Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, play-offlar için tercih edilecek bir takım olmadıklarını belirterek, "Birçok takımın şansı var ve biz de play-offlara şampiyonluk amacıyla başlıyoruz." dedi.
Beşiktaş Integral Forex hariç hiçbir takımın çok iyi durumda olmadığını söyleyen Özerhun, "Beşiktaş'ı herkesten bir adım önde görüyorum ancak Play-offlar sürpriz olsun diye geliştirilmiş bir sistem. Bu bakımdan her takım şansını zorlayacaktır." yorumunu yaptı.
Özerhun, Anadolu Efes'in eşleşmede tercih edilecek bir takım olmadığını da vurgulayarak, "Takımların rakip seçtiklerine inanmak istemiyorum ama böyle bir şey varsa da önleyici önlemler düşünülebilir. Mesela 1 ve 2'nin 7 ve 8'le eşleşmesinde, aynı şekilde 3 ile 4'ün 5 ve 6 ile eşleşmesinde kura çekilebilir veya başka bir formül bulunabilir" diye konuştu.
Sezon içinde yaşanan birçok aksiliğe karşın Anadolu Efes'in ligi üçüncü bitirdiğini söyleyen Özerhun şöyle devam etti: "Elinden sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm iyileşti. Play-offlara başlarken tek hedefimiz şampiyonluk. Sezonun şu ana kadar çok istediğimiz gibi geçmemiş olması, bundan sonra yapabileceklerimiz için çok doğru bir kriter değil yeter ki doğrularımıza süreklilik kazandıralım."