Tam yazmaya gelmiştim ki fotosunu koymuşsunuz çok da yakışmış

Bennett sonunda o beklediğimiz smacı vurdu, Vesely'nin bakmadan verdiği pasta sol dipten girip uçarak çift el gömdü. Şimdi Euroleague'te de bu şekilde coşmasını, içine vurmasını bekliyoruz...
Vesely bir kez daha Udoh yokken gayet efektif oynadı. 25 küsür dakika, 16 sayı, 3'ü hücum 7 ribaund, 1 blok, 1 asist, 2 top çalma ile her alanda istatistik üretti. Yazanlar oldu daha önce, çok gerçekçi gelmiyor, pek anlam veremiyordum ama Udoh yokken daha iyi olduğunu bir kez daha gördük. Koçun bu durumu acil çözeceğine inanıyorum, Udoh sahadayken de efektif oynamaya başlamalı bir an önce.
Sloukas 20 küsur dakikada 0 sayı, 0 asist, 5 top kaybı. Böyle bir düşüşe inanmakta güçlük çekiyorum ki görece kolay bir maçta bu şekilde oynadı. Problemin mental olduğunu düşünüyorum, öz güveni yok olmuş gibi. Profesyonel destek alıyor mu bilmiyorum ama kesinlikle almalı.
Gigi ve Nunnally'nin Daçka maçındaki çok tutuk oyunlarından sonra kendilerine gelmesi sevindirici oldu. Ahmet, savunmada Gill'e karşı hafif kalsa da elinden geleni yaptı, 4 hücum ribaund'u yapması ekstra sevindirici oldu. Dixon, aldığı süreye göre çok efektif oynadı ve oyuna girdikten sonra maçın rengini değiştirdi, Sloukas ne kadar güven veremediyse Dixon'da o derece güven verdi oyundayken.
Sonuçta her anında kazanacağımızdan emin olduğumuz rahat bir maç oynadık. Şimdi kupa maçlarına odaklanabiliriz.