Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150028 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Bu maç için faul sayıları ve özellikle son çeyrekteki faul dağılımı hakkında konuşmak lazım. Adamlar son 5 dakika nerdeyse bütün sayıları faul çizgisinden geldi

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
şu geniş kadro meseleside gerçekten sıktı artık. Fenerbahçe sırf bu ligi domine etmek için böyle kadro kuruyor sanki. biz bir sezonda kaç üst düzey maç oynuyoruz Tofaş kaç maç oynuyor bir ona baksınlar önce. olmadı gitsinler NBA finallerini seyretsinler. her oyuncu iki gün arayla kaç dakika oynuyor diye. Şu takımı utanmadan bir maç kaybetti diye EL sezonunda başarısız ilan ettiler resmen. Salonda kutlarız şampiyonluğu artık
şu maç bitmeden içimi dökeyim istedim. Şu ülkenin spor kültüründen gerçekten bir bok olmaz. Hakeminden spor spikerine kadar hepsinin tek derdi eyyam yapmak. Hiç birinin akla organizasyona ya da emeğe saygısı yok. Tek geçer akçe var bu ülkede goy goy yapmak. Aynı oyunu oynayan iki takımdan birine diğerinin iki katı faul çalan hakemlere zaten söylenecek bir söz bulamıyorum. Ama şu sporun en iyi yorumcularının bile tek derdi her durumda peri masalı yazmak ve organizasyona bok atmak.

Fenerbahçe sadece Futbolda değil tüm branşlarda Federasyonların,Hakemlerin,Basının,maçları anlatanların ve yorumcuların eylem birliğiylede mücadele ediyor.Bir Yiğit 5.ledi diye 5 dakika ağladılar yazıktı çok sansızlıktı Bobi de çok sansız 5 ledi ama tık yok.Tofaş sonuna kadar hakketti derken Fenerbahçe hakketmemişmi oldu.Bu nasıl bir terbiyesizliktir.
Gelelim geniş kadro edebiyatına bu konudada senin yorumuna katılıyorum.
Wanamaker Barcelona ile anlaşmış keşke Thompsonlada anlaşan olsa Udoh dan sonra hiç haz edemedim
Birde Tofaş seyircisine helal olsun, kadınıyla çocuğuyla iyi ambians sağladılar. Orda bulunan Fenerbahçe taraftarının bu seyirci karşısında işi zordu tebrikler onlarada

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Müthiş maç oldu..

Cemalex

• Ziyaretçi
Hakemler zaten doğramak icin yakin giden mac bekliyor firsat kolluyor. Imkan da bulunca mac sonunu serbest atis idmani yaparak gecti Tofas.
Yalniz Obradovicin de bu Thompson israrinin sebebini anlayamiyorum. Lig bitiyor kaldi iki mac Vesely niye oynamiyor. Rotasyonun sirasi mi gene sacma sapan fauller hatalar yapip durdu. Rakipte Morgan yok sen avrupanin en iyi uzununu trubune gonderiyorsun. Amac ne yani bu maci alsan seri kafada bitmis olacak zaten. 4. mac istiyorsan gene dinlendir. Thomspon hala ne bekliyot ne umuyor cok merak ediyorum. Seri  bitene kadar Thompson ve Guduric trubunde otursun. Bedavadan mac verdik

Cemalex

• Ziyaretçi
Cocuk eglendirir gibi tum takim oynasin diye sirayla adam trubune gonderiyoruz. Veselynin su macta trubunde olmasinin izahi nedir. Fazla mi guclu oluyoruz. Thompsonin bir halta yaramayacagini hala anlayamadik mi? Rakibinin pota altinda en etkili adami oynamayacakken gidip Avrupanin en iyi uzununu trubune gondermek berbat bir tercih. Zaten bu Thompson yuzunden en etkili savunmacilarimizdan Kalinic koca sezon oynayamadi. Bir de Vesely oyanayamiyor.

