kalan maclar....
ummc 8-2 .. fb (d), nadezdha, familia (d), blma (d)
ydu 8-2 .. avenedia, wisla (d), fb (d), nadezdha
fb 8-2 .. ummc, avenedia (d), ydu, wisla (d)
familia 6-4 .. wisla, blma (d), ummc, avenedia (d)
avenedia 5-5 .. ydu (d), fb, nadezdha (d), familia
bence zaten ilk 4 belli..ama benim nazarımda 4.olup elenecegine 5. ol eurocup'ı kazan daha iyi bu sezon...
avenedia'nın yapabileceği max 7-7 su an...deplasmanda o kadar kotuler ki ydu, nadezdha dan cıkarcakları en fazla 1 galibiyet gibi gozukuyor, bizi ve familia'yı yenseler bile max 8-6 olurlar...yani bence 5. oldular artık...(gidip orada 15 fark yemez isek ve bundan sonra kalan 4 macıda kaybetmezsek)..hatta 7-7 bile muhtemel...
familia 3. lugu zorlamak ıcın oynyacak...wisla ve blma deplasmanı alırlar ama evlerinde ummc ye kaybederler, son haftada avenedia ile oynayacaklar...onlarında durumu 8-6 yada 9-5...son hafta avenedia-familia macı 4.luk icin oynanacak gibi..kazana 4. olacak...belki de avenedia 11 farkla almak zorunda olacak...
ummc nin biizm mac haric kaybedecegini sanmıyorum...familia macında moore da yetisecek...11-3 yada 12-2 bitirecekler...(bizim maca baglı olarak)
ydu'nun bizim mac haric kaybedecegini sanmıyorum....11-3 yada 12-2 bitirecekler...(bizim maca baglı olarak)
bize gelirsek..son hafta zaten wisla'yı kazanmak zorundayız...bu durum bizi en kotu 9-5 durumuna getiriyor..
avenedia macı muamma kaybedilebilir...keza evimizde ummc ve ydu macı da...cok dikkatli olmak laızm ic sahada...12-2 ile 9-5 arası her derece olabilir..bakalım ne olacak...su maclar oncesi takviye yapmak onemli tum sezonu belirleyecek gibi...