Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 97201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: BVL 15. Hafta Fenerbahçe Grundig - Vakıfbank 06.02.2016 (17.00)
« Yanıtla #346 : 06 Şubat 2016, 20:07:01 »
Futbolda gsye, basketbolda efese, voleybolda da vakıfa koymanın keyfi gibisi yok.
Benim  ekleyecek  birşeyim  yok.  ;D

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #347 : 06 Şubat 2016, 20:26:32 »
CL'den ben umutsuz değilim. Neden umutsuz olayım. Eczacı'nın neyinden korkucam. Geçen sene şamar oğlanına çevirdiğimiz takım. Vakıf'ı son 7 maçta 6 kez yenmişiz. Avrupada şu takıma Harmotto girdiği anda bile zaten seviye atlayacak takım.

Benim takımla ilgili tek sıkıntım geçen yıldan bu yana süregelen maç içindeki inişler çıkışlar. Takım maç boyu konsantrasyonunu stabil koruyamıyor ve yeri geliyor çok basit hatalar yapıyor. Bunu da çözecek olan yine oyuncuların kendileri.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 20:26:49 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #348 : 06 Şubat 2016, 23:52:25 »
Eda, Kim, Dicle, Bosetti, Skorupa, Polen ve Gizem ile başlıyoruz.
Tamam yaz dağarcığımızda bulunsun.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #349 : 07 Şubat 2016, 00:20:19 »
Tek problem pasör takımda..bence verdiğimiz serilerde kotu pas ve yanlış tercihten..avrupada hem miha, hem harmotto giriyor takıma...biz daha eksiksiz oluyoruz..
Vakıfta ise kübra ve kruijf arasında bence fark yok..her ikisi de iyi..hill yada gözde o da farketmez...
Ama bizde dicle den harmotto upgrade i, polen den miha upgrade i oluyor..bariz aradaki fark kapanıyor..
Problem skroupa nin paslarında maçın belli anlarında...yoksa bence iyi blok tutuyor ve savunma ile servisi kotu değil kızın...
Artik maçtan mi kopuyor bilmiyorum o anlarda...

Abbo nun o anlara iyi müdahale etmesi lazim...koçun sorunu da bu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #350 : 07 Şubat 2016, 00:21:16 »
Bu arada puan farkı 3 oldu...eğer eczacı maçında saçma isler yapmazsak liderlik geldi...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #351 : 07 Şubat 2016, 10:00:53 »
Tamam yaz dağarcığımızda bulunsun.

Salondan izlenimler yok mu?

Herhalde O salon hiç bu kadar dolu olmamıştı. :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İkinci yarının 5. maçı;

13 Şubat Cumartesi

17.00 İmperial Hastanesi İdman Ocağı - Fenerbahçe Grundig

İlk yarıdaki maçı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.

Ligde Fenerbahçe 42 puanla lider; İdman Ocağı ise 10 puanla 10. sırada.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #353 : 07 Şubat 2016, 14:23:37 »
Gizem Karadayı mükemmel oynadı bugün, özellikle manşette şahaneydi, bu performansını istikrarlı hale getirirse süper olur, ona ve manşetlerine çok ihtiyacımız var. Polen özellikle Vakıf'a karşı hep istikrarlı biçimde iyi oynuyor. Şl'de çok unutuyoruz kızı, Miha'yı da seviyorum esasen çapraz olmasa da çok iyiniyetli biçimde katkı verneye çalışıyor o da ama arada Polen'i de unutmamak lazım. Misal geçen seneki Vakıf maçlarında sıvayan Montano'nun yerine belki biraz Polen'i düşünecek olsa Abbo sonuç değişebilirdi. Şl için bende umutluyum, en iyi takım Kim Yeon'lu Fenerbahçe bence 12 takım arasında. Manşetlerde çok sıvamazsak Skorupa'nın ayaklarının yavaşlığının yakınılan kadar dezavantaj oluşturacağını sanmıyorum. Çünkü hem Kim hem Mihajlovic açık toplara çok iyi hücum edebiliyor. Ayrıca geçen sezonki performansından cidden çok uzak olan ve bizi çıldırtan Dicle yerine formunu olimpiyat öncesi gitgide arttıracağını umduğum Harmotto tecrübesiyle fark yaratacaktır. Moskova iyi takım ama biz kendimiz gibi oynarsak problem olacağını sanmıyorum.

Dış hatları yakacağız bu sene gene inşallah Cassalmaggiore'de gelecek şampiyonluk sonrası ;)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #354 : 07 Şubat 2016, 17:56:02 »
Oraya gidip destek veren bütün taraftarlarımıza teşekkürler. Bizim sesimiz yüreğimiz oldunuz. Süleyman Abi bir teşekkür de ayrıca sana sesine gücüne kuvvet. Tebrikler meleklerimm
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

• Üye
« Yanıtla #355 : 07 Şubat 2016, 21:29:42 »
Oraya gidip destek veren bütün taraftarlarımıza teşekkürler. Bizim sesimiz yüreğimiz oldunuz. Süleyman Abi bir teşekkür de ayrıca sana sesine gücüne kuvvet. Tebrikler meleklerimm
Teşekürler,sesim anca kendine geldi ama değdi.Özellikle Gözde ve Guidetti'nin maç sonu suratları sıvası dökülmüş hela taşı gibiydi.
Adı konamaz.

