Normal sezonda istersek 30/30 yapalım zerre umrumda değil, başarı kriteri de değil. Şampiyon olduğumuz sezon ilk 4 dışında kalmıştık da şampiyon olmuştuk.
İş dönüyor dolaşıyor f4'e bağlanıyor. Büyük maçlar büyük oyuncularla oynanır. Bu yüzden Teo lâzım, bu yüzden Larkin lâzım, bu yüzden Udoh ayarında çember savunucusu lâzım.
Vesely konusunda katılmıyorum ama. Formda Vesely Avrupanın en iyi uzunu ama Sloukas Avrupanın en iyi kısası değil. Milano maçında show yapmasın bana, f4'ü getirsin. Bana böyle kısa lâzım.
Dar rotasyonun da nasıl patladığını bir kez daha gördük. Seneye 10 yabancıyla oynamazsak yine sakatlıklar ve yorgunluklarla uğraşırız.
Her fırsatta seyirciyi azarlayan Obra da biraz kendini eleştirisin bu sefer. Bu takımın hâli ne? Savaşarak yenilseler kimse tek kelime etmez ama savaşmadan yenilmek nedir Obra? Naaptınız siz 3 haftadır? Sakatlıklar bahane edilecekse ''ne diye 10 yabancılı kadro kurmadın'' derim.
Kepâze olduk ve şerefsiz köpekler taşak geçiyor şu an.
Neyse, ben Vesely dışında kimseye tek laf etmem.
O Larkin'e laf edenler burda mı? Çok anlıyorlar ya basketboldan. İzleyin şimdi herifin ne olduğunu.