Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 183419 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)
« Yanıtla #345 : 22 Ocak 2014, 21:02:07 »
İyi cevabını vermişsin Hakan kardeşim. Şu banlanan şahsın yorumunu ilk okuduğumda yeminle şüphelenmiştim bu acaba Fenerbahçeli mi? diye.Demek ki yanılmamışım. Bize laf sokmaya kalkmasınlar biz cl de final oynarken dünya şampiyonası kupası alırken onlar alık alık bizi izliyorlardı. şimdi arkasından güzelce el sallayalım:)

Kendilerini çok akıllı sanıyorlar ya... Ona gülüyorum. Daha ilk cümlede ciğerlerindeki leke kendisini ele veriyor aslında...

Bir kişi Fenerbahçe için uzun süredir salonlarda gırtlak patlatır, burada Fenerbahçe sevgisini gösteren satırlar, sayfalar yazar. Kızdığı, üzüldüğü her halinden bellidir. O kişi çıkar ve bir karamsarlık anında "bu takımdan cacık olmaz" derse kimsenin karşı çıkmak haddi değildir. Adamın derdi bellidir. Takımın kötü olmasından ıstırap çekiyordur. Ama daha bismillah... 7-8 mesaj yazmış; hepsi de Vakıf'ın Fenerbahçe'yi perişan edeceği, bizim için ikinciliğin yeter olacağı, bizim umut fakiri olduğumuz vs... Dur hele yahu derler adama... Kimsin, nesin?

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #346 : 22 Ocak 2014, 21:17:25 »
Yalniz mactaki seyirci, Ulker Arena'daki seyirciden daha iyi.  Suleyman Abi, Irem ve Ozlem'in Fenerbahce Ulker maclarina da gitmeleri lazim :)
Merak etmeyin,oraya da gidiyoruz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #347 : 22 Ocak 2014, 21:27:14 »
Buraya Fenerbahçe'nin yenileceğini söylemek ve Fenerbahçe taraftarına laf sokmak için geldiyseniz başka kapıya... Umut fakirin ekmeğpi sözünün son muhatabı Fenerbahçe camiasıdır.
Hay yaşa sevgili Hakan bunun için yazdıklarının hepsine ben de imzamı atarım.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #348 : 22 Ocak 2014, 22:25:09 »
Hayırdır inşallah ,bugün kötü oynadı onunla alakalı bir sıkıntıdır diye umuyorum.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #349 : 22 Ocak 2014, 22:51:59 »
Hem bizim maçı hem de Vakıf'ın maçını izleyip döndükten ve İrem'in yazdıklarını okuduktan sonra moralim bozuldu. Maç sonu bir dışarı çıkıp geldik neler olmuş :/

Bugün savunmamız hiç iyi değildi. Manşetler de iyi değildi. Gayet iyi iki manşetçimiz varken neden böyle oluyor anlamıyorum. Cidden saha paylaşımıyla ilgili oturmayan şeyler var. Kim oyun sırasında da keyifsizdi zaten, hücum yüzdesi de düşük. :(

Bizden sonra haftasonu rakibimiz Vakıf'ın maçını izledik. Öyle savunmalar yapıyorlar ki çöktükçe çöktüm. Umudum çok fazlaydı, bugünle birlikte biraz azaldı. Ama yine de hep destek tam destek, cumartesi günü mental olarak iyi hazırlanıp savaşırsak yapamayacağımız şey yok.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #350 : 22 Ocak 2014, 23:00:38 »
% 19 oranında orta oyuncuları kullanmış glass. Güzel bu kızı seviyorum.
Smaçörlerin (garay ve kim )  düşük hücum yüzdelerine rağmen 6.8 puan almış. Yabancı kuralından nefret ediyorum  8)
Zeytinyağlı dolmam yine iyi oynamış.
Tebrikler takıma.
Kupaya az kaldı.

eğer inşAllah CL gidersek ben glass ın kalmasını tercih ediyorum hocam sen ne dersin?
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #351 : 22 Ocak 2014, 23:09:03 »
Bu gene nereden çıktı Allah aşkına ya...

2 gün önce herkesle gülen kızdı..Birileri aklını mı çeldi acaba?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #352 : 22 Ocak 2014, 23:15:12 »
Dün bir tek o mu yokmuş?

Dün karşılamaya gitmemesi de çok konuşuldu anlayamıyorum anlamıyorum 😔

• Üye
« Yanıtla #353 : 22 Ocak 2014, 23:15:51 »

Bugün savunmamız hiç iyi değildi. Manşetler de iyi değildi. Gayet iyi iki manşetçimiz varken neden böyle oluyor anlamıyorum. Cidden saha paylaşımıyla ilgili oturmayan şeyler var. Kim oyun sırasında da keyifsizdi zaten, hücum yüzdesi de düşük. :(

kim'in keyifsizliği maç esnasında ekrandan da anlaşılıyordu. bir sıkıntı var ama nedir ben de bilemiyorum.

saha paylaşma noktasında ise, garayın formsuzluğu yüzünden bakırköy belediye maçında kim servis karşılamaya geçti. bazen kim garay'ı sanki PÇ saklar gibi sakladı manşetten. ayrıca bakırköy maçı ve bugunku maçta kim-garay ve libero-garay arasında saha paylaşımı, dublaj paylaşımı gibi konularda ciddi sıkıntılar oluştu. sanki Kim bundan rahatsızdı. zira geçen yıl da takımın tüm yükünü çekiyordu. bu yıl garay alındı manşet sıkıntısı giderilsin diye ama yine Kim koşturuyor.

Kim hakkındaki kanaatim; kendisi iyi oynadıkça çok daha fazla isteyen, takımın her açığını kapatmak için gayret eden "sorumlu" bir voleybolcu. ama yıldır bizim takımda hem servis karşıla, hucum yap, blok yap... velhasıl her işi yapar modda.. böyle olunca yoruluyor ve istediği gibi oynayamıyor. her işi yapayım derken hiç birini istediği gibi yapamıyor. bu da kendisinde sıkıntı oluşturuyor bence. maç esnasında da alınan sayılarda sıkıntılı yüz hali dikkatimi çekmişti.

NOT: bu akşam bir arkadaşın "vakıf maçını kazanacağımızı düşünen var mı?" sorusuna "var cevabını ben vermiştim. o an aklımdan hiçbir şekilde FB taraftarı olmayabileceği geçmemişti. neden ve niçin FB forumlarına başka takım taraftarları da girer hiç anlamıyorum. zira ben hiç bir zaman başka bir rakibin forum, site vb alanlarına girmem.

• Üye
« Yanıtla #354 : 22 Ocak 2014, 23:20:36 »
Kim hakkında bilgisi olan veya bilgi edinebilecek her kim varsa lütfen bizi bilgilendirsin.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
« Yanıtla #355 : 22 Ocak 2014, 23:22:55 »
Derya bile vardı Kim'in büyük bi sıkıntısı olmasa yapmaz böyle zira 2 senedir sezon başlarında olan olayları ve çözülme yollarını çok iyi biliyor. Hangi insan birisi için kalksın o kadar para versin kı gider transfer yapar ..

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #356 : 22 Ocak 2014, 23:23:20 »
Kim'in bunlara bozulacağını pek sanmıyorum zira Kore milli takımında da herşeyi o yapıyor. O açıdan hiç kaprisli, huysuz değil normalde.
Başka şeyler var gibi geliyor ama ne.. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #357 : 22 Ocak 2014, 23:25:04 »
Kötüye yormayın Belkide Hasta falandı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #358 : 22 Ocak 2014, 23:29:10 »
Hararetli bir konuşmaysa bir şeyleri şikayet ediyor olabilir. Keşke hastalık vs. olsa geçici birşey derdik.
Umarım sorun ne ise hallolur cumartesiye kadar.

• Üye
« Yanıtla #359 : 22 Ocak 2014, 23:33:12 »
Kim'in bunlara bozulacağını pek sanmıyorum zira Kore milli takımında da herşeyi o yapıyor. O açıdan hiç kaprisli, huysuz değil normalde.
Başka şeyler var gibi geliyor ama ne.. 

Kim'in kaprisli olmadığı aşikar sadece oyunda istemediği bir şeyler olabilir. yani yapmak isteyip de yapamadığı bir şeylerden bahsediyorum.

bu arada başkan geliş videosunu tekrar izledim. Kim yok gerçekten gelmemiş. sebebi nedir bilemiyorum.

resmi siteden maça giriş ve maç esnasındaki resimlere baktım. pek mutsuz gözükmüyor ama resimler anlık reaksiyon. belli olmayabilir de. neyse inşAllah anlık bir sıkıntıdır. Kim FBye dair bir şeyleri sıkıntı yapsaydı geçen yıllarda yapardı. hayırlısı inşAllah.