Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 205347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe 92-85 Olimpia Milano / Euroleague 12. Maç
« Yanıtla #510 : 14 Aralık 2018, 08:53:49 »
deplasmanlarda daha rahat kazanmamızın sebebi kesinlikle reblere olan konsantrasyon daha fazla..
ic sahada daha cok hc.reb veriyoruz ki, bunun 2 sebebi var...

1.bir an once rebi alıp sayı bularak macı koparma isteigimiz.
2.rakipler biizm sahada bizi yenmek icin daha agresifler sanki, baska turlu bizi yenemeyecekler cunku bunu biliyorlar...kendi sahalarında bir yolunu daha buluruz alternatifi varken, bizi sahada mutlaka v emutlaka topu potaya atma sayılaırını arttırmaları lazım..ve hızımızı kesmeleri lazım...

biraz daha sakin kalabilirsek ic sahada bu sorunlar cozulur bence...daha sabırlı olmamız lazım..
cska ve real'e karsı bu sabrı gosteririz bence...

gudu innaılmaz oynamya basladı bu ozguven ile cok iyi olacak...son periyotların adamı oldu...bogdan dan farklı bir tarzı var ve onu yaratıyor..yeni bogimiz diyoruz ama..gercekten kendine ait bir hikaye yaratma yolunda...bu daha da guzel..

lauvergne gercekten muazzam..allah nazardan saklasın..
vesely, lauvergne ile daha da buyuyor...
sloukas gerektigi yerde var ..tam lider oldu...arada cozutuyor ama olsun..
datome ve kalınıc te oyle..tam gorev adamı oldular...datome nin bu gorevi kabullenmesi cok hosuma gidiyor...
dixon da gerektiginde skor bul deniyor..giriyor yapıyor isini...aynı sekilde melih...

su an icin iki aksayan nokta var melli ve green...
melli de dusus var ama toparlanacaktır...kafasında birseyler var ama nedir acaba? nba baskısı mı, lauvergne in formu mu?bilemiyorum ama sorun konsantrasyonunda...
green'in ise bence hala zamanı var...ennis sakatlanmasa yukarıda ki isleri yapan bir parca coktan olacaktı...
green e 1 ay daha zaman lazım...

obra nın dun mac sonu cok guzeldi...su hava ile cska ve real'e koydugumuz anda obra daha da cosar..ona gore hazır olun mac sonlarına...

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 08:55:25 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #511 : 14 Aralık 2018, 11:49:20 »
deplasmanlarda daha rahat kazanmamızın sebebi kesinlikle reblere olan konsantrasyon daha fazla..
ic sahada daha cok hc.reb veriyoruz ki, bunun 2 sebebi var...

Valla ben deplasmanda maçları daha rahat kazanmamızın sebebinin oyuncu grubumuzun bir kısmının psikolojik yapılarıyla paralel gittiğini düşünüyorum. Dixon, Kalinic ve Datome gibi tiplerin yaptıkları işlerle ya da soktukları şutlarla dolu salonu susturmaktan zevk alma gibi özellikleri var  :) Vesely ve Guduric'in dahil olduğu sınıf ise daha çok yaptıklarıyla dolu salonu ayağa kaldırmaktan zevk alıyorlar gibi.

• Üye
« Yanıtla #512 : 14 Aralık 2018, 11:52:01 »
deplasmandaki oyun tarzı ve disiplin ile ic sahada her rakibe +15 yaparız bence...

bakalım o ne zaman olacak... :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #513 : 14 Aralık 2018, 11:54:01 »
İyi de bu maçın geç kopmasının sebebi bizim deplasmana göre daha kötü şut atmamız, daha az şut sokmamız,
daha dağınık hücum etmemiz, daha isteksiz savunma yapmamız,
deplasman maçlarına göre daha ciddiyetsiz oynamamız değil ki...
Asla değil...

Maçın koptuğu ve iki dakika daha o seyirde devam etse son dakikaların formaliteden oynanacağı bir noktada
rakip oyuncunun birisinin her zaman olmayacak, çok özel, sıra dışı bir performans sergilemesi...
Şu performansı kendi evinde sergileseydi belki karşılık da veremezdik.

