Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 183624 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe Bayan Voleybol Cev Cup (2013-2014)
« Yanıtla #510 : 13 Şubat 2014, 15:05:31 »
Zaten seneye yabancı pasör şart, ya Naz geri döner (mesela yani) ya da yabancı bir pasör alınır. Glass zaten en uygun adaylardan gerçekten fizik avantajı olan iyi bir pasör ama bu sıkıntı hep karşımızda olucak. Seneye Kim Garay duruma göre yabancı orta yabancı Pç olmadı yabancı alternatif smaçör filan üst düzeyde alıncak bu takıma. Bir de yabancı pasör olucak. Şl maçları hariç yine kenarda bekleyen bir pasör olucak yani. Ligde yerli pasörle devam edicez. Bu takımın düzenini birebir sarmaz ama çok etkiler. Fofao denildiği gibi çok açık bir örnek.
Yabancı kuralının değişme ihtimali de az. Yerli pasör Naz'dan başkası anca Elif işte. Bu ikilem hep önümüzde olucak maalesef

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #511 : 13 Şubat 2014, 15:15:29 »
Glass iyi pasör amenna.. Gel gör ki takılma çok fazla oynama imkanı yok malum yabancı sınırından dolayı. Uyumsuzlukları ve pas kalitesi dünkü maçta çok kötüydü.. Abbondanza ya ayrı bir parantez açmak istiyorum Elif i şu an ligin en iyi pasörü haline getirdi kim ne derse desin
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #512 : 13 Şubat 2014, 15:18:43 »
Glass iyi pasör amenna.. Gel gör ki takılma çok fazla oynama imkanı yok malum yabancı sınırından dolayı. Uyumsuzlukları ve pas kalitesi dünkü maçta çok kötüydü.. Abbondanza ya ayrı bir parantez açmak istiyorum Elif i şu an ligin en iyi pasörü haline getirdi kim ne derse desin

Manşetimiz de sağlam onun etkisi çok :) Naz her maç 10 15 depar atıyor topu atıcam diye. Vakıf'ı yenme formülü bu zaten.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #513 : 13 Şubat 2014, 15:41:19 »
katılmıyorum , Glass nasıl umut vermedi murat onu merak ediyorum , kız Avrupa kupası maçlarında takımıda en iyi puanları alan oyuncu konumunda zaten takımın oyunundan belli ediyor ki .
salo maçlarından itibaren takımı avrupa'da takımı çok iyi oynatıyor Glass. 8 ilk maçları saymıyorum alışma devresi vs vs vs )
Glass'ın pas tuttuğu filan da yok bence son derece kıvamında oynuyor.

Fiziken avantajı  büyük Glass'ın hemen hemen her maç ciddi de bir blok tehdidi var
salo deplasman 1 blok
kendi evmiz 3 blok
prostejov ilk maç 2 blok
kendi evimiz 3 blok ...

VE sadace Avrupa'da oynuyor , sadece avrupada maç yapmanın sıkıntısını 3 sene önce Fofao çekmişti efsane pasör takımı tam tanıyamadığı için final 4 da kötü oynamıştı .
Glass çok iyi kumaşı olan ve fiziği günümüz şartlarına çok uygun bir pasör kesinlikle uzun vadede devam etmemiz gerekiyor
tekrar ediyorum Elif çok iyi buaralar ama onun ipi ile ben kuyuya inmem.

Ben şu andan bahsediyorum ki abi...

Glass kötü demedim..Şu anda Elif iyi oynatıyor dedim..

Bizim Ligimizdeki 4 takım şu an Cev cup takımlarının çoğundan iyi..

Glass da ritm yok şu an oynamadığı için..Bunu demek istiyorum..YOKSA kimse Elifle kuyuya inmez ama şu an Elif Ciddi manada iyi...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #514 : 13 Şubat 2014, 16:05:30 »

çok kötüydü dediğin zaman o takım o maçı kazanamaz ki hocam ; iyi değildi de bari ama bence iyiydi

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #515 : 13 Şubat 2014, 16:45:31 »
çok kötüydü dediğin zaman o takım o maçı kazanamaz ki hocam ; iyi değildi de bari ama bence iyiydi
Seni mi kıracam Güzel kardeşim Glass iyi değildi:)) Şaka bir yana dediğim gibi hani Ligin başından beri Elif yerine Glass ile oynamış olsaydık Glass çok ama çok iyi oynatırdı takımı bunu kabul ediyorum zaten. Lakin işte yabancı sınırı Elif i ön plana çıkardı. Daha doğrusu Seda nın manşet ve hücum yüzdeleri iyi olsaydı Elif yerine sürekli Glass oynayacaktı.Seda nın performansı Elif e mecbur bıraktı bizi.Ama Elif in şu anki performansından arada saçmalasa da memnunum. Üstelik Allah korusun herhangi bir sakatlık vs gibi durumlara karşı Glass ı da bir şekilde hazır tutmaya çalışıyor koç.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #516 : 13 Şubat 2014, 18:46:52 »
Valla Seda düzelmedikçe bu konu çok tartışılır. Acaba şimdi Beşiktaş'ta oynayan Selime o pozisyonda bize çare olabilir mi...Veya ligden başka bir oyuncu...Ancak o boşluğu doldurursak Glass'tan faydalanabiliriz gibi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #517 : 13 Şubat 2014, 19:56:57 »
işte her şartta Seda'nın yerini dolduracak bir yerli lazım bize...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #518 : 13 Şubat 2014, 20:00:49 »
Neriman'ı alalım diye boşuna yırtınmıyorum ki buradan ben :)
birde şöyle bir durum var dünya üzerinde fark yaratacak Pasör Çaprazı bayanlarda 5 tane yok , Neriman da o yüzden çok rahat o bölgeyi doldurur hakkını verir mini tosun :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #519 : 13 Şubat 2014, 20:10:20 »
ha ha zeytinyağlı dolmanın yerine mini tosun..aslında çok iyi transfer ama bırakmazlar bence..seneye nazın peşindeler, Nerimanı bırakmazlar bu tabloda

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #520 : 13 Şubat 2014, 20:10:58 »
bir de malum kişi var bilindiği gibi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #521 : 13 Şubat 2014, 20:37:59 »
Aneta oyun aklı bilgisi daha iyi ama neriman daha güçlü yabancı sınırı olmazsa ikisini de almam ama mevcut şartlarda neriman düşünmeden alınır. Diğer yabancı konusunda elin güçlenir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #522 : 13 Şubat 2014, 20:39:58 »
bir de malum kişi var bilindiği gibi

Akşam akşam evde küfür etttim günaha girdim :) 8)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #523 : 13 Şubat 2014, 20:43:21 »
Akşam akşam evde küfür etttim günaha girdim :) 8)

Ha ha ha..ama benim bildiğim bizimkiler ciddi şekilde peşinde ablanın

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #524 : 13 Şubat 2014, 20:48:50 »
Malum kişi kim oluyor :D Neslihan mı :P