Dunku konusmalardan sonra Udoh un durumu icin korkuyorum ....
Ama Vesely icin sene icinde murat murathanoglu nun soyledigi Udoh icinde gecerli ... Tum basketbol hayatinda bir daha bu kadar guzel bir ortam bulamaz ... Yerini buldu bence... Kisiligi oyun tarzi bize uydu, takim ona uydu ...
aslinda ne Vesely, ne Udoh tam 4 veya tam 5 degil ... ikisinden de biraz var oyunlarinda... Baska takima gidip kenarda oturacaklarina kalirlar umarim ...
Ama gitselerde kalsalarda 2015-2016 senesi icin hepsine tesekkurler. Bize doyumsuz bir basketbol keyfi yasattilar. Yillar sonra ilk kez bu kadar benimsedim bir takimi. Sene boyunca sanirim 1 yada iki mac kacirmisimdir .... yenilselerde yenselerde basimizi egik cikarmadilar bizi salondan ... cirkeflikle, pislikle dopingle degil gercek bir takim oyunuyla kazandilar maclarini ....
MVP Datome secildi ama yedeginden ilk 5 ine her oyuncu bizim icin bu senenin MVP sidir ....
Mucadele etmedigimiz mac olmadi, ter akitmadan kenara gelen olmadi ....
2016 YILINDA KIMSE TARTISAMAZ KI; HAKEDEN TAKIM SAMPIYON OLMUSTUR. OYUNCUSUYLA, YONETIMIYLE, SEYIRCISIYLE ve HATTA MALZEMECISIYLE
GURUR DUYUYORUZ ....
PS:dun cildirasiya sevimdim ama bu sabah ta bir o kadar uzgunum .... simdi yeni sezonu nasil bekleyecegiz ....bitmesin denen sezon bitti. Eslerimiz bayram edecek ama biz iki ay beklemek zorundayiz...