"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 19 Aralık 2013, 09:48:52Turgay son haftalarda çok ama çok formsuz umarım saçımızı başımızı yolmayızTurgay'ın da toparlanması lazım artık. Saygının hak edileceği yerler buralar... Oynayacaksa bugün oynasın.**Atasözüdür: "Bana bir Turgay lazım, o da bu akşam lazım."
Turgay son haftalarda çok ama çok formsuz umarım saçımızı başımızı yolmayız
Elenirsek feci olur yalniz, Challenge'a kadar inip burada bile basarisiz olmak
Necdet Ronabar @BabaNecdet tweeti"şu anda Burhan Felek'deyim takımla beraber Ivan kesin oynayacak,Fontales de kadro da ama maç saati belli olur durumu.."
Baba Necdet de FONTELES 'e FontAles diyorsa ne diyelim ki , Bana da bundan sonra Cam desinler... Edit : en geç yarın saate salonda olacağım oradan bilgi paylaşımı mutlaka yaparım ...
@hakan yaman ;Aslinda cok yerde katiliyorum ama bazi kisilere karsi onyargili, bazilarina karsi da asiri sempati duyuyorsunuz gibi ondan oluyor yoksa neredeyse benzer fikirlerimiz var
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 19 Aralık 2013, 16:59:20Baba Necdet de FONTELES 'e FontAles diyorsa ne diyelim ki , Bana da bundan sonra Cam desinler... Edit : en geç yarın saate salonda olacağım oradan bilgi paylaşımı mutlaka yaparım ...Gitmişken Lipe'ye sorsan, soyadı nasıl okunuyormuş Fonteles yazıldığı kesin de, okunuşu mu yanıltıyor acaba insanları?