Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154432 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Hoca bu sene Wanna'ya daha çok güveniyor ve sürekli ona veriyor sorumluluğu. Dixon'ın hazır olmadığına inanmıyorum. Döneli 1 ayı geçti. Belki daha fazla. Real maçında 4 dakikada 2de 2 üçlük attı ve ikinci yarı hiç oyuna girmedi. Bunun hazır olmamakla alakası yok bence. Beşiktaş maçında bile 9 dakika oynadı. Dixon dönecek daha diyip durduk adam döndü kenarda oturup duruyor.
Obra süre vermiyor Dixon'a. Nedenini bilmiyorum. Tek nedeni dediğim gibi Wanna'ya inanıyor ve setleri dahi hep onun üzerine çiziyor. O da Daçka'da oynadığı dönemler gibi son topların tamamında batırdı. Buna Cska maçının Melli o son tipini yapmadan önce salladığı saçma üçlük dahil. Hala batırıyor ve obra da hala ona veriyor ipleri.

Beni performansı kadar rahatsız eden vücut dili oluyor. Diğer oyunculara tepeden baktığını ve onlarla aynı heyacanı taşımadığını hissediyorum. Bugüne kadar bu takımda hep bir tek vücut olma hali vardı, onu bu yapının dışında görüyorum...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Hoca bu sene Wanna'ya daha çok güveniyor ve sürekli ona veriyor sorumluluğu. Dixon'ın hazır olmadığına inanmıyorum. Döneli 1 ayı geçti. Belki daha fazla. Real maçında 4 dakikada 2de 2 üçlük attı ve ikinci yarı hiç oyuna girmedi. Bunun hazır olmamakla alakası yok bence. Beşiktaş maçında bile 9 dakika oynadı. Dixon dönecek daha diyip durduk adam döndü kenarda oturup duruyor.
Obra süre vermiyor Dixon'a. Nedenini bilmiyorum. Tek nedeni dediğim gibi Wanna'ya inanıyor ve setleri dahi hep onun üzerine çiziyor. O da Daçka'da oynadığı dönemler gibi son topların tamamında batırdı. Buna Cska maçının Melli o son tipini yapmadan önce salladığı saçma üçlük dahil. Hala batırıyor ve obra da hala ona veriyor ipleri.

Obardovic'in Dixon'ı rotasyonun arkalarına attığını düşünmüyorum. Geçen Real Madrid maçında Murat Murathanoğlu hala kondisyon olarak yeterli seviyeye gelemediğini söylemişti. Wanamaker'a daha fazla güveniyor olabilir ki benim de izlenimim bu yönde ancak az süre bulmasının nedeninin hala sakatlık kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
koç sezonu lider bitirmeyi mutlaka istiyordur ama bu konuda taraftarlardan farklı şekilde düşünüyor. bu yüzden koç ve takım hakkında yorum yaparken biraz farklı düşünmek, kesin yargılara varmamak gerekiyor, benim görüşüm.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Obardovic'in Dixon'ı rotasyonun arkalarına attığını düşünmüyorum. Geçen Real Madrid maçında Murat Murathanoğlu hala kondisyon olarak yeterli seviyeye gelemediğini söylemişti. Wanamaker'a daha fazla güveniyor olabilir ki benim de izlenimim bu yönde ancak az süre bulmasının nedeninin hala sakatlık kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

İlk yarı 4 dakika oynayıp, ikinci yarıda sloukas bu kadar berbatken hiç oyuna dahi girmemesinin kondisyonla alakası olduğunu düşünmüyorum ben de işte.

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
Dixon artık koça ve bizim şubeye alıştı, ondan beklentileri kısa sürede karşılayabilir. Ancak yeni gelen oyuncuların adaptasyonu uzun sürebiliyor. Wanamaker geçen sene euroelage 2nci beşine secilmiş önemli bir adam, onu kazanmaya kendi sistemine adapte etmeye calısıyor bence.. Bogdan gitti hemen yerine alınan adam aynı sekilde devam etsin demek hayalicikten fazlası değil.. Oyuncuyu kaybetmek kolay ama kazanmak zordur. Bence koçun euroleagede kaybedilen maçları bizim taraftar kadar ölüm kalım maçı olarak gördügünü hiç sanmıyorum.. Normal sezonu takım olmaya, sorunları çözmeye ayırıyoruz. Bu demek değildir ki illa sonuc mükemmel olacak ancak koça çok güveniyorum bu konuda..

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Obradovice güvenmemek büyük hata olur zaten. Bende reisin bir plan dahilinde bu şekilde hareket ettiğini düşünüyorum ve kendisine güvenim çok fazla. Tabi bizdeki kredisi de çok fazla.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
artık el'de de 5 maclık seri yakalamak lazım aradaki valencia macında kaza yapmadan...
ilk 4 icindeki yerini saglama almak sart...

baskonia-valencia dep-pana-efes dep-barca...

bu 5 macı alıp oly deplasmanına o ozguvenle gitmeliyiz...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Pazar-19.30
45 maçlık BSL iç saha galibiyet serimiz var.
14 handikap verilmiş.
Vesely ve Nunnally olmayacağı için anket açmaya gerek kalmadı.

Dixon-Kostas
Sinan-Melih-Wanamaker
Egehan-Guduric
Melli-Datome-Barış
Thompson-Ahmet

« Son Düzenleme: 07 Ocak 2018, 21:31:35 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Vesely nin durumu ile ilgili bir haber var mı ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Vesely nin durumu ile ilgili bir haber var mı ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

bende sabahtan bu yana bakiyorum haber yok... bizi cok etkiler bu sezonun en degerli oyuncusu
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı franz392

• Üye
Dixon ve Sinan'ın yanında hem Wanamaker hem de Sloukas olacağı için guard rotasyonu biraz şişik olacak. Wanamaker 2'den süre alabilir ama tabi Dixon ve Sinan uzun süre oynasın, özellikle Dixon. Ahmet de Vesely'nin yokluğunda iyi katkı verir umarım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Vesely'nin bugün olmadığı açıklanmış.  Valencia maçı kadrosunda olup olmayacağı da hafta içindeki durumuna göre belli olacakmış.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Barış'ın maçı olur  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Moupusta fall bu yıl 3 4 kere Canlı izleme fırsatım oldu. Baya değerli bir uzun en azından seviyesi Sakarya değil bence. Hücumda çok aktif değil ama müthiş bir savunmaciya evrilebilir. İyi de bir pasör olduğunu düşünüyorum murat Kosova'nın dediği gibi ekpeyi çok andıran bir tarzı var .

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
dixon kendine gelmeye basladi
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....