Bugün savunmamız hiç iyi değildi. Manşetler de iyi değildi. Gayet iyi iki manşetçimiz varken neden böyle oluyor anlamıyorum. Cidden saha paylaşımıyla ilgili oturmayan şeyler var. Kim oyun sırasında da keyifsizdi zaten, hücum yüzdesi de düşük. 
kim'in keyifsizliği maç esnasında ekrandan da anlaşılıyordu. bir sıkıntı var ama nedir ben de bilemiyorum.
saha paylaşma noktasında ise, garayın formsuzluğu yüzünden bakırköy belediye maçında kim servis karşılamaya geçti. bazen kim garay'ı sanki PÇ saklar gibi sakladı manşetten. ayrıca bakırköy maçı ve bugunku maçta kim-garay ve libero-garay arasında saha paylaşımı, dublaj paylaşımı gibi konularda ciddi sıkıntılar oluştu. sanki Kim bundan rahatsızdı. zira geçen yıl da takımın tüm yükünü çekiyordu. bu yıl garay alındı manşet sıkıntısı giderilsin diye ama yine Kim koşturuyor.
Kim hakkındaki kanaatim; kendisi iyi oynadıkça çok daha fazla isteyen, takımın her açığını kapatmak için gayret eden "sorumlu" bir voleybolcu. ama yıldır bizim takımda hem servis karşıla, hucum yap, blok yap... velhasıl her işi yapar modda.. böyle olunca yoruluyor ve istediği gibi oynayamıyor. her işi yapayım derken hiç birini istediği gibi yapamıyor. bu da kendisinde sıkıntı oluşturuyor bence. maç esnasında da alınan sayılarda sıkıntılı yüz hali dikkatimi çekmişti.
NOT: bu akşam bir arkadaşın "vakıf maçını kazanacağımızı düşünen var mı?" sorusuna "var cevabını ben vermiştim. o an aklımdan hiçbir şekilde FB taraftarı olmayabileceği geçmemişti. neden ve niçin FB forumlarına başka takım taraftarları da girer hiç anlamıyorum. zira ben hiç bir zaman başka bir rakibin forum, site vb alanlarına girmem.