Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 149775 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
kabul etmek lazım, yorumcular tarafsızlık adına susmaları saçmaydı. yoksa vesely'nin faulü sonrası eve gidip orucunu açıp döndükten sonra harekete başlayan henry'nin turnikesine basket faul vermesine en azından bi "nooluyo ya" denmemesi abesti. hakemler de rezaletti. maç +30'a gitmediyse tofaş'ın teşekkür etmesi lazım. ama öte yandan maçta esas dikkatimi çeken (izmir marşından da çok) bobby'nin potalı 3'lüğü sonrası hido'nun surat ifadesi. arattım bulamadım, aha da burada yarım yamalak var: https://www.youtube.com/watch?v=sp96rkjMP5c (49.saniye) editlenmiş kısımın hemen öncesi, şut girdiğinde suratındaki ifade resmen "hay aq!"... şimdi bu adamdan medet gelecek he mi? 3+2'si 4+1'i boku püsürü, önümüzü kesmek için ellerinden geleni yapacaklarına o an ikna oldum.

Hidayet'in surat ifadesinin Dixon'ın üçlüğünden ziyade söylenen marşla ilgili olduğunu düşünüyorum diye yazmıştım ama bir diğer videoda gördüm ki haklısınız. Surat ifadesi net üçlükten duyulan memnuniyetsizlik.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 13:08:58 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bence yine Thompson ve Guduric tribünde olmalı ama bu maç kim tribünde olursa olsun, Tofaş'ın direnci kaldığını sanmıyorum.
Kalan dirençleri de fark 12-13 lere çıktıktan sonra geri dönmeye yetmez.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
3. Maç küçük bir kazaydı, aslımıza dönünce yine koyduk geçtik. JT tribünde oturarak galibiyetin en önemli  mimarı oldu.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 14:14:20 Gönderen: Intermed »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Jason'ın oyun anlamında faydası olmamakla beraber ikame bağlamında faydası var, o da Vesely'nin iki günde bir maç yapmak suretiyle olası bir sakatlık olayına mahal vermemek. İki günde bir maç yapmaktan Tofaş son maça iki oyuncusundan yoksun çıktı. Thompson'ın faydası bu. Rekor kırmak ya da finali 4 0 kazanmak için kilit oyuncuları riske etmektense rekorsuz bir 4-1'e ya da 4-2'ye razıyım. Dile kolay 70 maçtan bahsediyoruz. Milyonları kazanıyorlar çıkıp oynayacaklar karşı argümanı dile getirilebilir ama milyonları kazanmaları onların da insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Jason Thompson'ın oyun bağlamında olmadığı ya da olmayacağı aşikar ve en çok farkında olan kişi Obradovic'tir sanırım...

jasonın oynadığı maç oynamadığı maç farkı ortada. yorgunluk, dinlenme filan ben kabul etmiyorum o tip şeyleri profesyonel basketbolda. hele ki bu kadar geniş ve rotasyonu yüksek kadroda.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
jasonın oynadığı maç oynamadığı maç farkı ortada. yorgunluk, dinlenme filan ben kabul etmiyorum o tip şeyleri profesyonel basketbolda. hele ki bu kadar geniş ve rotasyonu yüksek kadroda.

Belli ki Obradovic yorgunluğu, dinlenmeyi önemsemiş; sizin tabirinizle kabul etmiş. Öte yandan Jason Thompson'ı izlemenin işkence olduğu konusunda hemfikiriz. Bir maç kaldı, sabredelim derim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

hocam senin kabul edip etmemen önemli değil ki
önemli olan hocanın bu yönde karar vermesi.
78 tane maç yapmışlar hayvan gibi bir tempo müsaade et de yorulsunlar .
ayrıca maç da kaybedilir basketbol böyle bir spor her maçı kazanmak imkansız

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İnanılmaz güzel hücum ettik. topu öyle dolaştırdık ki savunmada yoruldular.
aslında iyi de savunma yapmaya çalıştılar ama spacing olarak çok iyiydik ve çok yüzdeli dış şut soktuk
datome muhteşem oynadı
wanamaker ve dixon çok iyydi
Veysel smaç inanılmazdı

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
hayır önemli olan benim dediğim, ben saksı değilim, takım maç kaybedemez, yok öle bişi. :)

takımda kimse 40 dakika oynamıyor, bir çok maçta da bir çok oyuncu dinlendirildi, yorgunluk tabii ki kabul etmiyorum ben niye edeyim?  takımın başında obra var, kurgusunu kendi görüşüne göre yapmıştır tabii ki, jason oturmuş olsa o varken neden yorgun adamı oynattı mı diecektik?

maç kaybedilir tabii ki, ama geçen maç jason oynamasaydı dün şampiyonluk ve rekor gelmişti. gelmedi, sağlık olsun. evimizde kutlarız.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu sezon yerelde ilk kez 2 maç üst üste aynı kadroyla çıkıyoruz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Crocker ve Morgan yoklar galiba.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Malumun ilanı..

Şampiyon FENERBAHÇE.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Seriyi sürdürüp üst üste şampiyonluk rekoru yapmak nasip olur inşallah.

Wanamaker tezahüratlarıyla MVP ödülünü alıyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ali Başkanla Ferit Bey'in arası iyi gibiydi kupa töreninde. Sponsorluğu bırakacak gibi durmuyordu Ferit Bey hiç, gayet keyifliydi törende.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
Takıma ve camiamıza tebrikler inanıyorum ki 9 kere daha olacağız arka arkaya :D Bu arada Aziz Yıldırımın gelmemesi büyük ayıp.