Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 183327 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakan abi şu video vardi onu bi burays koysan buraya
Kızlar söylüyor du ya abi

Yakışır buraya

Bundan mı bahsediyorsun Cem. :D

Dikkat: Güfte +18. Dikkatli açın.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Gürol abi seneye ben ufaklığı alıyorum, Cem kardeşim yengeyi getiriyor., sen de annemizle geliyorsun ilk Avrupa maçına...Hep beraber maç izleyeceğiz

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Konmaz konmaz
Vakti gelince aziz başkan bıraksın artık yerine de inşallah ali koç gelir.

İnşallah Cem kardeşim, Aziz Yıldırım'ı hayatımda bir kere bile görmedim, empati yapıyorum: Yeni evli, küçük çocuğu var, haksız mahkum.. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız başkan maçtan sonra feci kapak yapmış.Özellikle hak etmeyenler gönderildi diyerek birilerinin kulağını çınlatmış. Ali Koç da bay bıyığa selam yollamıştı ilk finalden sonra..Tabi anlayana

Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Televizyonu’na şu şekilde konuştu:
"Kızlarımız da şampiyon oldu. Ben rakibimiz olan Rus takımını da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederim. Türkiye’de spor içinde değişmesi gereken bazı şeyler var.Ben Metris’teyken kızlarımız Avrupa Şampiyonu oldular. Ama ardından yapılan ayak oyunlarıyla hak ettikleri yerde olamadılar. Onların yerine ise hak etmeyenler gönderildi ama bugün görüyorum ki bizim kızlarımız hak ettikleri yerdeler. Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecekler. İnşallah Türkiye’ye çok daha fazla kupa ve başarı getirecekler. Kadınlarımızla birlikte Türkiye’de oturmuş bir spor olmaya başladı voleybol. Diğer takımların da Türk voleyboluna katkılarının olacağını düşünüyorum. Kızlarımızı tebrik ederim. Camiamıza, Yönetimimize, Taraftarımıza herkese bu kupa armağan olsun. Bu akşam bu iki kupanın alınmasının ayrı bir özelliği var. Türkiye’de ilk defa bir spor kulübü taraftarıyla ve iki takımıyla Avrupa Kupası’nı kaldırıyor. Haftaya Masa Tenisi takımımızın bir finali var ve orada da şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe 10 senedir ektiğini biçiyor artık. Fenerbahçe Spor Kulübü, her branşıyla Türkiye’yi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye devam edecek. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz."

Sözlerini CEV Kupası’nı kazanan Sarı Melekleri tebrik ederek noktalayan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sıkıntıyı eğer ki sportif anlamda yaşasaydık bu durumda olmazdık. Ama görüyoruz ki her şey siyasi… Ben bunu Metris’te de söyledim. Dediler ki; ’Aziz Yıldırım memleket elden gidiyor’ diyor, ama Türkiye’nin durumu ortada. Keşke bunları yaşamasaydık ve Türkiye hak ettiği yerlerde olsaydı. Ama bunlar gelip geçer, bu Cumhuriyet’e hepimiz sahip çıkacağız. Cumhuriyet var oldukça, biz de üzerimize düşen görevleri yapacağız. Bir kez daha kızlarımızı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Kupanın sapı Trabzon'a girsin diye mi bağırıyor trübünler? Doğru mu duydum? :)

MVP kim oldu? Kim oldu derken, soruyorum? KİM mi oldu diye? Üff ne karışık iş... :D

Evet KİM oldu Hakan abi  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 29 Mart 2014, 22:46:25 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Evet hakan abi
Bu video muhteşem.....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler meleklerim. Tebrikler Fenerbahçe Spor Kulübü. Biz büyük bir aileyiz.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Harika bir gündü.. Burhan Felek'te atmosfer inanılmazdı.
O tezahurat da sanırım şöyle oldu "Kupanın sapını Trabzon'a verin"  :P

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
İki kupanın da bir sapını verelim kendilerine bir kupa yapsınlar artık.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter diyoruz ama ilkleri yaşamaya devam ediyoruz helal olsun hepsine be şuan sesim kısık ama değdi harika bir gün

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Avrupa şampiyonluğu yaşamışsın maç kritiği yapıyorsun diyenler çıkacak(ki haklılar) ama bildiğin ilk maçın kopyasını oynadık.

İlk sette özellikle servisler artı bloklarla rakibi tarumar ettik.
İkinci setle birlikte rakip oyuna ortak olsada zar zor kazandık.
Tek fark üçüncü set kafa kafaya giderken kazanıp müzede eksik olan kupa getirdik( o değilde Cannes'ta vazodan bozma ikincilik kupası akabinde bu kupa daha bir ihtişamlı gözüktü gözüme).

Bir süredir forumda twitter'da ne desem tersi çıkıyor o yüzden bizden birilerini överken iki kere düşünmek zorunda kalıyorum ama koç çok formda(bunu yazarken Fenerbahçe Grundig için bi dünya yorum yapmışım başarının baş mimarı koçu tek kelimeyle geçiştirmiş olduğumu fark ettim. kendime not; halkbank'ı devirmemiz akabinde yaşanılacak şampiyonluk sonrası bir sayfa Daniel Castellani güzellemesi yapılacak).
Çok doğru zamanda doğru değişiklikler yaptı.
Voleybol mazim çok uzun değil ama kendimi bildim bileli Elif'i eleştiririm. :)
Sağolsun Abbondanza ile birlikte tekrar doğdu ve bana kapaklar güzel güzel gönderiyor(yeter ki Fenerbahçe'm başarılı olsun ben kapaklarla da mutluyum).
Bu maçta sonradan oyuna girmesine rağmen çok iyiydi.
Elif'e biraz tırsarakta olsa güzellemeler yapıyorum ama A.Glas'ında oyundan düşene kadar(Aneta'nın blok manyağı olduğu ve ikili değişikliğe gidilen dönem) bence performansı fena değildi.
Maç özelinde beni şaşırtan Kim'in mvp olmasıydı.
Sanki Aneta daha fazla sayı almıştı.
Onun haricinde Christina Bauer çok akıllı bir oyuncu.
Blok etkinliği, tek ayak hücumu vs. tamamda yanlış görmediysem o boyla arka alandan bir iki plonjon yaptı.
Harikaydı.
Eda zaten canımız.
Kim'e boş mukavele verip sen doldur biz uygulayalım denilmeli.
Merve, Aneta, Garay...
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
Seneye inşallah Sarı Melek'lerin CL şampiyonluğunu da burada konuşmak nasip olur.
Bu arada ödül töreninde Seda'nın kupayı veren adamı saniyesine ezmesine az gülmedim.
Kupayı veren arkadaş Cev'in başındaki kişi miydi acaba?
Şayet oysa Seda tekrar gözüme girdi diyebilirim. :)
« Son Düzenleme: 30 Mart 2014, 00:16:47 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Alena Golosnova <3

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Tebrikler Sarı Melekler!!!Sarı Meleklerin dönüşünü ilk kupa ile kutladık sıra diğer kupalarda...

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Günün tek rezaleti Seda'nın kupayı kaldırış şekliydi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Glass ilk iki set 7 puan ile oynadı..
2 kere anete ye yüklenmesi harici çok iyi performans gösterdi gereksiz takıntı yapıyorsunuz
Neyse elif e küfür etmek istemiyorum şimdi :( :( :)