Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 204726 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Bayern Münih 90-86 Fenerbahçe Beko / Euroleague 21.Maç
« Yanıtla #1095 : 01 Şubat 2019, 14:25:04 »
Ben artniyet lafını kullanmadım. Hep diyorum acın bakın geçmişe kostasa  neler dendi burada. En çok savunanlardan birisiyimdir onu.
Geçmişte de yapıyordu, sonra bobynin uzun süren sakatlığı, birlikte çok süre almamaları,maçların kazanılması dikkat etmemiş olabilirim. Dün de bariz dikkatimi çekti. Oyuncu psikolojisi belki kendi son top oyuncusu olmak istedi, belki birinci guard benim demek istedi, belki de ben abartıyorum ama onun zihninden geçenleri bilemem. Boby bir kaç pozisyonda ısrarla top istedi vermedi, bunun daha ötesi fazlası eksiği yok.

İlhan abi, ''Kostas'ı ilk 3 maç ben de destekledim ama sonra Ali Muhammed'e darbe girişimini gördüm..'' diyor kısaca.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1096 : 01 Şubat 2019, 14:25:49 »
Kemal ara sıra çok doğru ve düzgün şeyler de yazabiliyorsun aferin lan kerata

Bu kullanıcı adı altında sadece gerçekler yazılır Sayın Ağrak..

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1097 : 01 Şubat 2019, 14:27:59 »
Ağbi geçtim bu türden bir maçı geçen yıl DeColo'nun son topu sokmasıyla kaybettiğimiz CSKA maçında da daha önce bir arada oynamayan bir beşi sürdü sahaya ve yanlış hatırlamıyor isem o beşin oynadığı dakikalarda momentumu kaybettik.

Hafızam beni yanıltmıyorsa uzun bir beş vardı sahada ve Kalinic bir ara oyun kurucu gibi oynuyordu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1098 : 01 Şubat 2019, 14:29:40 »
Düz mantık olarak doğru :)
Play offta olacağına şimdi ameliyat oldu ama fikstür kolay olduğu için değil tamamen tercih.

he işte görece kolay dememin sebebi de işte darüşşafaka ile istanbulda oynayacak olmamız sonra 2 tane iç saha maçı vs .
yoksa her maç zor ne olursa olsun hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor
zaten mevcut fikstür göz önüne alındığı zaman şu andaki 18*-3 kimse sene başı beklemiyordu diye düşünüyorum
bayağı iyi bir noktadayız şu an için
önemli olan seneyi güzel bitirmek :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1099 : 01 Şubat 2019, 14:29:58 »
Bu kullanıcı adı altında sadece gerçekler yazılır Sayın Ağrak..
sen her zaman doğruları söylersin Kemal ERdem

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1100 : 01 Şubat 2019, 14:38:12 »
Bu da Obradovic'in açıklamaları:

“Her iki taraf için de sert ve çok zorlu bir maç oldu. Genel olarak Bayern’i tebrik etmem gerekiyor. Eğer iki uzatmaya giden bir karşılaşma oynadıysanız iki tarafın da maçı kazanma şansı olmuş demektir. Bugün şans faktörü de rakibimizin yanındaydı. Bayern’i tebrik ediyorum çünkü ilk andan son saniyeye kadar mücadele ettiler. Her zaman olduğu gibi bir sonraki maç için kendimizi hazırlamalı ve bugün neleri yanlış yaptığımızı anlamalıyız. Bazı anlarda hiç konsantre değildik. Bazı maçları Jan Vesely olmadan oynamıştık ve bu bir sorun değildi. Ama bu bir sorun ise bizim için iyi bir durum değil. Eğer bu şekilde düşünmeye başlıyorsanız ortada bir yanlışlık var demektir. Jan bu takım için çok fazla şey veren bir oyuncu ve onun şu anda ufak bir operasyon geçirmesinin önemli olduğuna karar verdik. Her zaman ilk sırada oyuncularımızın sağlığını düşünüyoruz ve buna göre ortak karar aldık. Onun da bunu yapmak istemesinin doğru olduğuna inanıyorum ve şu anda hayat devam ediyor. Takımım yeterli seviyede kaliteye sahip. Bugün de savaştık ama yeterli değildi. Tek yol salonumuza gidip bazı şeyleri düzeltmeye çalışmak olacak.”

