Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209090 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Aziz Yıldırım'ı sevmem ama mikrofonu alması iyi oldu.Bu arada galiba ceza almayacağız 2 anoos oldu,doğru mu?Fark 9 sayı aleyhimize iken bile çift haneli kazanacağımızı biliyordum,tesadüfi üçlüklerle öne geçtilr.Bugün Barış'ın süre alması beni şaşırtmadı.Laboral maçında sonrada oyuna girenlerden tek o sayı üretti,ribaund'a girdi,mücadele etti ve 7 dakikadan fazla süre aldı.Ahmet Düverioğlu için Giresun maçında 2 dakika oynadı yapılacak bütün beceriksizlikleri yaptı demiştim,bugün 3 dakika oynadı yapılacak bütün olumlu işler yaptı.1/1 2s,2/2 sa,3 ribaund.Özlediğim ve beklediğim Vesely bugün parkedeydi,Datome 2.yarı kendine geldi.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
adam mikrofonu eline almayı maç sırasında konuşmayı alışkanlık hâline getirdi. göksenin kesin küfretmiştir de fiziksel bir şey olmadığı müddetçe madde atmak tehlikeli bence, oyuna girip savunmada rezil olduğunda verilen tepkiler çok daha içine oturmuştur kesin. Öyle yapıp alay etmek daha iyi  :)
3 . anonsun gelip sahamızın bir sonraki Gs maçında kapanmasındansa başkanın mikrofonu almasını tercih ederim. Bu arada taraftarın farklı öndeyken provokasyona gelmesi aşırı gereksiz bence. Hakemlerin hali ortadayken risk almamalı.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
3 . anonsun gelip sahamızın bir sonraki Gs maçında kapanmasındansa başkanın mikrofonu almasını tercih ederim. Bu arada taraftarın farklı öndeyken provokasyona gelmesi aşırı gereksiz bence. Hakemlerin hali ortadayken risk almamalı.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Zaten ergin'in amacı da oydu belli ki. Maçtan sonra da ortamı bilerek germedim, yoksa 3. anons yapılırdı falan demiş herif. Ondan bile pay çıkarmış kendine.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
 Maç için tek lafım, Ahmet Fenerli oldu ;D ;D

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Olayla ilgili her iki koç da ne olduğunu görmediğini söyledi, tabi Ergin Ataman biraz demagoji yapıp aklınca laf sokmaya çalıştı Fenerbahçe taraftarı yerli oyuncuya pek alışık değil vs diyerek..
2-3 kez Baskonia maçından bahsetti, zaten vücut dili de çok farklıydı. Hala da aklı orada, bakalım Telaviv de nasıl bir reaksiyon verecekler falan dedi.
Gerzek bir gazeteci de "Aziz Yıldırım size müdahale ediyor mu" diye soracağına "Nevriye açıklama yaptı, başkan salona gelip bize taktik veriyordu dedi, sizden 2-3 sene sonrada başka bir oyuncu böyle birşey söyleyebilir mi" diye sorup toplatının bitmesine sebep oldu.
Teşekkürler hocam
FENERBAHÇE

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Görevlendir bir taraftarı 40 dakika malum iti çeksin. Hareket çekerse küfrederse ver görüntüyü medyaya, tbf ye. Bu iş bu kadar basit
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçın başhakemi rezildi..gs nin maç boyu 5-6 tane net hatalı yürümesi vardı birini bile çalmadılar..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Sanırım ikinci çeyrekti. Dixon'a bir hücum faul çaldılar ki basketbol adına utanç verici bir düdüktü
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ha ben Emir'i de çok beğendim..adamlar yağmur gibi atarken üst üste 2-3 pozisyonu zorlayıp nefes almamızı sağladı. Vallahi billahi adam içerde-)))))

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
O kadar çok maç var ki, maçın bugün olduğunu unutmuşum yahu. Neyse, önemli olan bunlara -tekrar- tersten saplamaktı; onu da layığıyla yaptıklarını hisseder gibiyim  :D

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ha ben Emir'i de çok beğendim..adamlar yağmur gibi atarken üst üste 2-3 pozisyonu zorlayıp nefes almamızı sağladı. Vallahi billahi adam içerde-)))))

Adamı bugün dikkatlice izledim gerçekten rezil bir oyuncu olmuş, her rakibe lazım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maç sonu röportajında Ergin aklınca bize Türk oyuncu konusunda laf soktu. Bu ne zavallı yaaa... Sanki geçmişini ve Türk oyunculara yaklaşımını bilmiyoruz.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Tahriklere kapılmamak gerek, bir şey attık da ne oldu. Ooo gerizekalı gibi tezahüratlar çok daha etkili. Veya mola alsana tezahüratı.

Sırtımız duvara dayanmışken güzel reaksiyon verdik, tatlı bir galibiyet aldık. En güzeli de Vesely ve Datome'nin aramıza katılması oldu. Bu arada Vesely yapsa şaşırmazdım ama Ahmet'in o smacına bayağı şaşırdım, helal olsun.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Maç sonu röportajında Ergin aklınca bize Türk oyuncu konusunda laf soktu. Bu ne zavallı yaaa... Sanki geçmişini ve Türk oyunculara yaklaşımını bilmiyoruz.
Kendileri kimi yetiştirip çıkartmışlar acaba ? Bizden son yıllarda nba ye gidenlere baksın birde, Enes, Semih, Ömer, Ömer... hepsi fark yaratacak isimler.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
nasil koyduysak artik ohhhh

gs liler bile bir kac mal disinda artik erginin ne mal, ne kadar berbat bos bir hoca oldugunu anlamislar.
gayet güzel yerinde tespitleri okudum gsliler tarafindan.
az kaldi az yakinda kendi taraftarlari da mola alsana tezahurati yapacaklar.o günleri de görecegiz insallah
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 02:58:03 Gönderen: FeNeRiM669 »