Yani dün ev sahibi avantajını çok iyi kullandığımızı ve maçın alınmasında salondaki coşkunun da etkili olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 11:57:09 Gönderen: Hakan Yaman »

• Üye
« Yanıtla #514 : 14 Aralık 2018, 12:03:28 »
İyi de bu maçın geç kopmasının sebebi bizim deplasmana göre daha kötü şut atmamız, daha az şut sokmamız,
Asla değil...

Maçın koptuğu ve iki dakika daha o seyirde devam etse son dakikaların formaliteden oynanacağı bir noktada
rakip oyuncunun birisinin her zaman olmayacak, çok özel, sıra dışı bir performans sergilemesi...

Yani dün ev sahibi avantajını çok iyi kullandığımızı ve maçın alınmasında salondaki coşkunun da etkili olduğunu düşünüyorum.

dunku maca ozel konusmadım abı...genelinde konustum...
bayern ve khimki macları misal..
gercı uzerinden baya gecti o macların...

bayern macının senaryosu farklıydı...ic sahadaki 5 macın canaria+dacka ..zaten zayıf rakipler konusulacka tarafı yok..
khimki macı ve bu mac benzer maclardı...
bayern macında ise bence bu sene ic sahada en kotu macımızı oynadık...
zaten bu sezon bence 2 macımız kotu...biri bayern..digeri efes...(o macında 2.yarısı sadece)

dedigim gibi bu mac khimki macına benziyordu...cok extra perfromans yedik bazı oyunculardan bu 2 macta...halbuki oyun gercekten iyiydi...
ben daha az sabırlı oldugumuzu dusunuyorum ic saha maclarında deplasmana gore...bu gayet dogal gerci...

ama bize yansıması oluyor bu sabırsızlıgın...bu dedigin gibi disiplinsizlik degil isin pratıgınde...gene oyun planına baglı kalıyoruz...ama biraz daha cabuk isi bitirip rahatlamak ve seyirci ile butunlesmek istiyoruz gibime geliyor...

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 12:06:11 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #515 : 14 Aralık 2018, 12:08:48 »
bu dedigimi suradan anlayabiliriz..
ilk yarının sonu fark 8 idi...biraz daha farkı acalım heyecanı ile berabere bitti..
son periyotta aynı heyecan ve m.james faktıru ile fark eridi...ama gene vidalar sıkıldı..

ama ozellike 3. periyot basında takım sahaya geldiginde zaten belli oluyordu vucut hallerinden...inanılmaz gazla geldiler ve cok konsantre geldiler soyunma odasından...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #516 : 14 Aralık 2018, 12:12:56 »
özellikle iç sahada rakiplerin fazla huc rib alması son derece doğal .
çünkü agresif olmaktan başka bir çareleri yok . bizim evimizde bizi yenmenin ne kadar zor olduğunun son derece farkındalar, savunmamızı da geçebilme ihtimali çok düşük o yüzden onlar da aşırı motive şekilde huc ribaunlarına saldırıyorlar. varsın saldırsınlar..

cska ve real maçlarında böyle olmayacak
özellikle daha düşük profilli takımlar daha çok huc riaundu alıyor. işin böyle de bir psikolojik boyutu var.

bu seneki en kalabalık maçtı 14.500 kişi geldi maça .
atmosfer güzeldi. son anlarda çok daha güzel oldu.
takım zaten ilk düdük itibariyle bu maçı alırız havası veriyordu. Mike bireysele döküp çok acayip sayılar attı ama Guduriç anasını sikti attığı 2 üç sayılık atış ile.

şimdi sırada cska maçımız var.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #517 : 14 Aralık 2018, 12:16:15 »
Asla değil...

