Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156077 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
2004 yılında Antu foruma üye olarak sanal alemde yazmaya başladım.
Tabii Voleybol da yazmaya başladım.10 yıldır çeşitli internet platformlarında Voleybol
yazıyorum.Ufak bir pay çıkaralım az da olsa Fenerbahçe Voleyboluna katkımız olmuştur.
Antu da o yıllarda Voleybol başlığını açar ve gene ben sonuç,yorum yazar kapatırdım.
O yıllardan bugünlere çok güzel şeyler oldu,çok mesafe katettik.
Çok şükür Erkek Voleybol takımımız adına da bugünleri de gördüm.
Sevincimi tarif etmem mümkün değil  :)

abi senin sayende biz de caka sattık sağda solda biliyoruz diye voleybolu...Allah razı olsun

gurol1967

• Ziyaretçi
Sevindirici olan bir konu da özellikle İVAN gibi,Marshall gibi Voleybol Ustalarının oynadığı bir
dönemde Avrupa'dan kupa alamadan kariyerlerinin bizden gelip geçmesi üzücü olacaktı.
O anlamda da güzel oldu.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Bu arada VM forumunda gördüm ıvan sene sonu voleybolu bırakabilirim tarzında birşeyler demiş sanırım.Ne yapıp edip en az 1-2 sezon daha faydalanmalıyız.Böyle oyuncular her zaman bulunmuyor gerçekten.
#12 Damir Mrsiç

gurol1967

• Ziyaretçi
Desene onlarda şampiyon olmuş Gürol Hocam :)
Yok orada bile Şampiyon olamamışlar 2.olmuşlar :)

Voleybol takımımız grubundaki son maçında Malatya Esenlik Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. 26-28 Mart 2014 tarihleri arasında oynanan 3. Lig Erkekler Final Etabı müsabakaları sonucu takımımız grubunu ikinci sırada tamamlayarak, 2014-2015 voleybol sezonunda 2. Lig’de oynamaya hak kazandı.

gurol1967

• Ziyaretçi
abi senin sayende biz de caka sattık sağda solda biliyoruz diye voleybolu...Allah razı olsun

Estağfurullah abicim ne demek Senden de Allah razı olsun :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Ali Koç'u gördük çok sevinçli ve gururluydu.
Seneye hangi kupada olacağımız henüz belli değil falan diyordu.
İnşaallah Şampiyonlar liginde oynarsak seneye çok iyi bir takım kurar eminim
çok keyifliydi.

gurol1967

• Ziyaretçi
Ali Koç dedim tam şimdi FB TV yayınına geldi :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Fenerbahçe'nin en Fenerbahçe şubesidir demiştik Erkek Voleybola
Hemcinsleri daha popüler branşlarda binlerce kişinin önünde oynayıp bol sıfırlı kazançlarla başarısızlıkları iş bilirken bu şube, kısıtlı imkanlar ve bir kaç yüz taraftarla adım adım bugüne geldi.
Ivan Milijkovic'le bir kupa kazanamasaydık Avrupa'da çok üzücü olacaktı.
hepsinden Allah razı olsun

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ali Koç dedim tam şimdi FB TV yayınına geldi :)
abi fenerbahçe voleybolunun bu kadar takip edilmesi ve bu seviyeye gelmesinde senin katkın yatsınamaz teşekkür ederim abi bi taraftar olarak.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
bu arada Daniel Castellani'yi es geçmeyelim
Adam Fenerbahçe'nin başında sadece başarı kazandı. Ne bir gün kaprisi oldu, ne polemiğe girdi. Sadece ve sadece işini yaptı ve burada olduğu her sezon bir başarı kazandı.

« Son Düzenleme: 29 Mart 2014, 18:59:20 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

gurol1967

• Ziyaretçi
Bu sezon Voleybol Şubesi en başarılı Şube olarak tarih yazabilir.Yüksek ihtimal öyle görünüyor.

gurol1967

• Ziyaretçi
abi fenerbahçe voleybolunun bu kadar takip edilmesi ve bu seviyeye gelmesinde senin katkın yatsınamaz teşekkür ederim abi bi taraftar olarak.
Estağfurullah abicim.Biz öncülük ettik isimlerini tek tek sayarsam unuttuklarım olabilir sonra ayıp olur başta forumun tüm yöneticileri olmak üzere pek çok kardeşimiz peşimizden geldi.Ben hepsine,hepinize teşekkür ederim.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Gürol abi:

Böyle işin bitmiş gibi tebrikleri kabul etme abicim :) Daha alınacak çok kupa var. Bu şube çıtayı çok yükseğe koydu bile. İnşallah 1 numaralı kupayı da alacağız ve daha senin kaleminden nicesini okuyacağız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Eze eze yendik İtalyan'ları.  :)

Helal olsun Fonteles'e, son sette 24.sayımızın ardından filenin altından çıkarak rakip antrenör'e "Bööö" demesi iyi kapak oldu.  ;D
İtalya'da yaptıkları terbiyesizliklerinin cevabını da gayet güzel aldılar.  8)

Sıra Sarı Melekler'de.  :D

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Estağfurullah abicim.Biz öncülük ettik isimlerini tek tek sayarsam unuttuklarım olabilir sonra ayıp olur başta forumun tüm yöneticileri olmak üzere pek çok kardeşimiz peşimizden geldi.Ben hepsine,hepinize teşekkür ederim.
abilerimin hepsinden özür dilerim hepinizin emeğine sağlık.her ne kadar sevmesekte bayanlar için ve ülke voleybolu için mehmet ali aydınlar'ın katkılarını unutmamak lazım.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter