Yaşi genç olanlar bilmez. Adam bugün phil jackson tarafından curryden önce rauf vardı denen bir adam. Shaq ile ncaa'in aq bir adam. Hatta jordan döneminde çok büyük bir star olarak görülüyordu. Milli marsta ayağa kalkmadı diye dışlandı. Sorunluydu evet ama bu adamı alıyorsan idare edecek adamı da alacaksın başına.
Bugun messinin vergi skandalı, ronaldonun tecavüz olayı ortaya çıktı da klupler bu adamları mı kovdu. Göt ister. Murat zamanında ben bu takımı idare edemem diye gitti. Sonra başa gelecek kişi hali üner mı olmalıydı.
Boş muhabbet. Efesin kültürünü sikeyim. Ben çok zor dediğin olayı sıfırdan takım kuranlar yapıyor diyorum. Lafı nasıl anlıyorsun. Konuşuyoruz ama sen beni ben seni anlamamıza rağmen laflar dönüyor burada 
Abi RAuf özelinden gideyim
Ne NBA'de ne AVrupa'da ne de herhangi bir yerde bu adamı idare edemediler
evet çok büyük bir yetenekti bunu tartışmak bile saçma da yok işte baba bu adam idare edilecek bir adam değil demek istediğim o ..
messi ronaldı filan değil
ayrıca RAuf ' sadece din ile ilgi sorunu da yoktu , geçirdiği bir felç sonrası boynunda bir tiki vardı hatırlarsın belki , o felç kafasında yüksek ihtimalle tahribat da bırakmış olabilir ..
şuna katılırım o kurduğun kadroyu Murat ÖZgül gibi adama emanet etmek büyük hata sonrasında yine Halil Üner olayı da fiyasko
ama yine de hangi hoca olursa olsun RAuf gibi bir adamı idare etmek ne yazık ki çok zor
abi bu kültür mevzusu çok basite alıyorsun
şunu demek istiyorum
Efes 2 sene üst üste top8de elendi ertesi sene berbat bir sene dibi gördüler bir sonraki sene f4 yaptılar ligi aldılar yani burada bir mucize yok onu demek istiyorum
bu adamlar 2000 lerde 2 kere f4 yapmış top16 top8 oynamayı alışkanlık haline getirmiş bir takım
yoksa efesin ben de amk ona laf yok
amcık konuşmaktan şikayetçimisin işte sohbet ediyoruz götüm istemiyorsan yazma