Bu arada rakip 37 kez cizgiye gitmis, bi dahaki mac hic hucum etmesinler sirayla cizgiden serbest atis atsinlar. 37 Tofas 12 biz serbest atis rakamlari. Rezillik
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 22:07:41 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bir takımın 37 bir takımın 12 serbest atış atması maçın hakemlerinin nasıl bir karaktersiz olduğunu gösteriyor. Maçın sonundaki koçun mola almamasını anlamadım ama yapacak bir şey yok. Bir sonraki maçta ve ya kalan ne kadar maç olacaksa guduric ve thompson oynamasın mümkünse. Şurada kalmış 2 3 maç hala adam dinlendirmeye uğraşıyoruz. Vesely nin her türlü sahada olması lazım

Cemalex

• Ziyaretçi
Gerektiğinde veselysiz oynayabileceğimizi hem takıma, hem rakiplere , hem de vesely ye göstermek istiyor bence hoca.
Vesely olmadan da koyar geçeriz bunlara.
Onlarda da morgan yokmuş , neden acaba sakat mı?

Boyle sacma sebep mi olur. Aykutun Alex'siz oynamayi ogrenmeliyiz sozu gibi. Obradovicin boyle fikirleri yoktur. Herkes sirayla trubune ciksin diye dusunuyor ama kalmis 2 mac rotasyonun sirasi miydi? Herkes oynayacaksa Kalinice de lisans cikartsaydular ya. Thomponin hala sahaya cikmasi en basta Kalinice ayip. Basletbolxuya bile benzemeyen herid yuzunden aylardor trubunde.

Hakemler sonra bir numarali sebep kocun anlamsiz tercihleri oldu. Saha kenarinda bos bos otursa bilerek verdi diycem ama onu da yapmadi geme her zamanki gibi cabaladi kizdi emek harcadi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bütün sezon içerisinde tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Bu şubeye yıllarını veren Baba Necdet'in yanlış hatırlamıyorsam cumhurbaşkanlığı kupasından başka bir kupası yok. Bir dönemler geçtim euroleague'i Türkiye ligini kazanmak hayaldi bizim için. Şimdi play offlarda bir maç kaybettik diye dünyanın şikayeti... Belki nerelerden nereye geldiğimizi hatırlatır diye paylaşıyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=Jjn751fqbiI&t=200s

Çevrimdışı ata771

• Üye
Vesely siz oynamayı öğrenmek ne kazandıracak ki bu saatten sonra sezon bitti zaten. Anlamsız bir karar. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok ama böyle saçma spaan şeyler yapıp kaybedince üzücü oluyor. Ayrıca bütün türk hakemleri çok kötü. Tofaşı ezdirmemek için 2 maçtır bokunu çıkarıyorlar. Fenerbahçe en baba deplasmanlarda 25 serbest atış fark yememiştir herhalde

Cemalex

• Ziyaretçi
Bütün sezon içerisinde tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Bu şubeye yıllarını veren Baba Necdet'in yanlış hatırlamıyorsam cumhurbaşkanlığı kupasından başka bir kupası yok. Bir dönemler geçtim euroleague'i Türkiye ligini kazanmak hayaldi bizim için. Şimdi play offlarda bir maç kaybettik diye dünyanın şikayeti... Belki nerelerden nereye geldiğimizi hatırlatır diye paylaşıyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=Jjn751fqbiI&t=200s

Gecmiste formalari yaptirmak icin is adamlarina ricaci olundugu donemler ile simdi ozel ucakla deplasmana gidildigi donemi karsilastirmak ne alaka? 30 milyon euroluk butce gecmise bakip sukretmek icin ayarlanmiyor. Imkanlar farkli hedefler farkli.  Takim kendisine sunulan imkanlarin hakkini veriyor eyvallah ama su mac bedavadan verildi. Bunu elestirmek de son derece normal.

Eurolig finali kaybedildi tek laf etmedim ben, takim iyi oynamadi ama elinden geleni yapti. Seviye avrupa basketbolunun tepe noktasi. Rakip de senin kadar guclu o noktada hersey olabilir. Ancak su macin kaybedilmesi teknik ekibe yakismayacak sekilde hafife almaktan kaynaklaniyor. Iki mac kalmis sampiyonluga avrupanin en iyi uzunu yerine tarzan gibi bos bos ziplayip  eline koluna hakim olamayan aptal aptal fauller yapan, duduk sonrasi neden faul oldgunu anlayamayacak kadar kafasiz bir herifi oynatnak rakibi kucumsemektir. Son topta 15 sn kalmisken mola almamak sacmaliktir.

