Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol - Euroleague (2017/18)  (Okunma sayısı 46190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Deplasmanda ust üste ikinci kez yendik bunları.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ne yalan söyleyim fark yeriz diye bekliyordum, utandırdılar:) Tekrara bakmak lâzım bu akşam nasıl yenmişiz. Gerçi Eka da yıldızlarına rağmen eski havasında değildi aldığı skorlarla.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 19:15:09 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
yenilecegimiz kesin...

hala daha powers da donmedi..

yemin ediyorum uçak düşürürsünüz siz gözlerinizle Murat ile...Yahu yediniz Eka'yı ;D ;D ;D

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Bu maçları alıp finalde yenilecegimize finale çıkmayalim daha iyi. Powers hala yok piyasada. Plum'da etkisiz sevmedim. Bize 23 yaşında ortalığı duman eden takır takır sut sokan bir Cappie lazım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
yemin ediyorum uçak düşürürsünüz siz gözlerinizle Murat ile...Yahu yediniz Eka'yı ;D ;D ;D

UMMC Ekaterinburg ve Y.D.Ü. maçlarından korkuyordum neden yalan söliyeyim.
UMMC maçında şansımız yok ama seyredeyim dedim ,bir ara fark 10 nu geçicince yinede kapamadan seyrettim.Kadromuz sadece genç ama zayıf.UMMC fark atmaya başlayınca Maçı anlatan Kıvanç Özkök  Fenerbahçe'nin geçen senedeki kadroya göre bu sene mütevazi kadroyla devam etmeyi uygun buldular, fakat genç bir kadroyla başarılıda olabileceklerini söyledi.Hani çok iyi takım kurduk deniyordu.Sunucun bile itiraf ediyor.
Ben Kıvanc'a katılıyorum zayıfız,çok kuvvetli yedeğimiz yok,Quigley,Gruda yok,Devşirme oyuncumuz yok ama yinede Helal olsun vallaha.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
valla bakmadım bile...ama iyi galibiyet

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
valla bakmadım bile...ama iyi galibiyet

Maçı seyretmek istiyen 22.00 itibariyle veriyor

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu Dabovic ne kadar sempatik bir kadın. Geçmişten bu yana şu takımda en çok görmek istediğim oyunculardandı. En sonunda izleme şansı buluyorum. Bu seneki takımı izlenebilir kılan yegane faktör.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi

Yakın Doğu Üniversitesi 70-79 UMMC Ekaterinburg
UMMC Deplasmanda Y.D.Ü. yendikten sonra sahasında bize fark atar diye düşünülüyordu.
Sancho Lyttle Takımdan ayrılmasına rağmen hem kalite olarak hemde maddi açıdan çok kuvvetli takım Beliakova, Torrens , Sanders , Taurasi , Meesseman , hele Brittney Griner varki 2.03 boyuyla sanki erkek gibi çok merak ediyorum acaba smaç basabiliyormu?
Taurasi'nin kuyruk acısı hala bitmemiş çok kinlenmiş.Bu konudada Fenerbahçe yönetimi Diana Taurasinin arkasındayız derken el altından kızdan verilen parayı geri talep ettiğini duymuştum.Bu ve benzeri konularda yönetim bişiler gizledi taraftarıyla paylaşmadı, ve o güzelim takım bugünlere kadar geriledi.Galatasaray'a daha az paraya gitti.Tavırlarını hatırlıyorsunuzdur.Neyse yinede 10 sayıda tutulmasıda başarıdır.Yanlız böyle bir takımda önce Sancho sonra Torrens ve Sanders'de gerilemiş gibi.Aslında Torrens bile tek başına takım ayakta tutabilecekken çok geniş kadroda aynı başarıyı gösteremiyorlar.
Ben yinede takviye filan olmazsa bizim takımdan çok umutlu olamıyorum.Gittiği yere kadar.Ayşe Cora'ya nezaman laf söylense yabancı sayısının düşüklüğünde yerli rotasyonun çok kuvvetli olmasını savunmuştum.Ana Dabovic bize çok güç kattı.Quigley ve Gruda kalsaydı birde devşirme Sanders'imiz olsaydı çok farkederdi.Yinede yolları açık olsun.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Yakın Doğu Üniversitesi 70-79 UMMC Ekaterinburg
UMMC Deplasmanda Y.D.Ü. yendikten sonra sahasında bize fark atar diye düşünülüyordu.
Sancho Lyttle Takımdan ayrılmasına rağmen hem kalite olarak hemde maddi açıdan çok kuvvetli takım Beliakova, Torrens , Sanders , Taurasi , Meesseman , hele Brittney Griner varki 2.03 boyuyla sanki erkek gibi çok merak ediyorum acaba smaç basabiliyormu?
Taurasi'nin kuyruk acısı hala bitmemiş çok kinlenmiş.Bu konudada Fenerbahçe yönetimi Diana Taurasinin arkasındayız derken el altından kızdan verilen parayı geri talep ettiğini duymuştum.Bu ve benzeri konularda yönetim bişiler gizledi taraftarıyla paylaşmadı, ve o güzelim takım bugünlere kadar geriledi.Galatasaray'a daha az paraya gitti.Tavırlarını hatırlıyorsunuzdur.Neyse yinede 10 sayıda tutulmasıda başarıdır.Yanlız böyle bir takımda önce Sancho sonra Torrens ve Sanders'de gerilemiş gibi.Aslında Torrens bile tek başına takım ayakta tutabilecekken çok geniş kadroda aynı başarıyı gösteremiyorlar.

