şu geniş kadro meseleside gerçekten sıktı artık. Fenerbahçe sırf bu ligi domine etmek için böyle kadro kuruyor sanki. biz bir sezonda kaç üst düzey maç oynuyoruz Tofaş kaç maç oynuyor bir ona baksınlar önce. olmadı gitsinler NBA finallerini seyretsinler. her oyuncu iki gün arayla kaç dakika oynuyor diye. Şu takımı utanmadan bir maç kaybetti diye EL sezonunda başarısız ilan ettiler resmen. Salonda kutlarız şampiyonluğu artık
şu maç bitmeden içimi dökeyim istedim. Şu ülkenin spor kültüründen gerçekten bir bok olmaz. Hakeminden spor spikerine kadar hepsinin tek derdi eyyam yapmak. Hiç birinin akla organizasyona ya da emeğe saygısı yok. Tek geçer akçe var bu ülkede goy goy yapmak. Aynı oyunu oynayan iki takımdan birine diğerinin iki katı faul çalan hakemlere zaten söylenecek bir söz bulamıyorum. Ama şu sporun en iyi yorumcularının bile tek derdi her durumda peri masalı yazmak ve organizasyona bok atmak.
Fenerbahçe sadece Futbolda değil tüm branşlarda Federasyonların,Hakemlerin,Basının,maçları anlatanların ve yorumcuların eylem birliğiylede mücadele ediyor.Bir Yiğit 5.ledi diye 5 dakika ağladılar yazıktı çok sansızlıktı Bobi de çok sansız 5 ledi ama tık yok.Tofaş sonuna kadar hakketti derken Fenerbahçe hakketmemişmi oldu.Bu nasıl bir terbiyesizliktir.
Gelelim geniş kadro edebiyatına bu konudada senin yorumuna katılıyorum.
Wanamaker Barcelona ile anlaşmış keşke Thompsonlada anlaşan olsa Udoh dan sonra hiç haz edemedim
Birde Tofaş seyircisine helal olsun, kadınıyla çocuğuyla iyi ambians sağladılar. Orda bulunan Fenerbahçe taraftarının bu seyirci karşısında işi zordu tebrikler onlarada