"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 yılında Antu foruma üye olarak sanal alemde yazmaya başladım.Tabii Voleybol da yazmaya başladım.10 yıldır çeşitli internet platformlarında Voleybol yazıyorum.Ufak bir pay çıkaralım az da olsa Fenerbahçe Voleyboluna katkımız olmuştur.Antu da o yıllarda Voleybol başlığını açar ve gene ben sonuç,yorum yazar kapatırdım.O yıllardan bugünlere çok güzel şeyler oldu,çok mesafe katettik.Çok şükür Erkek Voleybol takımımız adına da bugünleri de gördüm.Sevincimi tarif etmem mümkün değil
Desene onlarda şampiyon olmuş Gürol Hocam
abi senin sayende biz de caka sattık sağda solda biliyoruz diye voleybolu...Allah razı olsun
Fenerbahçe'nin en Fenerbahçe şubesidir demiştik Erkek VoleybolaHemcinsleri daha popüler branşlarda binlerce kişinin önünde oynayıp bol sıfırlı kazançlarla başarısızlıkları iş bilirken bu şube, kısıtlı imkanlar ve bir kaç yüz taraftarla adım adım bugüne geldi. Ivan Milijkovic'le bir kupa kazanamasaydık Avrupa'da çok üzücü olacaktı. hepsinden Allah razı olsun
Ali Koç dedim tam şimdi FB TV yayınına geldi
abi fenerbahçe voleybolunun bu kadar takip edilmesi ve bu seviyeye gelmesinde senin katkın yatsınamaz teşekkür ederim abi bi taraftar olarak.
Estağfurullah abicim.Biz öncülük ettik isimlerini tek tek sayarsam unuttuklarım olabilir sonra ayıp olur başta forumun tüm yöneticileri olmak üzere pek çok kardeşimiz peşimizden geldi.Ben hepsine,hepinize teşekkür ederim.