Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150756 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Fakat bizim kısaların hücumda Thompson'ı yeterince kullanmayı ve üstünden set oynamayı düşünmediklerini de gözden ırak etmemek lazım. İstisnasız perde isteyen her arkadaşı için kaytarmadan perdeye çıkıyor, ardından soluk soluğa devriliyor, yer kapmak ve top almak için türlü itiş kakış içinde kendisini paralıyor ve bir defa bile eline top değmeden bu senaryonun tekrar ettiği üst üste üç beş hücum oluyor.

Bugün defansta sırıtttığı söylenemez. Ofansif katkı beklerken, en azından savunmada iyi durdu.
Abi takım arkadaşlarında ona karşı bi güvensizlik söz konusu bence

CanCan

• Ziyaretçi
Yalnız TOFAŞ bile bizden daha iyi atmosfer yaratıyor

Tofaşın bomboş bir seyircisi vardır. Bakma sen bu sezon biraz kıpırdayınca görünür oldular. Sezonda üç maça -FB, BJK ve GS- gelirler. Onda da sadece steps ve faul gibi alakasız naralar eşliğinde böğürürler.

Bırak Bursa halkını Tofaş fabrikasının her maç beşte biri yanına birini alıp maça gelse dolacak minicik salonda 1,000 kişi olmaz. On liralık bilete para vermezler, beleş bilet olursa gelirler... 

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Fakat bizim kısaların hücumda Thompson'ı yeterince kullanmayı ve üstünden set oynamayı düşünmediklerini de gözden ırak etmemek lazım. İstisnasız perde isteyen her arkadaşı için kaytarmadan perdeye çıkıyor, ardından soluk soluğa devriliyor, yer kapmak ve top almak için türlü itiş kakış içinde kendisini paralıyor ve bir defa bile eline top değmeden bu senaryonun tekrar ettiği üst üste üç beş hücum oluyor.

Bugün defansta sırıtttığı söylenemez. Ofansif katkı beklerken, en azından savunmada iyi durdu.
Abi özellikle maç başı düşük yüzdeyle atınca takım ister istemez sıcak ele yöneliyor 4 seneden beri alışkanlık gereği. Ama savunma konusunda en azından pota altında uzunlarla mücadelesi eskisine göre daha iyi. Kısa savunmasında hala daha alması gereken çok yol var.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
3 temmuz sonrasında bizimle oynayacakları maçta açtıkları "hoş geldiniz emek hırsızları" yazılı pankarttan sonra Bursa takımlarını sevmiyorum. Tofaş a karşı da zerre sempatim yok. Akçaabat a kendi evinde yatan Beşiktaş az bile yapmış bunlara sonradan diyetini ödemiş olsada. Salondaki seyirci de aynı zihniyetin temsilcileri.  Başka hiçbir maçta böyle konsantre olacaklarını sanmıyorum. Böylelerini acımadan eze eze yendiğimizde de bir başka mutlu oluyorum. Sırada Beşiktaş var, aynı tarifeyi onlara da uygulamak lazım geçen sene de yaptığımız gibi.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Son periyotta çok temiz mesajı verdik. Tebrikler takıma! Şimdi sırada Kızılyıldız! Salı günü yanındayız inş
Fenerbahçe!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
3 temmuz sonrasında bizimle oynayacakları maçta açtıkları "hoş geldiniz emek hırsızları" yazılı pankarttan sonra Bursa takımlarını sevmiyorum. Tofaş a karşı da zerre sempatim yok. Akçaabat a kendi evinde yatan Beşiktaş az bile yapmış bunlara sonradan diyetini ödemiş olsada. Salondaki seyirci de aynı zihniyetin temsilcileri.  Başka hiçbir maçta böyle konsantre olacaklarını sanmıyorum. Böylelerini acımadan eze eze yendiğimizde de bir başka mutlu oluyorum. Sırada Beşiktaş var, aynı tarifeyi onlara da uygulamak lazım geçen sene de yaptığımız gibi.

imza
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
daha thompson'ın hucumda spacing problemleri devam ediyor...ona dogru yerd epas inmememesinin sebebi de biraz bu sanki..

savunmada da adam degisiminde problem oluyor...onu cozebilse olacak...

kesinlikle iyi niyetli...yapmaya calısıyor...ondan kuskum yok...

umarım basarabilir 1-2 ay icinde artık su isi....
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2017, 08:55:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu arada gudu'da gelisim cok iyi gidiyor..

cok cok iyi savunmacı..kalina da dondugu zaman sahada oldugu dakikalarda her ikisi birden ilginc bir savunma takımı oluruz...

hucumda ise penetre kabiliyeti cok iyi bence..cunku cok guclu....sut perfromansı olarak kalinc'ten iyi nunnally e yakın bir yuzd eyakalasa yeterde artar bize...bira zistikrar problemi var , bazen bosları kacırıyor ama toparlayacaktır....

wanamaker-nunnally-guduric-kalinic-vesely

nasıl savunma yaparız merak ediyorum...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
en iyi savunma beşi arıyorsan mutlaka ve mutlaka sadece Melli ile Veysel'i bir arada oynatmak zorundasın

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
en iyi savunma beşi arıyorsan mutlaka ve mutlaka sadece Melli ile Veysel'i bir arada oynatmak zorundasın
Abi bizim üç oyun kurucumuzda savunmada iyi,ama Kostas ve Wana biraz daha önde Dixon'a göre,Kostas(Wana)-Guduric-Kalinic-Melli-Vesely,bu beşli en sert savunmayı yapar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Abi bizim üç oyun kurucumuzda savunmada iyi,ama Kostas ve Wana biraz daha önde Dixon'a göre,Kostas(Wana)-Guduric-Kalinic-Melli-Vesely,bu beşli en sert savunmayı yapar diye düşünüyorum.

Nunnaly'nın şu an savunmada geldiği seviyeyi göz ardı etmeyin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Jason harici kötü savunmacı yok takımda
kısalar uzunlar maşallah hepsi iyi
DAtome de olayı oyun zekası ile kapatıyor

• Üye
Nunnaly'nın şu an savunmada geldiği seviyeyi göz ardı etmeyin.
Doğru söylüyorsun abi unutmuşum bir an,hakikaten savunmada çok ilerleme kaydetti,geldiği seviye muazzam.Udoh-Bogdan geçen sene hem savunmada hem hücumda.temel direklerimizdi,iki tane mükemmel savunmacı ayrılmasına rağmen Wanamaker,Guduric,Melli gibi üç iyi savunmacı gelince,üstüne Nunnally savunmada seviye atlayınca geçen seneden daha iyi savunmacı takım olduk.

• Üye
Jason harici kötü savunmacı yok takımda
kısalar uzunlar maşallah hepsi iyi
DAtome de olayı oyun zekası ile kapatıyor

Aslında Jason çok kötü savunmacı değil abi,halen uyum sorunu var,duracağı yeri şaşırıyor bazen.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Kızılyıldız maçı geldi ama hala topic açılmadı  :D

Fenerbahçe!