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1101 : 01 Şubat 2019, 14:43:07 »
Konu bu kadar ısıtılınca, maçı bir daha izledim! Sloukasın vermediği toplara benzer topları Gigi de vermemiş. Belki de set gereği, verilmiyordur. O pası Bobby e verse, kenarda ZOC çıldıracak belkide..

Konuyu bu kadar heyecanlı kılan görüntü sanırım aşağıdaki videoda Bobby nin en son çıldırıp "Give me the fucking ball" diye yırtındığı pozisyon tekrarı 01:14:07 de. İlk uzatmada periyodun bitmesine 3 dk varken (01:11:45) pozisyonun kendisi.

https://youtu.be/JJ9UgzYag7g

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1102 : 01 Şubat 2019, 15:03:56 »
İlhan abi, ''Kostas'ı ilk 3 maç ben de destekledim ama sonra Ali Muhammed'e darbe girişimini gördüm..'' diyor kısaca.

:o ::) :P :-X :D ;) :D

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1103 : 01 Şubat 2019, 15:45:37 »
Bu takımda kim ne zaman nerde oynayacaksa o oynar, kim topu alacaksa o alır, sıkıntı yapacak bir şey yok bunla ilgili.
Asıl sıkıntı jofri koçyiğidin formdan düşmesinden öte, basketbolunun anlamsızca geri gitmesi, oğuz savaş reloaded olması. Bir an önce bu sorun çözülmeli.
Kürtaj gazisi, babasının emzirdiği atamana yenilmediğimiz sürece bu süreçte başka bir sıkıntı olmaz benim için.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1104 : 01 Şubat 2019, 16:12:45 »
https://youtu.be/JJ9UgzYag7g?t=4552

Çok rahat topu tutabilirdi burada Sloukas yapsa maç zaten bizdeydi.Neyse olan oldu artık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1105 : 01 Şubat 2019, 18:13:51 »
https://youtu.be/JJ9UgzYag7g?t=4552

Çok rahat topu tutabilirdi burada Sloukas yapsa maç zaten bizdeydi.Neyse olan oldu artık.

Videonun işaret ettiğiniz bölümü Sloukas'ın kendisi top kullanmadan Datome aracılığı ile Dixon'ı topla buluşturduğunu gösteriyor. Normal sürede maçı beraberliğe getiren basketi sokmuş. İlk uzatmanın sonunda kendisi kullanmadan takım arkadaşlarına servis etmiş. İkinci uzatmada da yanlış tercihler yapmış. Vallahi tekrar üzüldüm Sloukas yorumları için...

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #1106 : 01 Şubat 2019, 18:45:33 »
Yenildiğimiz zaman foruma hareket geliyor. Mağlubiyet tabiki üzücü, taraftar olmanın doğasında her maçı kazanma isteği var. Ancak 5 sezondur yaşattıklarını düşününce ben eleştiremiyorum bu takımı.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1107 : 01 Şubat 2019, 22:14:45 »
Videonun işaret ettiğiniz bölümü Sloukas'ın kendisi top kullanmadan Datome aracılığı ile Dixon'ı topla buluşturduğunu gösteriyor. Normal sürede maçı beraberliğe getiren basketi sokmuş. İlk uzatmanın sonunda kendisi kullanmadan takım arkadaşlarına servis etmiş. İkinci uzatmada da yanlış tercihler yapmış. Vallahi tekrar üzüldüm Sloukas yorumları için...
Benim sitemim orada Sloukas'ın maç boyunca yaptığı hatalar değildi orada sitemim topa vurmak yerine tutsa zaten ona faul yapacakları için maçı kazanma ihtimalimiz çok yüksek olacaktı fakat topa vurduğu için Barthel'e giden top 3'lük olarak geri döndü potamıza.Keşke tutsaydı fakat o an Datome'ye vermek istedi topu istediği gibi olmadı sadece canı sağolsun.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2019, 22:15:09 Gönderen: canfb »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 85-66 Panathinaikos Opap / 22. Maç
« Yanıtla #1108 : 04 Şubat 2019, 14:57:24 »
8 Şubat 2019 Cuma günü BeinSports 3, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:45.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2019, 23:40:04 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos Opap / 22. Maç
« Yanıtla #1109 : 04 Şubat 2019, 15:04:36 »
Calathes çok formda, hatta Pitino ya göre gördüğü en iyi pasörmüş! Şu anki durumlarına bakarsak, ona sezon sonuna kadar bolca "gaz" vermesi gerekiyor :) Onun dışında Calathes Efes maçında "master degree" oynadı, severim kendisi...