• Üye
« Yanıtla #356 : 07 Şubat 2016, 21:50:54 »
Salondan izlenimler yok mu?

Herhalde O salon hiç bu kadar dolu olmamıştı. :)
Evet o salon şu ana kadar gördüğüm basket maçları dahil en kalabalık hali idi.Dediklerine göre dışarıda da epey seyirci varmış ve salon da kapasitesinden fazla seyirci olduğundan onlar salona alınmamışlar.Zaten salonun dolu olacağı maçtan 45 dakika önceden belli olmuştu.O saatte salonun yarısından fazlası doluydu.Karşı tarafta Vakıfbank'a ayrılan bölüm bile seyirci sayısı arttıkça FB.taraftarı tarafından bloke edildi.Bizim kombine aldığımız tarafta ise bırakın oturacak yeri,ayakta duracak yer bile kalmamıştı.Tabii keşke bir çok maçı böyle oynasak.Vakıfbank bençinin  bizim önümüzde olduğu setlerde bütün molalarda yakın olduğumuzdan öyle bir ıslık,bağırma,uluma ne derseniz deyin gürültü yapıyorduk ki Guidetti baktı ki olmuyor,takımı daha sahanın kenarına alıp orada taktik vermeye başladı.Bu arada protokole Udoh ve Melih gelince onlara da kısa bir tezahürat yaptık.Böyle salonlarda seyirci dolu olunca gerçekten rakibe yapılan baskıyı çok rahat izleyebiliyorsunuz.Size bakmasalar bile ne kadar rahatsız olduklarını anlayabiliyorsunuz.Son yıllarda seyircinin de maça etki edebildiği bir karşılaşma idi.Maç sonunda salondan ayrılırken Vakıfbank masörü Sabri hocaya "sen cennetlik adamsın Sabri hoca,biz bu Guidetti'ye bir set tahammül edemiyoruz,sen senelerdir ona katlanıyorsun helal olsun"deyince ki bizleri de bilir epey güldü adamcağız.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 21:51:20 Gönderen: Süleyman Özgül »
Adı konamaz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #357 : 07 Şubat 2016, 23:34:29 »
O salonun en kalabalık olduğu maç 5 Mayıs 2013'deki Galatasaray'la yaptığımız kazananın şampiyon olacağı 70-62'lik kadın basket play-off finali son maçıydı.
Yüzlerce taraftar bilet bulamayıp dışarda kalmıştı. Ben de umuduğumu kestiğim anda tamamen tesadüf gelen bir davetiye biletle girebilmiştim.

• Üye
« Yanıtla #358 : 08 Şubat 2016, 00:00:29 »
O salonun en kalabalık olduğu maç 5 Mayıs 2013'deki Galatasaray'la yaptığımız kazananın şampiyon olacağı 70-62'lik kadın basket play-off finali son maçıydı.
Yüzlerce taraftar bilet bulamayıp dışarda kalmıştı. Ben de umuduğumu kestiğim anda tamamen tesadüf gelen bir davetiye biletle girebilmiştim.
Doğrudur,o maça seyahatim olduğundan gelememiştim,zaten cümleme de "benim gördüğüm" diye başlamıştım.
Adı konamaz.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #359 : 08 Şubat 2016, 15:56:40 »
Evet o salon şu ana kadar gördüğüm basket maçları dahil en kalabalık hali idi.Dediklerine göre dışarıda da epey seyirci varmış ve salon da kapasitesinden fazla seyirci olduğundan onlar salona alınmamışlar.Zaten salonun dolu olacağı maçtan 45 dakika önceden belli olmuştu.O saatte salonun yarısından fazlası doluydu.Karşı tarafta Vakıfbank'a ayrılan bölüm bile seyirci sayısı arttıkça FB.taraftarı tarafından bloke edildi.Bizim kombine aldığımız tarafta ise bırakın oturacak yeri,ayakta duracak yer bile kalmamıştı.Tabii keşke bir çok maçı böyle oynasak.Vakıfbank bençinin  bizim önümüzde olduğu setlerde bütün molalarda yakın olduğumuzdan öyle bir ıslık,bağırma,uluma ne derseniz deyin gürültü yapıyorduk ki Guidetti baktı ki olmuyor,takımı daha sahanın kenarına alıp orada taktik vermeye başladı.Bu arada protokole Udoh ve Melih gelince onlara da kısa bir tezahürat yaptık.Böyle salonlarda seyirci dolu olunca gerçekten rakibe yapılan baskıyı çok rahat izleyebiliyorsunuz.Size bakmasalar bile ne kadar rahatsız olduklarını anlayabiliyorsunuz.Son yıllarda seyircinin de maça etki edebildiği bir karşılaşma idi.Maç sonunda salondan ayrılırken Vakıfbank masörü Sabri hocaya "sen cennetlik adamsın Sabri hoca,biz bu Guidetti'ye bir set tahammül edemiyoruz,sen senelerdir ona katlanıyorsun helal olsun"deyince ki bizleri de bilir epey güldü adamcağız.

Dede, bu Sabri dediğin lavuk 2011'de twitterdan terbiyesizlik yapan Sabri değil mi? Sonraki ilk maçta hakettiği muamele gösterilmişti kendisine salonda.
Kuşandık sarı laciyi