Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 97212 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Gizem muthis manset aldı da oynarılmadı mı?
İkisi de benzer super defans vasat manset

Takımda anlayan biri olacak pasore Maja,Wolosz,Lloyd birini aldım,pç  Rykliuk ortaya Stevanovic aldım takım bu calıstır hayır mı getir bir hoca yonetsin.

Mihajlovic net yanlıs saf pç lazım,Sko dan daha iyileri var,Harmotto da tartısılır once Ergulu kesmesi lazım orada zımba gibi Stevanovic var.

Yerli smaçörün çok iyi olmadığı sürece pasörün de yabancıysa dünyanın en iyi orta oyuncusu bile olsa kesilir bu kadroda...belki Gözde'yi alabilseydik bütün transfer politikamız değişebilirdi. ama eczacı sırf bize gelmesin diye parasını verip italyaya gönderdi. Bir de ben Güldeniz'i niye GS'ye bıraktık hiç anlamadım. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Yerli smaçörün çok iyi olmadığı sürece pasörün de yabancıysa dünyanın en iyi orta oyuncusu bile olsa kesilir bu kadroda...belki Gözde'yi alabilseydik bütün transfer politikamız değişebilirdi. ama eczacı sırf bize gelmesin diye parasını verip italyaya gönderdi. Bir de ben Güldeniz'i niye GS'ye bıraktık hiç anlamadım.

Güldeniz mi ? Yapma bunu :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
getir su ıkızın dgeri ozge'yi..koy harmotto'yu takıma iste..
miha gene arada girsin ikili degısıklıklerle...

skoroupa avrupa'da oynasın...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Aynı soruyu vakti zamanında kaç tane pasör var Türkiye'de şeklinde sorduğumu hatırlıyorum :)
3 tane takım var Türkiye'de. Gerisi figüran, bu 3 takıma idman yaptıran takımlar. Böyle olunca da en iyi 4 libero bu takımlara dağılmış durumda. Kendinle çelişiyorsun ayrıca. Kaç tane libero var Türkiye'de diyip, Merve kadar kötü manşet alan görmedim diyorsun. Tüm takımların liberoları Merve'den daha iyi manşet alıyor o zaman. O zaman ya çok maç izlemiyorsun ya da senin artık klasikleşmiş takıntılarından birisini de Merve'ye yapıyorsun :)
Bir bak bakalım dünkü maçın manşetlerine Gülden nasıl manşet almış. Merve'yi eleştir eleştirmesine de dünkü maçın özelinde yapma bence bunu. Zira Merve dün kötü ise Gülden rezildi o zaman.
Ben Abo'yu seven birisi de değilim. Geçen seneki kadro şampiyonlar ligini almalıydı. Gizem konusunda da söylediğim gibi sürekli o oynasın, bu oynasın demiyorum. Kim gününde ise o oynasın. Futbol değil bu. Bir değiştirdiğin oyuncuyu tekrar değiştirebilirsin.

Belli bir konteks dahilinde; dildeki belli kaliplasmis ifadeleri kullanarak anlatimi guclendirmek istiyorum.  Kisacasi, "Merve kadar kotu servis karsilayan libero gormedim" demek, Merve'den daha kotulerinin olmadigi manasina gelmez.  Halbuki manasi gayet acik: Merve cidden cok kotu servis karsiliyor.  Fenerbahce Grundig, az buz bir takim degil.  Kadro olarak su anda belki de dunyanin en iyi 3 takimindan biri.  Boyle bir takimda, hala daha Merve'nin servis karsilama acisindan bu kadar zayif kalmasini ben hep elestirdim, elestirmeye de devam edecegim. 

Takinti demissin ama durup dururken yaptigim bir takinti degil.  Belli bir maca bakarak, tumevarim yapmak da dogru degil.  Gulden veya Merve...  Bir macta iyi olabilir, digerinde ise kotu...  Onemli olan, genelde bu oyuncunun ne sekilde servis karsiladigi. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Gizem muthis manset aldı da oynarılmadı mı?
İkisi de benzer super defans vasat manset

Takımda anlayan biri olacak pasore Maja,Wolosz,Lloyd birini aldım,pç  Rykliuk ortaya Stevanovic aldım takım bu calıstır hayır mı getir bir hoca yonetsin.

Mihajlovic net yanlıs saf pç lazım,Sko dan daha iyileri var,Harmotto da tartısılır once Ergulu kesmesi lazım orada zımba gibi Stevanovic var.

@Sisley Volley TV, ile hemen hemen ayni fikirleri paylasiyorsun :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bende bu fikirdeyim...

Miha eğer 4 de maça girip süre almayacaksa yanlış Transfer.. Ha Üniversal olsun istenmiştir de bizim Hucumda Kim i azıcık dinlendirmemiz lazımdı..Rhlyuk bize acayip giderdi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Boskovic'i biz alacaktık

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Ynt: BVL 8. Hafta Halkbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2015 (16.00)
« Yanıtla #202 : 20 Kasım 2015, 20:06:43 »
Pazar günü Ankara'da olabilirsem maça gideceğim.
Hem sarı melekleri hemde logan tom'u izlemek güzel olacak.
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Rakipte Hande'yi beğendim.
Şans faktörününde yanlarında olduğu çok pozisyon vardı ama bir ara Vakıf'ın sinir bozucu defanslarını Eczacı'da da gördüm.
Bizde ilk seti vermemiz neden olsada Merve'nin diğer setlerde yaptığı savunma çok iyidi.
Hazır giden ilk setten bahsetmişken yüce pasörümüz Skorupa'dan bahsetmeden olmaz.
Hani benim gibi ortalama bir voleybol izleyicisinin Skorupa'da göremediği nedir.
Ya da şöyle sorayım Skorupa'nın Ezgi'den artısı nedir?
Bu gidişle gelecek sezon için Carli Lloyd dua topiği açacağım.
Takımda memnun olmadığım şeylere rağmen en önemli iki rakibinizden birisini yenmemiz güzeldi.
Artıkın önümüzdeki maçlara bakacağız.
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
Rakipte Hande'yi beğendim.
Şans faktörününde yanlarında olduğu çok pozisyon vardı ama bir ara Vakıf'ın sinir bozucu defanslarını Eczacı'da da gördüm.
Bizde ilk seti vermemiz neden olsada Merve'nin diğer setlerde yaptığı savunma çok iyidi.
Hazır giden ilk setten bahsetmişken yüce pasörümüz Skorupa'dan bahsetmeden olmaz.
Hani benim gibi ortalama bir voleybol izleyicisinin Skorupa'da göremediği nedir.
Ya da şöyle sorayım Skorupa'nın Ezgi'den artısı nedir?
Takımda memnun olmadığım şeylere rağmen en önemli iki rakibinizden birisini yenmemiz güzeldi.
Artıkın önümüzdeki maçlara bakacağız.

Carli Lloyd...  3 senedir adini soyleye soyleye dilimde tuy bitti.  Istanbul yakilir oyle pasor icin! 

Çevrimdışı franz392

• Üye

Carli Lloyd...  3 senedir adini soyleye soyleye dilimde tuy bitti.  Istanbul yakilir oyle pasor icin! 

Daha saçma olan şey de Pomi'nin Skorupa bize geldikten sonra onun yerine Lloyd'u alması...

hmetin

• Ziyaretçi
Skorupa ile Ezgi aynı kefeye konmaz bence o kadar da degil ayrıca 4 blogu var.

Ben Wolosz isterim ama Maja,Lloyd da farketmez.Antonjevic de uyar.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #207 : 22 Kasım 2015, 15:56:46 »
tv yayını var mı acaba
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #208 : 22 Kasım 2015, 16:21:49 »
tv yayını var mı acaba

Tv yayını yok, voleybol tv'de yayın var  izlemek isterseniz ama otopark kamerasıyla çekiyorlar, görüntü berbat :(

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #209 : 22 Kasım 2015, 17:34:25 »
İlk seti 14-25 alıp 2. seti 27-25 kaybetmişiz. Her maç set verme huyu da artık can sıkıcı oldu, takım cidden çok istikrarsız.