Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 90590 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: EVL 1. Hafta Halkbank - Fenerbahçe 24.10.2015 (14.30)
« Yanıtla #45 : 28 Ekim 2015, 19:53:07 »
Serkan keşke böyle yazsan sık sık...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: EVL 1. Hafta Halkbank - Fenerbahçe 24.10.2015 (14.30)
« Yanıtla #46 : 29 Ekim 2015, 10:43:24 »
Sonucu oğlumdan duydum. İnanmadım. O da televizyonda alt yazıdan okumuş. Yanlış yazmışlardır dedim. Şimdi çok küçük bir "acaba" umuduyla topiğe giriş yaptım. O da ne; tam 40 yorum. Şampiyon olduğumuz seneler bile Erkek Voleybol Takımımızın maçları 40 yorumu görmezdi. O zaman anladım enteresan bir şeyler olduğunu. Kazanmışız. Gerçekten çok sevindim. Bu takım her zaman kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden daha fazlasını verdi Fenerbahçe taraftarına. Hiç bir zaman borçlu kalmadı. Helal olsun çocuklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bende ekran başından izlemeyi düşünüyorum. Halkbank galibiyeti sonrası umarım bu takım bir kaç yüz taraftar karşısında olsun oynama güzelliğini tadar diyeceğim ama en dominat senelerinde bile taraftar sıkıntısı yaşadıkları için umutlanmak istemiyorum.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
İzzet ve Uğur bu sabah Smaçör'de konuktu. Çok seviyorum bu gençleri. Metro salonunda oynayacakları için heyecanlılar, inşallah çok taraftar olur bu maçta ve sezon boyunca.

« Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 11:32:50 Gönderen: ObiCanKimobi »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

FBTV de maç yayını başladı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

1. seti 25-19 kazandık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2. seti de 25-19 kazandık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. seti 25-20; maçı 3-0 kazandık.

Beklenenden daha kolay oldu. Nazar değmesin  ;D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ne oluyor ya bu takıma :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Çok güzel takım olmuşlar maşallah :) Kimya tutmuş.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Son seti de 25-20 kazanaydık... Spiker nazar etti. :)

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Gercekten cok az seyirci vardı.Hatta yoktu.En azindan 50 kisi falanda olmali ya.Yazik oldu.2 mactir cok iyi mücadele ediyor takım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Gercekten cok az seyirci vardı.Hatta yoktu.En azindan 50 kisi falanda olmali ya.Yazik oldu.2 mactir cok iyi mücadele ediyor takım.

Olanlar da aileler filanmış. Yani toplasan sadece maçı izleyip takıma destek olmak için gelen 20 kişi yoktur. Bu şubenin alın yazısı budur. Daha bir defa olsun iç saha maçlarında dolu trübüne oynadıklarını görmedim. Bugüne kadar Fenerbahçe taraftarının destek ve sevgisini sadece ücra Anadolu kentlerinde gördüler. Üstelik en iyi, en keyif veren ve en iddialı kadrolar kurdukları senelerde... Hatta bir defasında sanırım İstanbul'da yaşayan Gümüşhaneliler bizim iç saha maçında bizim takıma deplasman takımı muamelesi yapmıştı. Öyle zoruma gitmişti ki.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ynt: EVL 2. Hafta Fenerbahçe - Maliye Milli Piyango 31.10.2015 (17.00)
« Yanıtla #58 : 01 Kasım 2015, 00:08:30 »
* Eksik aramak için baya dikkatli izledim ama buraya yazacak kadar bariz bir eksiklik yok. Makine gibi işleyen bir takımız şuan.

** Halkbank maçı öncesine kadar beklentiler düşüktü ama sezonun başlamasıyla takımın verdiği tepki beklenmeyen derecede olumlu. Sil baştan kurulmuş bir takımın sanki yıllardır birlikte oynarcasına , kısa sürede bir sistem takımına dönüşmesi şaşırtıcı bir durum. Erken forma girdiğimiz bir gerçek. Açıkçası bu kusursuzluğun ne kadar süreceğini merak ediyorum.

*** Libero Mehmet Özbek bana Ali Peçen'i anımsatıyor. O da çok iyi bir liberoydu. Serkan işkencesinden sonra ilaç gibi geldi.
Pasör Selçuk çok sakin. Bu da takıma olumlu yansıyor. Hiç bir aşırılığı yok. Dolayısıyla ; sakin,yetenekli ve hakettiği değer gösterilmemiş bir pasör ile manşette kumbaraya dönmeyen , güven verici bir libero geçen yıla göre bariz olan kazanımlarımız. Sistemin sağlıklı işlemesi için başlangıçta önemli öğeler (pasör ve libero) olsa gerek.
Bu arada pasör demişken ; eski pasörümüz Arslan Ekşi , Almanya şampiyonu Friedrichshafen takımına transfer oldu. Mevcut durumda güçlü bir takım olmasalar da yakın geçmişte Champions League şampiyonluğu elde etmiş , çok güçlü bir voleybol kültürüne sahip olan bir kulüp. Simon Tischer'in yokluğunda görev alacaktır. Başarılar.

**** Tekrar takıma dönecek olursak ; Quesque takım için kilit noktada. Takımın manşet yükünü liberoyla birlikte çekecek. Savunmada göstereceği performans takımın üst seviyede kalmasıyla doğru orantı seyredecektir. Çaprazı Cabral'a gelecek olursak ; onunda manşette maden konumuna düşmemesi kilit nokta olacaktır. Yani idare etmesi... Fakat hücumda aksamaması şartı ile. Zira takımın hücum dinamikleri gözönüne alındığında oyunun bu yönünde Metin Toy ile gösterecekleri performans belirleyici olacaktır.

***** Cabral geçen sezon Polonya'nın zayıf takımlarından biri olan Olszytn'de oynadı. Antrenörü "generazione di fenomeni" - "volleyball hall of fame" ve Sisley Treviso üyelerinden efsane oyuncu Andrea Gardiniydi. Gardini geçen yıl Cabral'ı pasör çaprazı olarakta kullandı. Üstelik sırıtmıyordu da. Bir nevi jokerdi yani.

****** Metin Toy iyi yolda. Hücumda tartışmasız lider. Zaten lider gibi de oynuyor. Ivan Miljkoviç gibi bir öğretmenden çok şey kapmış olması gerek. Şu anki formunu genele yayabilirse çok üst seviye bir oyuncu olacak. Özellikle servisleri denge bozucu.

******* Pajenk ve Sabit iyi bir ikili oldular. Alan zaten kalitesi belli bir orta ama Sabit'te hiç sırıtmıyor. Pajenk'in zaten belli bir tecrübesi var ama diğer bir fenomen jenerasyon üyesi olan Andrea Giani ile çalışmak ve Avrupa Şampiyonasında final oynamak ona ekstra bir özgüvende katmış durumda.

******* Ve son olarak rakip Maliye'den Osmany Uriarte. Transferi beni şaşırttı tıpkı Logan Tom'un Halkbanka transferinde olduğu gibi.
Küba'nın ; Leonel Marshall, Osmany Juantorena, Yoandry Leal ve Wilfredo Leon sonrasında çıkardığı en yetenekli oyuncu. En azından öyle umuyorlar. 1995 li bu yetenek daha şimdiden İtalyanın Perugia takımı ile Maliye'yi birbirine düşürdü. Perugia oyuncuya 2014 Aralık'ta imza attırdığını iddia ediyor ve sezon sonu oyuncu Türkiye'ye transfer olunca konu FIVB ye taşınıyor. Son durum ne halde bilgim yok ama İtalyan kulüp haklı bulunursa Uriarte baya zaralı çıkacak dolayısıyla Küba'da.
Oyuncunun Maliye performansına gelecek olursak ; henüz çok erken ama daha fazlasını bekliyordum. Milli takımda çok daha dominanttı. Umarım formsuzluğu geçicidir ve yine umarım ki şişirilmiş bir balon yaftası yemez.

Bu arada Maliye birkaçyıl öncede Marko İvoviç'i transfer etmişti. O zamanlar maliyeti düşük, genç ve tecrübesiz olan Ivovic , şimdi Avrupa'nın sayılı oyuncularından ve efsane Tetyukhin'in çaprazı :)
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 00:13:36 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Ynt: EVL 2. Hafta Fenerbahçe - Maliye Milli Piyango 31.10.2015 (17.00)
« Yanıtla #59 : 01 Kasım 2015, 00:49:50 »
Serkan Bey, çok güzel ve doyurucu bu yazı için teşekkürler

Halkbank maçından sonra acaba bu tek maçlık performans mıdır diye düşünmüştüm malum halkbank sezonu geç açtı, yabancıları geç geldi falan demiştim ama bugün ekran karşısında birinci dakikadan itibaren izlerken takım bana maçı açık ara rahatça kazanacağı izlenimini ve güvenini verdi maliye karşısında. Geçen seneden farklı olarak daha dinamik, daha enerjik, müchadele azmi yüksek kısacası daha bir takım gibi takım görüyorum sahada. Selçuk'un pasları ve soğukkanlılığı, duruşu ve liderliği beni rahatlatıyor, geçen sene Böhme gibi yetersiz kalan bir isimden sonra gelen Pajenk'i gerçekten çok yerinde bir transfer olarak görüyorum, çok beğendim gerek blok gerek hücum olsun. Libero Mehmet'in manşeti gerçekten çok temiz maşallah, Serkan'dan sonra şükretmek lazım :) Metin'de İvan Reis'in bıraktığı yerden devam edecek gibi, çok özgüvenli başladı, maşallah.

Bu seneki takıma benim içim çok ısındı seyredebildiğim maçlarda kısacası, umarım her şey böyle yolunda devam eder. Sezon başı genel olarak bakarsak ilk 4 ve play-off hayal gibi duruyordu, daha çok erken ama favorilerden Halkbank, Arkas, Ziraat ve Gs'nin durumlarına bakacak olursak şimdi neden olmasın ki diyorum, benim umudum var açıkçası.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 00:54:22 Gönderen: myildirim »