Ben bu kadar geri zekalı bir koç ve seyirci görmedim.Ülen 3.set te durum 7-7,hakem el geçti diye GS.aleyhine bir karar veriyor,haklı ya da haksız (benim önümde oldu,hakem haklı) koç boğazı kesilmiş tavuklar gibi ortalıkta zıplıyor,bunu gören libero Nihan da eşlik ediyor,bütün bunları gören zavallı seyirci güruhu da tabii ki çıldırıyor ve film kopuyor.Yahu hadi diyelim set 24-24 olur da kızarsın,yahu daha setin başı ve maç o sette başa baş gidiyor,bu ne şiddet bu celal.Aslında cevabı var.Maçta 2 set verilmiş,maç büyük bir olasılıkla gidiyor,bir hır çıkarayım,suçu da hakemlere atayım,ben de bu maçtan yırtayım.Yemezler.Bizim erkekler Beşiktaş maçında 23-24 geride iken en az 10 cm.içerdeki topu hakem dışarda dedi de biz biraz hakeme saydırdık ve belki seti alıp en az 1 puan alacağımız güme gitti,başka da bir tepki olmadı.Ama bunlar tam manyak be,alayı geri zekalı bu seyircinin.Gerçekten bunların içine Fenerbahçe ezikliği fena girmiş,bunlar iflah olmaz.Ne diyeyim Allah kurtarsın.Bir de dikkatimi çeken şey şu oldu:Maç tek taraflı seyircili de olsa bir GS-FB derbisi,hiç bir tribünün içinde ya da kenarında bir tane polis yoktu.Bizim her maçımızda polislerle kucak kucağa maç seyrediyoruz.Ne iş anlamadım.Eğer o tribünde polis olsaydı maç kesilmeden oynanabilirdi.