Aynı soruyu vakti zamanında kaç tane pasör var Türkiye'de şeklinde sorduğumu hatırlıyorum 
3 tane takım var Türkiye'de. Gerisi figüran, bu 3 takıma idman yaptıran takımlar. Böyle olunca da en iyi 4 libero bu takımlara dağılmış durumda. Kendinle çelişiyorsun ayrıca. Kaç tane libero var Türkiye'de diyip, Merve kadar kötü manşet alan görmedim diyorsun. Tüm takımların liberoları Merve'den daha iyi manşet alıyor o zaman. O zaman ya çok maç izlemiyorsun ya da senin artık klasikleşmiş takıntılarından birisini de Merve'ye yapıyorsun 
Bir bak bakalım dünkü maçın manşetlerine Gülden nasıl manşet almış. Merve'yi eleştir eleştirmesine de dünkü maçın özelinde yapma bence bunu. Zira Merve dün kötü ise Gülden rezildi o zaman.
Ben Abo'yu seven birisi de değilim. Geçen seneki kadro şampiyonlar ligini almalıydı. Gizem konusunda da söylediğim gibi sürekli o oynasın, bu oynasın demiyorum. Kim gününde ise o oynasın. Futbol değil bu. Bir değiştirdiğin oyuncuyu tekrar değiştirebilirsin.
Belli bir konteks dahilinde; dildeki belli kaliplasmis ifadeleri kullanarak anlatimi guclendirmek istiyorum. Kisacasi, "Merve kadar kotu servis karsilayan libero gormedim" demek, Merve'den daha kotulerinin olmadigi manasina gelmez. Halbuki manasi gayet acik: Merve cidden cok kotu servis karsiliyor. Fenerbahce Grundig, az buz bir takim degil. Kadro olarak su anda belki de dunyanin en iyi 3 takimindan biri. Boyle bir takimda, hala daha Merve'nin servis karsilama acisindan bu kadar zayif kalmasini ben hep elestirdim, elestirmeye de devam edecegim.
Takinti demissin ama durup dururken yaptigim bir takinti degil. Belli bir maca bakarak, tumevarim yapmak da dogru degil. Gulden veya Merve... Bir macta iyi olabilir, digerinde ise kotu... Onemli olan, genelde bu oyuncunun ne sekilde servis karsiladigi.