37 serbest atis ise hakemlerin yaptigi ahlaksizliktir. Bu seref yoksunlarina gereken dersi vermek yerine ekmegine yag surduk sinirim buna.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu kadar kızgınlık play-off ard arda  galibiyet rekorunu kıramadığımız için falan mı? Hocanın kadro tercihlerinde bir düşüncesi vardır. Bu arada bu Henry'yi Delaney'e benzetiyorum biraz, seneye EL yapma durumu olabilir

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Yenmek yenilmek önemli değil, bu wana gitti, jason zaten gönderilecek, alma kadroya yahu :(  Bi de jasondan beklenti nedir? Bildiğin geri zekalı ebleh çomarın teki, bırak Ahmet oynasın sertleşsin.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Gecmiste formalari yaptirmak icin is adamlarina ricaci olundugu donemler ile simdi ozel ucakla deplasmana gidildigi donemi karsilastirmak ne alaka? 30 milyon euroluk butce gecmise bakip sukretmek icin ayarlanmiyor. Imkanlar farkli hedefler farkli.  Takim kendisine sunulan imkanlarin hakkini veriyor eyvallah ama su mac bedavadan verildi. Bunu elestirmek de son derece normal.

Eurolig finali kaybedildi tek laf etmedim ben, takim iyi oynamadi ama elinden geleni yapti. Seviye avrupa basketbolunun tepe noktasi. Rakip de senin kadar guclu o noktada hersey olabilir. Ancak su macin kaybedilmesi teknik ekibe yakismayacak sekilde hafife almaktan kaynaklaniyor. Iki mac kalmis sampiyonluga avrupanin en iyi uzunu yerine tarzan gibi bos bos ziplayip  eline koluna hakim olamayan aptal aptal fauller yapan, duduk sonrasi neden faul oldgunu anlayamayacak kadar kafasiz bir herifi oynatnak rakibi kucumsemektir. Son topta 15 sn kalmisken mola almamak sacmaliktir.

37 serbest atis ise hakemlerin yaptigi ahlaksizliktir. Bu seref yoksunlarina gereken dersi vermek yerine ekmegine yag surduk sinirim buna.

Valla kendisinden hiç haz etmem ama maçın yorumcusu olan Tufan (bence) belki de yorumculuk hayatının tek doğru tespitini yaptı maç anlatımı sırasında. Dedi ki Obradovic de biliyor Guduric'in Henry'i tutamayacağını ama tecrübe kazansın diye onunla eşleştiriyor dedi. Telafisi olan maçlarda yenilmek iyidir. Takımın aksayan yanlarını gösterir, ciddiyet getirir vesaire. 4 0 biteceğine 4-1 biter, İstanbul'da şölen olur. Aksi takdirde -son Karşıyaka play off tecrübesinde görüldüğü üzere- takımda oyuncu kalmaz zaten. Eleştirebilirsiniz, şükretmeyebilirsiniz bu sizin tercihinizdir, saygı duyarım. Ben naçizane şükredenlerdenim. En kötü günümüz bu koçla ve bu tür bir kadro ile play offlarda bir maç kaybetmek olsun...

Çevrimdışı DesperateCry

• Üye
  • Yer: Ankara
Sürekli maç kazanacağız diye bir durum yok, Bobby son anlarda hata yapmasaydı kazanabilirdik, olağan şeyler. Tofaş oyuncuları da gayet iyi oynadı seyircisi önünde. Tek sorun son maç çarşamba akşamına gelecek gibi, iftar yemeğine gitmem lazım o akşam :(

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Rekor kırmaya ramak kalmıştı.Morgan ve Barış Ermiş gibi 2 önemli eksiği olan takımı, son 3 dakikasına 8 sayı önde girdiğin bir maçta yenememek yakışmadı.
Melli'nin 30 dakikada 1/8 saha içiyle oynaması, Kostas'ın oyunda kaldığı 13 dakikada -16 yapmamız dikkat çekici notlar.