Kesinlikle katılıyorum, milano 40 daika boyunca oynayabileceği en maksimum maçlardan birisini oynadı adamlar 19 hucum ribaundu aldı mike james kariyer sayı rekorunu kırdı buna rağmen kazanamadılar, yani Fenerbahçe'yi yenmek için tam 40 dakika tam konsantre olmanız lazım sözünü bir ileri taşıdık o da yetmedi rakip için; burada guduric'in payı yüksek maç sonunu oldukça rahat götürdük, o olmasa da maç kafa kafaya gelirdi son sözü obradovic söylerdi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #518 : 14 Aralık 2018, 13:41:08 »
Ağbiler bir önceki yorumumda kıyamadım diyemedim oyuncularımız ruh hastası diye. Takımın yenilgiyi kabul etmeyen karakteri de buradan geliyor. Dixon, Kalinic, Datome gibi tipler dolu salonu susturmaktan haz alıyorlar. Aynı psikolojik bozukluk bende de var, deplasman galibiyetleri özellikle de zor deplasmanlar ise 2 kat 3 kat daha zevk veriyor bana. Sloukas bile uydu bu psikolojiye çok tepki almayı umursamayıp Atina nın göbeğinde kaldırdı yumruğunu. Panathinaikos.,Olympiakos, Maccabi, Real Madrid, Barcelona, Baskonia gibi başarıya alışmış bir geleneğe sahip yapıların seyircilerini çaresiz görmek beni çok mutlu ediyor. (aynısı olmasa da benzer çaresizliği bir 10 15 yıl ben yaşadım salonlarda, maçın en kritik yerinde sokarlar 2 3 zor şutu, önüne baka baka evine yollanırsın) Ben de bile bu zevk varsa oyuncuları varın siz düşünün...
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 13:42:02 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #519 : 14 Aralık 2018, 15:15:12 »
Dosta güven düşmana korku veren mükemmel beşimiz ortaya çıktı galiba. Sloukas-Guduric-Kalinic-Lauvergne-Vesely. Aman nazar değmesin hepsi ayrı ayrı müthiş formda.

• Üye
« Yanıtla #520 : 14 Aralık 2018, 15:17:56 »
Dosta güven düşmana korku veren mükemmel beşimiz ortaya çıktı galiba. Sloukas-Guduric-Kalinic-Lauvergne-Vesely. Aman nazar değmesin hepsi ayrı ayrı müthiş formda.

aksayan oldu mu girenlerde is yapıyor abi...datome-dixon-melli

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #521 : 14 Aralık 2018, 15:48:25 »
Abi kadromuz zaten komple alayına korku salıyor o konuda yanlış anlaşılmayayım :) Şu an form ve oyunun iki yönünü de mükemmel oynama açısından en formda beş oyuncumuz bu isimler.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #522 : 14 Aralık 2018, 15:57:32 »
jason puştunu çektik la bi sene :(
guduric resmen oldu bu arada.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #523 : 14 Aralık 2018, 18:20:17 »
takım akıyor resmen.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko 79-75 CSKA Moskova / Euroleague 13. Maç
« Yanıtla #524 : 17 Aralık 2018, 10:24:25 »
18 Aralık 2018 Salı günü Bein Sports 3, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:45.

Geldik dananın kuyruğunu koparmaya. CSKA-Buducnost-Real serisinin ilk virajı CSKA ile oynuyoruz. Bunca deplasman galibiyetlerinden sonra CSKA galibiyeti bu formumuzu taçlandıracaktır. Ayrıca rakiplere korku salıyorduk da, altlarına kaçırtacak hamle bu 3 maç olacak...

VTB liginde aynı bizim gibiler, kayıpsız! Geleni geçeni 20-30 a yatırıyorlar. Er meydanında ise; Buducnost ve Baskonia sürprizlerine rağmen CSKA, Real galibiyetiyle hangi seviyenin takımı olduğunu her zaman gösteriyor. Bu sene Cory Higgins e bişeyler olmuş! Sıkılmış herhalde De Colo ve Rodriguez in gölgesinde kalmaya, acayip yüzdelerle oynuyor. Bir de şöyle bir şey var; rakipler baktılar bizim pota altı etkinliğimizle başa çıkamayacaklar, ya guard rotasyonuna sağlam yatırımlar yapmaya devam ediyorlar ya da mevcudu güçlendiriyorlar...

Başa baş geçecek bu maçta her oyuncunun katkısına ihtiyacımız olacak.

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2018, 22:41:51 Gönderen: kenz »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis