Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 214724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Beşiktaş yapabileceğinin en iyisi yapmaya çalıştı ama buna rağmen 3-0 gerideler. Büyük ihtimal onlar da inancını kaybetti artık.

Bugün seyirci de olmayınca daha erken pes edeceklerini düşünüyorum. Daha fazla acı çekmektense bir an önce sezonu bitirip tatile çıkmak   onlar için en mantıklısı. Çok ekstra şeyler olmazsa bu akşam serinin son maçını izleyeceğiz.

Ben aksine seyircisiz daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Beşiktaş seyircisi kadar mal, takımına zarar vereni görmedim. Ufuk bile söyledi: "30-35 senedir böyle bir şey görmedim" diye. İma ettttiği şuydu bence: "Takımının zararına çalışan böyle bir taraftar kitlesini 35 senedir görmedim."

Ama seri 3-0 olduğu için bırakabilirler, onu yadırgamam. Fakat 3. maçı baştan seyircisiz oynasalardı, bizden bir maç almış olma şansları vardı.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Gönül ister ki bir maç daha Ülker Arena'da izleyelim şu takımı, kupayı kendi salonumuzda kaldıralım. Ama oyuncuları da düşünmek gerekiyor artık. Avrupa basketbol tarihinin en uzun sezonunu oynadılar ve bu yaz milli takım şampiyonası da yapılacağından kendilerine dinlenme fırsatı neredeyse kalmayacak. Bu yüzden seriyi bugün bitirelim, oyuncularda erkenden tatile çıksın ve milli takım şampiyonası öncesi dinlenme fırsatı bulsun.

Ben bu akşamki maçın çok erken kopacağını tahmin ediyorum. 4-0 ile hem Euroleague hem de lig play-off'larını kayıpsız geçip, sezonu 2 kupa ile kapatalım.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hiçbir serimiz bozulmadan sezonu bitirelim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Paralel evren teorisi tam olarak işler ise bu maçı kaybedip, seriyi kendi evimizde 4-1 ile bitirmemiz gerekecek. Çünkü Golden State Warriors, 3-0 öne geçtiği serisin 4.maçını kaybetmiş ve şampiyonluğa taraftarı önünde erişmişti.

Ama... O kadar da işlemesin yaaa. Bugün bitsin. :D

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ben izlemeye doyamadım ama yine de sezonun son maçı olur inşallah. :D

Şampiyonluğu evimizde taraftarın önünde kutlamak daha güzel olurdu tabi ama uzamadan bitsin. Oyunculara da yazık.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Paralel evren teorisi tam olarak işler ise bu maçı kaybedip, seriyi kendi evimizde 4-1 ile bitirmemiz gerekecek. Çünkü Golden State Warriors, 3-0 öne geçtiği serisin 4.maçını kaybetmiş ve şampiyonluğa taraftarı önünde erişmişti.

Ama... O kadar da işlemesin yaaa. Bugün bitsin. :D
Abi sana objektif bir soru
4. maçı Golden State istese kazanır mıydı ?
bence saldılar o maçta o yüzde kaybettiler

abi bu yaz cidden yoğun geçecek , oyuncular biran önce seriyi bitirip tatile çıkmak isteyebilirler gibime geliyor.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_

abi bu yaz cidden yoğun geçecek , oyuncular biran önce seriyi bitirip tatile çıkmak isteyebilirler gibime geliyor.

Abi Warriors, play-off'larda bir iç saha maçından 11M $ gelir elde ediyormuş. Bu rakamı duyunca insan ister istemez kendi sahasında bir maç daha oynamak ister. :) Tek maçtan 11M $ hasılat hiçte gözardı edilebilecek bir rakam değil.

Hesap kitap bilgisi de şurada; http://www.espn.com/nba/story/_/id/19565518/nba-playoffs-warriors-sweep-bottom-line-not-look-wonderful
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye

En azından çok kasmadıkları, ölüm kalım işi yapmadıkları belliydi. Aksi durumda ilk periyotun izahı olamaz. Ama bunun şuurlu olabileceğine, hele geçen sezon 3-1'den verilen seri ortadayken, çok fazla ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bende seyircisiz oynamalarının bu akşam Beşiktaş için avantaj olacağını düşünüyorum. Seri burada bitsin isterim, 1 ay falan tatil yapsınlar artık oyuncular.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
M.thompson hastalığı sebebiyle bu maçta yokmuş. İşin yoksa tüm maç kenan sipahi ve onun garip mimiklerine katlan 😁

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
M.thompson hastalığı sebebiyle bu maçta yokmuş. İşin yoksa tüm maç kenan sipahi ve onun garip mimiklerine katlan 😁

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) ahahaha
ya cidden rakip takım için Kenan'ı izlemek acayip sinir bozucu birşey

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Cem 3-1'den seri veren takım karşısında sokak takımı yok sonuçta bilerek maç verir mi yahu :)
Aklı başında adamsın bir de :)

Ayrıca paralel evren teorisine karşıyım. Geçen sene finalde 3-1'den seri vermedik biz. Efes'i 40'a bağlayarak şampiyon olduk. Bir diğer husus GSW'un Fenerbahçe ile renkler hariç bağdaştırılmasına da gönlüm elvermez. Ne takım olarak ne oyuncular olarak kesinlikle haz etmiyorum GSW'tan :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem 3-1'den seri veren takım karşısında sokak takımı yok sonuçta bilerek maç verir mi yahu :)
Aklı başında adamsın bir de :)

Ayrıca paralel evren teorisine karşıyım. Geçen sene finalde 3-1'den seri vermedik biz. Efes'i 40'a bağlayarak şampiyon olduk. Bir diğer husus GSW'un Fenerbahçe ile renkler hariç bağdaştırılmasına da gönlüm elvermez. Ne takım olarak ne oyuncular olarak kesinlikle haz etmiyorum GSW'tan :)
bilerek maç vermek ile kastım motivasyondu ilhan'dım
tabi ki karşısında doğu şampiyonu var ama 4. maçın seyri çok farklı geçti

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Farklı geçti evet. İlk çeyrek ne attıysa soktu Cleveland. ilk 3 dakika geride kaldığında 20 sayıları vardı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Kenan'ın bu takımdan gittiği gün Fenerbahçe basketbolu için bir miladdır. Taraftarı çok büyük bir ızdıraptan kurtardığı için Obra'ya ayrıca bir şükran borçluyuz :)