Site Hakkında > Forum Arşivi

Brad Wanamaker

(1/32) > >>

Cem Ağrak:
Hayırlı olsun
Resmi açıklama yok ama ben konuyu açıyorum, haftasonu sanırım resmiyete de dökülür
Hayırlı olsun bizim için önemli hamle oldu

İbrahim Awwad:
Bütün yaz onu bekledik, sonunda muradımıza erdik. Takım için hayırlı olsun.

oddrech:
bende erken konuşmayanlardanım. oyuncunun nba kovalamasıda geçen sene bizi seçmemesini doğal karşılıyorum. nba zaten anadan doğma hayalleri. birde f4 felan görseydi daçka ilk 5 e bile seçilebilirdi bence güzel geçirdi sezonu. 2. konuda geçen sene feneri seçmemesi bence gayet doğal. blatt de kötü bir koç değildir. hatta hedefi nba olan amerikalı oyunculara obradan fazla bile yardımcı olabilir. sonuç olarak obra takımın içerisinde yükselen oyuncu seviyor. burada istediği özgürlük yoktu.


güzel oldu ben sevindim. ilk defa transfer sezonunda çok istediğim oyuncuları alabildik. koçada 2 tane eurolig takımı verdik hade hayırlısı.

sinanyucel:
Yeri geldi denver forumlarına girdim yeri geldi okc muhabirlerini takip ettim yeri geldi eşi ile twitter da konuştum. David pick totoşu hergün inatla wanamaker dackada olacak Fenerbahcede değil twitleri atarken hep bi umudum vardı cem abi bilir :) 2yıldır gözümdeydi ah bi gelse diye sonunda gercekleşti. Emeği gecen herkese tesekkurler. Artık wanamaker ı da seneye mvp yapar çok istediği nba e yollarız ahh vahh ede ede :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ETIRYAK:
Geldi, hos geldi. Keske biraz daha dertsiz gelseydi. Avrupa klasmaninda onemli bir oyuncu ve takima uyarsa hem kendini hem takimi seviye arttirir.

Sonucta takima yarari olacagina cok inandigim bir oyuncu. Umarim Obradovic in duzenine uyum saglar.

Seneye icinse; seneye ola hayrola ... bu sene gorevini hakkiyla yapsin da....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git