Futbol > Can Bartu Türk Futbol Forumu

Kirli İlişkiler: Galatasaray'da FETÖ Yapılanması

(1/4) > >>

Hakan Yaman:
Şu videodan başlayalım. Adnan Polat ve F.Gülen canlı yayında:

https://www.youtube.com/watch?v=6o7sk8zn9JE

Şu da Galatasaray'lı futbolcuların F.Gülen ile sohbet görüntüleri:

https://www.youtube.com/watch?v=wO7hAe1LS68

https://www.youtube.com/watch?v=VszNt4fauaI

Şu da terör örgütünün eski futbol imamının açıklamaları:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/582186/_FETO_nun_eski_futbol_imamiyim__dedi__cemaatci_futbolculari_tek_tek_acikladi.html

Şu da Ünal Aysal'ın 03 Temmuz'da yaptığı "ilginç" açıklamalar. "Kurguyu bozmamak gerektiğinden" bahsediyor.

https://www.facebook.com/Feneristcom/videos/1502460246438221/?pnref=story

Dün gece CNN Türk'te canlı yayına telefonla Hakan Ünsal bağlandı. "Fetullah Gülen'in sporcu ağında diğer takımlardan futbolcu var mıydı" sorusuna, "hayır yoktu" cevabını verdi ve örgütlenmenin Galatasaray içinde olduğunu ifade etti.

****

Şimdi kamuoyu olarak cevabını beklediğimiz soru şu: Galatasaray'ın geçmiş bazı şampiyonluklarında Fetö'nün rolü ne olmuştur? Bu örgütle ilişkili hakemler hangi maçlarda "hata" yapmıştır?

Hatırlarsınız: 90'lı yılların sonunda "Galatasaray bir projedir deniyordu" ama anlamını çözemiyorduk.

Fenerbahçe nin Avrupa kupalarından men edilmesi için uğraş veren Lütfi Arıboğan kim? Ardında kimler vardı? (Daha sonra Galatasaray yöneticisi oldu.)

03 Temmuz sonrası Uefa'ya aleyhimizde imza kampanyasını kimler, kimin talimatıyla organize etti?

****

Galatasaray söz konusu olunca adı Adnan Polat'ın kayıp para davası... Aziz Yıldırım söz konusu olunca, tam tersine, Fenerbahçe'nin şike davası...Öyle bir iki yüzlülük... Kötü bir haberin içinde Galatasaray adı geçmezdi, geçirilmezdi? Bu işin bir de SPOR MEDYASI ayağının olmaması düşünülebilir mi? Fetö terör örgütüyle ilgili spor yazarları kimler? Spor yazarları içindeki imam kim?

****

Fatih Terim'in Milli Takımdaki yardımcıları niçin apar topar görevden alındı?

****

Adnan Polat ile Fetö arasındaki ilişki için yetkililer devreye girmeli ve 14 Mayıs 2006 Denizli'de yaşananlar yeniden konuşulmalı. O maçın skandal hakemi Selçuk Dereli'ye Fenerbahçe ile alay edercesine TRT'de iş verenler kimdir?

***

Bana sorarsanız: Böyle bir örgütün bir defa sızdığı yerden kolayca elini kolunu sallayarak çekip gitmeyeceğini var sayarsak, bu kirli ilişkilerin hâlâ devam edip etmediğini anlamak için devlet derhal Galatasaray hakkında soruşturma açmalı ve konu aydınlanana kadar Galatasaray A.Ş'ye kayyum atamalıdır. Yani diğer şirketlerde bu örgütle nasıl mücadele ediliyorsa aynı yöntem takip edilmelidir.


Hakan Yaman:
Tekrar 1: Adnan Polat ile Fetö arasındaki ilişki için yetkililer devreye girmeli ve 14 Mayıs 2006 Denizli'de yaşananlar yeniden konuşulmalı. O maçın skandal hakemi Selçuk Dereli'ye Fenerbahçe ile alay edercesine TRT'de iş verenler kimdir?

Hakan Yaman:
Tekrar 2: Galatasaray söz konusu olunca adı Adnan Polat'ın kayıp para davası... Aziz Yıldırım söz konusu olunca, tam tersine, Fenerbahçe'nin şike davası...Öyle bir iki yüzlülük... Kötü bir haberin içinde Galatasaray adı geçmezdi, geçirilmezdi? Bu işin bir de SPOR MEDYASI ayağının olmaması düşünülebilir mi? Fetö terör örgütüyle ilgili spor yazarları kimler? Spor yazarları içindeki imam kim?

Hakan Yaman:
Tekrar 3: Fenerbahçe nin Avrupa kupalarından men edilmesi için uğraş veren Lütfi Arıboğan kim? Ardında kimler vardı? (Daha sonra Galatasaray yöneticisi oldu.)

03 Temmuz sonrası Uefa'ya aleyhimizde imza kampanyasını kimler, kimin talimatıyla organize etti?

Hakan Yaman:
Tekrar 4: Şimdi kamuoyu olarak cevabını beklediğimiz soru şu: Galatasaray'ın geçmiş bazı şampiyonluklarında Fetö'nün rolü ne olmuştur? Bu örgütle ilişkili hakemler hangi maçlarda "hata" yapmıştır?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git