 »
Valla ben Hakan Abi'ye katiliyorum.  Giden herkesten Allah razi olsun ama Abdi Ipekci'deki bizim taraftarinin yarisi kadar ses cikmiyor.  Bir tek Real Madrid serisinde kusursuzdu.
Takımı ses bombası vs patlatmadan, sahaya madde atmadan, ceza aldırmadan destekleyen herkesten Allah razı olsun. Bu dediklerimi yapanlarla "destek" anlayışımız çok farklı maalesef. Şahsen azalarak bitmelerini diliyorum.

Maçı alalım, şampiyonluk gelsin, daha fazla yorulmasın çocuklar.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3115 : 10 Haziran 2016, 08:10:04 »
Bitsin artık bu upuzun sezon...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3116 : 10 Haziran 2016, 08:48:06 »
Sloukas 15-17 sayı ve 7-10 asistle maçın yıldızı olur.
80-58 falan gibi rahat bir skorla kazanırız. 3. periyodun ortalarında efes oyunu bırakır. bizde son 5 dakika Besim in gen türkleri oynar, sloukas, melih, egehan, kalinic, barış beşi maçı tamamlar.
Tanjevicle süpürdüğümüz serinin son maçı gibi olur yani...

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #3117 : 10 Haziran 2016, 08:54:06 »
Zihnen 22 farka kendimizi alıştırdık galiba. Ama inşallah gerçek olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3118 : 10 Haziran 2016, 09:04:03 »
Huertelin Vesely'e yaptığı hareket takımı çok erken uyandırdı ve havaya soktu bizim. Normalde uyku modunda başlamıştık maça. Muhtemelen bir süre daha o şekilde giderdik. Sonrası o itişmeden sonra kasırga misali çöktük efesin üstüne. Real serisinin ikinci maçına benzer bir oyun vardı sahada. Müthiş keyifliydi. Obrayı da sık sık gülerken gördüm maç içinde. Bu sahada bizi yenmeleri gerçekten çok zor. ancak seri dönmesin buraya. Orada bitirelim işi. 72 maç olmuş dile kolay.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #3119 : 10 Haziran 2016, 09:17:23 »
Takım gerçekten büyük bir özveri ile oynadı. Kazanma arzusu ve enerjileri hiç düşmedi. Maç sonu röportajda bir yöneticimizin söylediği gibi; Adeta sezon yeni başlamış ve ilk maçları oynuyor gibi diri idiler.

Maçı lig tv.den izledim.
Heurtel'in Vesely'e yaptığı bir hareket vardı. Resmen sakatlamaya yönelik bu hareketi ben ilk pozisyonda görmeme rağmen maç yorumcuları Murat'lar (Görüntüler tekrar ekrana gelmesine rağmen)  "Heurtel ne yaptı, görebildin mi, faul var mıydı..." şeklinde tabirler kullanması tuhaf geldi.

Takımda herkes elinden geleni yaptı. Ama benim gözüme takılan isim Kaliniç oldu. (Belki de sezon içerisinde en çok eleştirilen isim olmasından dolayı) Bu takımda evet herkes değerli ve yokluğu hissedilir ama şu var ki Kaliniç kesinlikle portföyümüzde bulunması gereken bir isim.

Bize bu güzel geceyi yaşatan herkesin emeğine sağlık.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2016, 09:18:58 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.