Öncelikle bu mesajları ilgili yere taşıyan arkadaşa teşekkürler.
Selim Hocam, art niyetli olmadığını düşünerek sana cevap yazıyorum;
kötü insanlar olarak sınıflandırdığın grubu savunmak mümkün değil, hiç bir zaman "biz fenerbahçeliyiz ulan" diye bağırıp etrafa davul tokmağı fırlatan gruptan hazzetmedim, ama zamanında bunları kimin beslediğini de araştırmak lazım. "Gelin lan x abiniz size bilet verecek diye migros tribün önünde yüzlercesinin bilet dağıtıldığı gördük.. küme düşmek abartı olmuş ama bana göre aziz gidecekse ben kadıköyde gs ye yenilmeye razıyım mesela. benim gözümde o kadar zararlı ve daha da fazla zarar verecek kulübe.
efes maçında hatırladığım kadarıyla sonuç belli olduktan sonra yapıldı bu dediklerin ve taraftar çok da haklıydı bunda. zamanlması ve yeri tartışılabilir ama sen başka imkan tanımazsan taraftar da bu şekilde fırsat yaratmaya çalışır.
ingiltere vs örneği biraz içi boş olmuş. kçln falan gibi takımların ikinci ligde bir türk takımlarından çok seyircisi olduğunu biliyoruz, o ayrı.
bence siz de her duyduklarınıza inanmayın, ben azizin konuşmalarına inanmıyorum malesef. Ispatladığı hiçbir şey yok, sadece kuru gürültü ve senede 2-3 kez de konuşursak yer yerinden oynar palavraları. 3 temmuz kumpasında en fazla zarar görmüş kişilerden birisi olarak kendi başına gelen haksızlıkları kendisinin başkalarına yapmasını anlayamıyorum.