Diğer Sporlar > Diğer Spor Branşları

Formula 1

(1/7) > >>

Umut:
Formula 1 konumuz da eksik kalmasın. Her ne kadar 90'ların, 2000'lerin tadı kalmamış gibi görünse de bir konumuz olmalı.

Az önce sona eren Malezya grand-prix'ini benim yeni favorim Max Verstappen kazandı. Kendisini ya daha iyi bir otomobilde ya da daha iyi bir takımda görmeyi umuyorum seneye. Vettel de müthiş bir performansla son sıradan gelip 4. bitirdi yarışı. Neredeyse podyum görecekti.

Hamilton'un 50 puana yakın farkla liderliği devam ediyor.

kenz:
2006-2010 arası çok sıkı takip ettim ama şimdi hiç izlemiyorum.Alonsocuydum.

Umut:
Ben de esasen Renault'cuyum fakat o dönemlerde Alonso'yu desteklerdim. Epeyce yavaş bir otomobille ciddi başarılar elde etmişti.

Civa:
2000 2012 Arası sıkı izlerdim anti-tifosiydim ama schumacher'i de severdim

DesperateCry:
2000'den itibaren ben de severek, gerektiğinde sabah erkenden kalkarak izledim. O zaman da Ferrari - Mersedes çekişmesi vardı ama zevkliydi en azından. Ara sıra Jordan ve BMW gibi severek izlediğim başka takımlar da oldu. Son senelerde ise FIA'nın güvenlik nedenli yasaklarından sonra eskisi gibi değil, lider genellikle liderliğini koruyarak gidiyor. Üst sıralardaki araç geçişleri çoğunlukla ya pitstpo ya da arıza sayesinde. Verstappen'in bu haftaki geçişi nadir, o da kötü örneğin iyisi, koca yarış boyunca podyumda tek geçiş, bir de Vettel'in Bottas'ı geçişi var, karşılık yok, mücadele az.

Önerim Formula E. Yarışlarda F1 aksine bol geçiş, touring car yarışları tadında temas ve son zamanlarda süper dramalar var. Youtubeda formula e hesabından canlı izlenebiliyor. Gerçi 3. sezon yeni bitti ama formula e youtube sayfasından eski yarışları izleyebilirsiniz, tavsiye ederim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git