Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430483 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Dostum herşey senin bu mesajından sonra değişti, çok yaşa ;)

Harbiden ne ağız varmış :)

Herkes Vesely'nin temiz bloğundan söz ediyor, ama bana kalırsa en evlere şenlik olanı Datome'ye veriken üç saniye kararıydı.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Maçın başında Datomeye çalınan savunma faulü de hücum faulüydü,
Murat denen biricik şerefsiz de görevini yaptı ama yetmedi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Öncelikle rakibimiz mini euroleague takımi.Marko Tomas,Viktor Sanikidze,Frank Elegar,Kalin Lucas hatta İzzet Türkyılmaz.Öncelikle savunma performansımızı çok beğendim.Kalinic dış atışlarda yine kötü olsa da içerden gayet etkili oynadı.Savunmada iyiydi.Gelelim şu yerli oyuncu mevzusuna.Melih Mahmutoğlu sevdiğim bir oyuncu,ama Melih bu hücum performansı ile olmaz,eģer hücumda kötüyse 3.periyotta olduğu gibi savunmada ekstra gayret sergilemeli.Barış Hersek dışardan isabet bulması lazım,Antic bu yönden çok önemliydi.Ayrıca Barış ribaund katkısı hiç yok.Galiba bugün ribaund almadı.Savunmadaki emeğin karşılığı bu olmamalıydı.Twitter'da devre arasında yazmıştım,2.yarı Datome hareketlenirse alırız maçı diye,yalnız basketbol şube yönetimi tez zamanda Obradovic'in toplantısı düzenlenmeli.Bu arada Sanikidze tam çirkef,Udoh'un son basketinde faul yaptı ama hakem efendi vermedi.
izzet ve euroleague :(
aynı cümlede kullandın krizler girdi bana... kendisine 3 sene önce inanan bi salak olarak üzüldüm :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Harbiden ne ağız varmış :)

Herkes Vesely'nin temiz bloğundan söz ediyor, ama bana kalırsa en evlere şenlik olanı Datome'ye veriken üç saniye kararıydı.
ya alıştıl artık türkiye liginde bizim doğranmamıza
buna bi dur demek lazım

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
izzet ve euroleague :(
aynı cümlede kullandın krizler girdi bana... kendisine 3 sene önce inanan bi salak olarak üzüldüm :)

Euroleague oyuncusundan kastım,euroleague'de süre almış demek istedim,İzzet'i euroleague kalitesinde oyuncu olarak falan görmüyorum,yanlış anlama 😁 Listeye Gecevicius'u eklemeyi unutmuşum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Euroleague oyuncusundan kastım,euroleague'de süre almış demek istedim,İzzet'i euroleague kalitesinde oyuncu olarak falan görmüyorum,yanlış anlama 😁 Listeye Gecevicius'u eklemeyi unutmuşum.
gecevicius kardeşimizin euroleague şampiyonluğu bile var yahu

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
gecevicius kardeşimizin euroleague şampiyonluğu bile var yahu
2012.Bu arada Melih,Barış için ne diyorsun abi,bugün özelinde.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Vesely nin blogu rezillik, datomeye calinan 3 saniye ise rezillik ötesi...
Elegarin 4.periyotta aldığı basketfaulden önce ona pas gelmeden önce stepsin ağa babası var...kim yaptı hatırlamıyorum..sanikidze olabilir..
Hele son hücumda kaan kural bile dayanamadı 5 sn dedi, 6 saniye olmuştu bile..ama 3/saniyeyi reb mücadelesinde çalan hakem nedense 5/sn sayamadi..3 e kadar saymayı biliyor herhalde..

Neresinden Baksan hakem rezalaeti hat safhada..her maç aleyhimize en az 10 sayı deiferans yaratıyorlardı.her maça 10-0 geride başlıyoruz en az..

O toplantı acil yapılmalı bence..yeter artik..

Voleybol maçında da dun, tüm ortadaki kararları aleyhimize çaldılar..büyük rezillik vardı..ama oyuncular bile kabullenmiş..selçuk bile 3.set itiraz etmeyi bıraktı hakemi görüp..

Başkan amatörleri kapatalim diye konuşmak yerine önce su hakemleri bir konussun...amatoelrin kapanmasına kesinlikle karşıyım..
Sponsor bulmak zor is değil, ama  isteyen yok bence sponsor...yoksa bulunurdu...gs ve bjk bu kadar aglamazken , bizim boyle aglamamiz amatörler yük oluyor diye bence inandırıcı değil..üstelik 3 temmuz sürecinde bunu yapmamisken..artik cl te gideceğiz, önümüzdeki açık, baskan simdi boyle diyince kafam almıyor bu amatör olayını...
Ya yönetimi oluştururken o yönetime girecek olanlar trink para basacak amatörler için, yada bedava reklam yapmayacaklar o yönetimde..firmaları isim hakkini para ve reklam karşılığı verecekler kulübe..bu kadar basit dışarıdan başka sponsor bulmak zor oluyorsa...esasen dışarıdan da sponsor bulunur ya neyse..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
ya alıştıl artık türkiye liginde bizim doğranmamıza
buna bi dur demek lazım

Giresun maçından sonra bir basın toplantısı yapılacaktı, Sultanahmet patlaması nedeniyle ertelendi, ama sanırım bizimkiler de unuttu, kazanırken yapmak gerekir bu türden açıklamaları.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Haftaya Pazartesi akşamı ve içeride, bu defa Türkiye Ligi için...

Cuma akşamı Efes'le oynayacağımız Euroleague maçından üç gün sonra...

Ntv Spor yayınlıyor.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #1000 : 06 Şubat 2016, 02:41:23 »
Bunlarla son 3 maçımız deplasmandaydı üçünde de yenmiştik ama geçen sezon sahamızda yenilmiştikk.1 kez bile öne geçememiştik.
9 handikap var.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1001 : 06 Şubat 2016, 05:23:40 »
Euroleague takımı oldukları için o havaya girer vurur geçeriz  8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1002 : 06 Şubat 2016, 09:36:22 »
Efes maçında özellikle uzunlarımız çok yıprandı. Sıkıntılı geçebilir bu maç. Barış ve Ömer Yurtseven hayatlarının maçına çıkacak gibi hazırlanmalı bu maça. Artık hangisini kullanırsa... İkisine birden süre vereceğini sanmıyorum ama en az birisi 15 dakikayı muhakkak görecek.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1003 : 06 Şubat 2016, 09:40:17 »
Avrupa maçlarının aksine lig maçlarında konsantrasyon sorunu yaşıyoruz.  Kadromuz dar ve oyucularımız yorgun.
Tahmin ediyorum ki bu maçta Avrupa'da fazla süre almayan oyuncularımız oynayacak. Belirleyici etken o oyuncularımızın vereceği katkı olacak.

İçimdeki his, ibre rakipten yana.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
« Yanıtla #1004 : 06 Şubat 2016, 10:47:19 »
İlk çeyrekte farkı açıp sonrasında gençlerle yorulmadan yıpranmadan kazanalım inşallah.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk