Avrupa şampiyonluğu yaşamışsın maç kritiği yapıyorsun diyenler çıkacak(ki haklılar) ama bildiğin ilk maçın kopyasını oynadık.
İlk sette özellikle servisler artı bloklarla rakibi tarumar ettik.
İkinci setle birlikte rakip oyuna ortak olsada zar zor kazandık.
Tek fark üçüncü set kafa kafaya giderken kazanıp müzede eksik olan kupa getirdik( o değilde Cannes'ta vazodan bozma ikincilik kupası akabinde bu kupa daha bir ihtişamlı gözüktü gözüme).
Bir süredir forumda twitter'da ne desem tersi çıkıyor o yüzden bizden birilerini överken iki kere düşünmek zorunda kalıyorum ama koç çok formda(bunu yazarken Fenerbahçe Grundig için bi dünya yorum yapmışım başarının baş mimarı koçu tek kelimeyle geçiştirmiş olduğumu fark ettim. kendime not; halkbank'ı devirmemiz akabinde yaşanılacak şampiyonluk sonrası bir sayfa Daniel Castellani güzellemesi yapılacak).
Çok doğru zamanda doğru değişiklikler yaptı.
Voleybol mazim çok uzun değil ama kendimi bildim bileli Elif'i eleştiririm.

Sağolsun Abbondanza ile birlikte tekrar doğdu ve bana kapaklar güzel güzel gönderiyor(yeter ki Fenerbahçe'm başarılı olsun ben kapaklarla da mutluyum).
Bu maçta sonradan oyuna girmesine rağmen çok iyiydi.
Elif'e biraz tırsarakta olsa güzellemeler yapıyorum ama A.Glas'ında oyundan düşene kadar(Aneta'nın blok manyağı olduğu ve ikili değişikliğe gidilen dönem) bence performansı fena değildi.
Maç özelinde beni şaşırtan Kim'in mvp olmasıydı.
Sanki Aneta daha fazla sayı almıştı.
Onun haricinde Christina Bauer çok akıllı bir oyuncu.
Blok etkinliği, tek ayak hücumu vs. tamamda yanlış görmediysem o boyla arka alandan bir iki plonjon yaptı.
Harikaydı.
Eda zaten canımız.
Kim'e boş mukavele verip sen doldur biz uygulayalım denilmeli.
Merve, Aneta, Garay...
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
Seneye inşallah Sarı Melek'lerin CL şampiyonluğunu da burada konuşmak nasip olur.
Bu arada ödül töreninde Seda'nın kupayı veren adamı saniyesine ezmesine az gülmedim.
Kupayı veren arkadaş Cev'in başındaki kişi miydi acaba?
Şayet oysa Seda tekrar gözüme girdi diyebilirim.