Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430221 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Her şeye rağmen bu deplasmanı kazanmak gerekirdi. Adamların sezon bitiminde hiç bir başarısı olmuyor, sırf bunun geyiğini yaparak kendilerini avutmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
Darüşşafaka maçını izlediniz mi?
evet salondaydım, serhat çetin vari bir performans seyrettik

Çevrimdışı illegal

• Üye
Her şeye rağmen bu deplasmanı kazanmak gerekirdi. Adamların sezon bitiminde hiç bir başarısı olmuyor, sırf bunun geyiğini yaparak kendilerini avutmaya çalışıyorlar.
Ne güzel işte üstadım. Bırak bununla avunmaya devam edip yatırım yapmayı unutsunlar ve Eurocup takımı olmaya devam etsinler.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907

arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum sanki galatasarayınn kadrosu daha heyecan verici. dorseyin formda olduğunu düşünürsek

Yok hocam daha neler.
Bizde olsun diyebileceğim 2 adam var, sinan ve lasme.
Shilb, green, mccollum, micov bence bogdan, datome, kalinic, sloukas dan daha iyi değiller.

Bazı şeyleri doğal karşılamak lazım. Vesely ve bogdanovic takım ın en önemli isimlerinden. Geçen sene 70 civarı falan maç yaptılar sanırım ki yarısı üst düzey maçlar, sonrada yazın avrupa şampiyonasında ciddi süreler aldılar, doğru dürüst dinlenemeden de bu sezon başladı, üstelik amerika turuyla. Toparlanacaklardır yakında, ama biraz zaman alacak malesef.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Yok hocam daha neler.
Bizde olsun diyebileceğim 2 adam var, sinan ve lasme.
Shilb, green, mccollum, micov bence bogdan, datome, kalinic, sloukas dan daha iyi değiller.

Bazı şeyleri doğal karşılamak lazım. Vesely ve bogdanovic takım ın en önemli isimlerinden. Geçen sene 70 civarı falan maç yaptılar sanırım ki yarısı üst düzey maçlar, sonrada yazın avrupa şampiyonasında ciddi süreler aldılar, doğru dürüst dinlenemeden de bu sezon başladı, üstelik amerika turuyla. Toparlanacaklardır yakında, ama biraz zaman alacak malesef.
  yanlış anladınız. oyuncu kalitesi olarak değil. yenilgiyi kabullenememe , maç içi reaksiyon direnme olarak. bizim takımı sanki biraz umursuz görüyorum (özellikle kaybettiği yada kaybedeceğini anladığı maçlarda) herkes yenilgiyi kabul ediyr. mirsad ruhu yok

hmetin

• Ziyaretçi
6 kisilik takıma bile yenildikten sonra mağlubiyet normal de,neden ribaund alamıyoruz. Bir hucumda 4 hucum yapılır mı?
Seyirci macı alıyor bizde seyrediyoruz, bu caresizlik gucume gidiyor. 30 A kadar Efeste sut sokamayan Sinan 30 dan sonra basketçi oluyor.
Bjelica, Goudlock ile de yeniliyoruz Dixon ile de su Teodosic alamadıgımıza yanarım.

Çevrimdışı ktt

• Üye
  • Yer: istanbul
    • @keremtat
kalinic adaptosyon sürecini bitirir,datome takımda daha fazla rol alır,bogi  ve vesely daha diri olurlar,sloukas takım içinde liderliği almaya başlar,ekpe bence bu kadar,antic eksi yazar,dixon ? 1 ay sonra falan takım bu halde olur gibi geliyor bana
devre arası bir uzun alırız +hickman

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yahu yazmayayım diyorum ama olmuyor. Geçen sene de aynen böyle konuşuluyordu, "sabredin biraz" diye diye dilimizde tüy bitti, sonrasında EL F4 gelince insanlar "bir daha eleştirirsem namerdim" moduna girdi. Her iki durum da mantıklı değil. Takım daha bir ay ancak geçirdi beraber, biraz sabır lütfen.

Bir de şu var: Bu işlerin neden bir ayarı olamıyor bizde? Kadronun her sene sıfırlanmasını eleştiriyor insanlar, belki de kısmen haklılar ancak bir türlü idrak edilemeyen şey şu basit durum: İsteyerek mi böyle oluyor? Buna cevabınız sorunu belirler. Takımın yeri doldurulamaz tek parçasını uzunca süre bekledik. Bu riski almaya değer gördü demek ki teknik ekip, bekledi. E, tabii olmayınca da başka arayışlara yönelindi. Daha şimdiden kadro planlaması yanlış diye hüküm vermeden biraz beklemek bu kadar zor mu yahu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
6 kisilik takıma bile yenildikten sonra mağlubiyet normal de,neden ribaund alamıyoruz. Bir hucumda 4 hucum yapılır mı?
Seyirci macı alıyor bizde seyrediyoruz, bu caresizlik gucume gidiyor. 30 A kadar Efeste sut sokamayan Sinan 30 dan sonra basketçi oluyor.
Bjelica, Goudlock ile de yeniliyoruz Dixon ile de su Teodosic alamadıgımıza yanarım.