Ben yinede takviye filan olmazsa bizim takımdan çok umutlu olamıyorum.Gittiği yere kadar.Ayşe Cora'ya nezaman laf söylense yabancı sayısının düşüklüğünde yerli rotasyonun çok kuvvetli olmasını savunmuştum.Ana Dabovic bize çok güç kattı.Quigley ve Gruda kalsaydı birde devşirme Sanders'imiz olsaydı çok farkederdi.Yinede yolları açık olsun.

Yanlış yazınca nasıl siliniyor ögrenelimde kendi yazımı yanlışlıkla alıntı yaparsam düzeltebileyim

Ayşe Cora 14, Birsel Vardarlı Demirmen 6, Kia Vaughn 8, Kelsey Plum 6, Anastasiya Verameyenka 13, Tilbe Şenyürek 5, Ana Dabovic 21,
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 23:52:47 Gönderen: ahadeli »

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Maçın yıldızı Dabovic olsa da gizli kahraman Ayşe Cora ;D Hele sonlarda resmen maçı aldı kızcağız. Bugünleri de görecekmişiz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
UMMC Ekaterinburg 71-73 Fenerbahçe

UMMC Ekaterinburg: Arteshina 3, Beliakova 15, Torrens 9, Baric 3, Beglova, Sanders 5, Taurasi 10, Meesseman 8, Griner 18.

Fenerbahçe: Ayşe Cora 14, Birsel Vardarlı Demirmen 6, Kia Vaughn 8, Kelsey Plum 6, Anastasiya Verameyenka 13, Tilbe Şenyürek 5, Ana Dabovic 21, Pelin Bilgiç.

Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 20-14
2.Çeyrek: 14-16
3.Çeyrek: 21-24
4.Çeyrek: 16-19
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
hele Brittney Griner varki 2.03 boyuyla sanki erkek gibi çok merak ediyorum acaba smaç basabiliyormu?
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım bir NCAA maçında smaç basan ilk kadın mıydı öyle bir şeydi.
Bu takıma, dandik menajerine vs. olan küskünlüğü anlıyorum. Ama zaten kimsenin maça falan gittiği, destek verdiği yok, burada takıma hala neden kızılıyor? Avrupa çeyrek final maçı oluyor, 20 tane AGFB'li, sırtları maça dönük, davullu türkü söylüyor. Koçun dediği gibi, nerde 25 milyon taraftar?

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Euroleague Kadınlar

5. Hafta

22 Kasım 2017 Çarşamba

20:00 Fenerbahçe - Perfumerias Avenida  FBTV
Istanbul, Metro Energy Sports Hall
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye