"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalıyom gençler daha tokatlayacak Adam çok diyeydin ne olurdu be reis
kalacağı veya gideceği henüz belli değil .. ailesi Türkiye'deki olan bomba vs olaylarından dolayı AMerika'ya dönmesini istiyormuş .Amerika'daki menajerinin Avrupa ortağı Lostos ( Teo'nun menajeri orospu çocuğu ) onun CSka'ya götürmeye çalışıyor, hem para hem orada olayular olmaz diye.. Udoh kendisi burada kalmak istiyor...tam bi üçgen... bakalım ne olacak ..
Udoh fiziksel olarak çok yorgundu.. inanılmaz bi 5 ay geçirdi .. nerdeyse 30 daj ortalama ile oynadı.. yani o fizik dilinin bitkin ve kafası karışık olması biraz da doğal bence.. bakalım ne olacak .. giderse ben hakkımı sonuna kadar helal edeceğim..
Nemanja sonrası bir oyuncuyu bu kadar seveceğimi sanmazdım ama Udoh onun da üstüne çıktı. sevgim saygım çok fazla 'Nightmare' Udoh'a .. İnşallah bizimle kalır. Giderse de canı sağ olsun, yolu apaçık olsun.. Bu arada abiler, kardeşlerim bir şey dikkatimi çekti, belki yanlış hatırlıyorum, belki de denk gelmedim. Bu sene maçların çok büyük kısmını izledim. Obradoviç o ya da bu sebepten maç içinde oyuncuların hepsine bi şekilde kızdığını gördüm. Ama Udoh'a karşı kızgın oldugunu görmedim. Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum? Yoksa Koç'un dediklerini kusursuza yakın mı yaptı aslan yürekli bu adam