Sinan konusu çalışmakla alakalı..Ömer onan da '30'undan sonra perdeden çıkıp şut atmayı öğrendim" der...bu oyuncuyla ilgili

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Sinan konusu çalışmakla alakalı..Ömer onan da '30'undan sonra perdeden çıkıp şut atmayı öğrendim" der...bu oyuncuyla ilgili

biz bazı yetenekli oyuncuları sen olmayacaksın diye gönderdik biraz daha sabredebilirdik belki

Çevrimdışı illegal

• Üye
biz bazı yetenekli oyuncuları sen olmayacaksın diye gönderdik biraz daha sabredebilirdik belki

Maalesef o dediğiniz hiçbir zaman olmadı, olmayacaktır da hocam. Son 3-5 gün içinde olanlara bakar mısınız, lütfen. Sen şiir gibi basketbol oynayıp son Avrupa şampiyonunu yanına bile yaklaştırmadan sahadan sil, 2 gün sonra ligde bir maç kaybettin diye kazan kaynasın. (Maçın gs maçı olması umrumda bile değil, zira gs basketbolda bizim hem sıkletimiz değil hem de rakibimiz değil. Görürsünüz 2 gün sonra tel tel dökülmeye başlarlar).

Üzülerek söylüyorum ki bizim Berk ve Ömer Faruk'un durumları da aynı Kenan gibi olacak bence. Belki Ömer Faruk "o da uzun olduğu için" nba falan kurtarabilir de Berk için aynı şeyleri düşünemiyorum maalesef.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bu maçla ilgili tepkiler sanırım tam olarak anlaşılmadı. Konu kaybetmemiz değil, kaybetmek doğasında var sporun, ya kazanırsın yada kaybedersin basketbolda.

Ama böyle kaybetmek başka. Sen tek çeyrekte 10 küsür hucum ribaundu verirsen, 15 tane top kaybı yaparsan, rakibin bir topa 3-4 kişi hamle yaparken sen seyredersen üstelikde bu yıllardır o sahada bu şekildeyse, efsane kadrona karşı 6 kişilik rotasyonla ve oyun içinde en etkili isimleri sakatlanmışken bile yenemiyorsan, ve bu takım da ne olursa olsun senin ezeli rakibinse taraftarın bu tepkisini de doğal karşılayacaksın.

GS nin bizim sıkletimiz olmadı vs tamamen züğürt tesellisidir. Bu iki takımdan biri nba de diğeri de uganda 3. liginde oynasa bile ortadaki ezeli rekabet bitmeyecek. Bu sene ligin güçlü takımlarından biridir, ki bence biz, efes, karşıyaka ile beraber ilk 4 de kapasite olarak. Maddi sıkıntı yaşamazlarsa ki bence yaşamayacaklar sakatlık vs de olmazsa böyle devam ederler.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Benim izledigim Galatasaray kesinlikle gecen seneden cok daha guclu bir takim.  Dengeliler; skor gucu yuksek; alternatifler cok fazla.

Benim Real Madrid maci ile ilgili one surdugum tezim de bir nevi dogrulanmis oluyor. bazi maclarda cok iyi gozukmemizin nedeni rakibin cok kotu olmasidir.  Benim salonda bizzat izledigim Real Madrid de taninmayacak haldeydi.  O yuzden, sezon basinda "hem ciddi maglubiyetleri, hem de muhim galibiyetleri" cok dikkate almamak gerekir.  Takimin zamana ihtiyacinin oldugu gun gibi ortada.  Gecen sene oldugu gibi bu sene de takimi her durumda destekleyecegim.  Ote yandan, icime sinmeyen noktalara deginmem gerekirse, mesela, bence Bobby Dixon kotu bir transfer gibi duruyor.  Daha takimda belli bir performans standartina ulasan oyuncu olmadigi icin cok kotumser de olmak istemiyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Benim izledigim Galatasaray kesinlikle gecen seneden cok daha guclu bir takim.  Dengeliler; skor gucu yuksek; alternatifler cok fazla.

.........

Besim Katiliyorum .... GS gecen seneye gore daha dengeli ve kadro derinligi daha iyi. Safak Edge gibi daha devreye girmemis oyuncular var ....
Bize gelince tam ve hantal olmayan bir 5 numaranin bizdeki daginik gorunumu toparlayabilecegini dusunuyorum .... Dublijevic gibi bir oyuncunun .... Ama yabanci rotasyonundan oturu ve bu donemde piyasada oyuncu kalmadigindan gelecegini dusunmuyorum.

Bende bir cok arkadas gibi Dublijevic yada Ajinca gibi bir oyuncuyu gormeyi diliyorum ama imkansiz ne yazik ki ...... Sadece NBA de bekledigini bulamayan bir kac oyuncu belki ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Pazar akşamı Ntv Spor'dan şifresiz...