Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 180031 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Final Serisi 6.Maç
« Yanıtla #1275 : 18 Haziran 2019, 11:08:22 »
Bu gs lilerin dediklerine neden bu kadar takılıyoruz taraftar olarak anlamıyorum, adamlar basketbol nedir ya getirisi yok derken birden efesli olup sahamızda kupa mı kaldırmıs olacak :D

son 3 senenin yerel lig şampiyonu, 1 euroleage kupası olan takımız hala ergine yenildik, sahamızda kupa aldılar gibi şeylere takılıyoruz..

Kazandıklarımızı unutup kaybettiklerimizi kıstas belirliyoruz, olmuyor bence..

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1276 : 18 Haziran 2019, 11:08:53 »
Altıncı maç öncesi koçun son sözlerine dikkat

https://www.youtube.com/watch?v=hWRtjiFgrDg
Koç'a laf eden, şube kapansın diye niye Efes'i yenemedik diyen kaybedince konuşanlar bizim taraftar da olsa s.... gitsin.Ben artık Gergine ya da Efes'e kızmıyorum içimizdeki karaktersizlere sinirleniyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1277 : 18 Haziran 2019, 11:43:25 »
Katılmıyorum.

Ayhan abi, 2 yıl kadardır forumdayım ve her zaman mülâyimliğinle dikkatimi çektin. Yanlış anlama, hoşuma da gidiyor bu yönün:)

Ama olmaz abi. 6.maçı kendi sahamızda, seyircimiz önünde, ergin ibnesine, efese ve onları destekleyen galatasaraylılara kaybedemeyiz. Maç sıkıntıya girerse hakemlere salondan sağlam çıkamayacaklarını hissettirmeliyiz.

Seneye Allah Kerim, 3-5 maç cezâ alsak da normal sezon içerisinde etkilemez ama şu an sezonun ucuna geldik, geri dönüşü yok, affı yok.

Bir yandan kahrolup üstüne galatasaraylıların günlerce dalga geçip eğlenmesini yaşamak istemiyorum. Daha bunun ergin ataman boyutuna değinmedim bile. Bu yüzden kazanmak için ne manyaklık varsa yapmalıyız. Hakemler korkudan içe doğru sıçmalı.

Tabii bu benim fikrim, her düşünceye saygım var:)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1278 : 18 Haziran 2019, 11:52:42 »
3-3 olacak sonra son maca bakacagız..

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1279 : 18 Haziran 2019, 13:34:28 »
Ayhan abi, 2 yıl kadardır forumdayım ve her zaman mülâyimliğinle dikkatimi çektin. Yanlış anlama, hoşuma da gidiyor bu yönün:)

Ama olmaz abi. 6.maçı kendi sahamızda, seyircimiz önünde, ergin ibnesine, efese ve onları destekleyen galatasaraylılara kaybedemeyiz. Maç sıkıntıya girerse hakemlere salondan sağlam çıkamayacaklarını hissettirmeliyiz.

Seneye Allah Kerim, 3-5 maç cezâ alsak da normal sezon içerisinde etkilemez ama şu an sezonun ucuna geldik, geri dönüşü yok, affı yok.

Bir yandan kahrolup üstüne galatasaraylıların günlerce dalga geçip eğlenmesini yaşamak istemiyorum. Daha bunun ergin ataman boyutuna değinmedim bile. Bu yüzden kazanmak için ne manyaklık varsa yapmalıyız. Hakemler korkudan içe doğru sıçmalı.

Tabii bu benim fikrim, her düşünceye saygım var:)

cezalar diek olarak efes maçlarına ekleniyor önümüzdeki sene final maçlaına da seyircisiz çıkma cezası alabiliriz, tamam hakem ve gergine o baskı yapılmalı ki gergin ded bu maçı alamaycağını biliyordur rahat olacaktır zaten, her şeyi dozunda yapmakta fayda var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1280 : 18 Haziran 2019, 13:44:51 »
Ağbi bırakın Galatasaraylıları falan, ne işimiz olur bizim. İkinci lig kupasını alıp euroleague'de final oynayan takımla karşılaştırdılar durumlarını, hem de kulübün resmi internet sitesi üzerinden. Bu türden bir zekanın dalga geçmesinden ne olur Allah aşkına! Avrupa'da basketbol ile ilgilenen herkes biliyor, tanıyor Fenerbahçe'yi, bundan büyük zevk mi var? Ben futbolda GS'liyim, BJK'liyim ama basketbolda Efesliyim diyen iki yüzlü, onurdan haysiyetten yoksun bir güruh. Biz onlara Maccabi'yi, Real Madrid'i, Panathinaikos'u, Baskonia'yı, Zalgris'i, CSKA'yı, Olympiacos'u tutturduk, Efes'i mi desteklemeyecekler? Aksini beklemek tuhaf zaten. 5 sene üst üste final four oynayan kadroya loser diyecek kadar düşünce yetisinden yoksun bir güruh, koyun götüne gitsin...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1281 : 18 Haziran 2019, 14:04:02 »
Koç' un 5.maç sonu konuşmasına çok üzüldüm.

Başımıza daha ne gelecek ki! Bu kadar sakatlık problemini üst üste yaşamamıza rağmen bu takımın nesini eleştiriyoruz ki biz! Ben kendi adıma, sadece mental çöküşü hazmedemiyorum. Başkan da koç da çare bulamıyor buna. Belki Jasikevicius gibi, play off serisinde 1-0 dan sonra takımını ateşlemek için, !!! bir söylem gerekebilir. "Ayhan" Bey çok güzel yazmış; Sloukas, Vesely yok iken nasıl etkilenmesin ki, hücumda ve savunmada bazen gözü kapalı anlaştığı en önemli oyuncumuzdu.

Ergin delisine ne söylesek çare yok. Başkan bile hafta sonu "Tetikçi" söylemine gülüp geçti.. Az biraz liderimizin peşinden gitmekte fayda var! O gülüp geçtiyse, taraftar olarak bizler de yönümüzü takıma çevirmeliyiz. Ergine değil, takımı daha iyi nasıl kamçılarız, daha çok nasıl motive ederiz, bunu düşünmeliyiz...
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1282 : 18 Haziran 2019, 15:48:21 »
Rotasyon dar,Ahmet iyice saçmalıyor.Rotasyona Barış dahil olsun.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 5.Maç
« Yanıtla #1283 : 18 Haziran 2019, 16:08:41 »
Dünya üzerinde Galatasaray kadar O.(rman)Ç.(iftliği) bir takım varsa, bu da Efes'tir. Bakın, bu ülkede demiyorum; dünya üzerinde... Diğer gezegenler konusunda bilgim yok. Ama orada da başa güreşeceklerine eminim.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1284 : 18 Haziran 2019, 17:18:30 »
Burda basketbolu iyi yorumlayan arkadaslar var.Tamam sakatlar vs OK de 2 tane gard savunmayı delip geciyor.Micic iceri dalıyor veriyor Dunston'a smac, mici iceri giriyor cıkarıyor dısarı Larkin Moerman 3 luk, Larkin iceri dalıyor turnike ya da sut basket en ufak savunamıyoruz.Ne yapmamız gerekiyor?
Ustune Efes 3 lukle yasayıp 3 lukle olen bir takım ve sokuyorlar micic uzaklardan atıyor,Moerman atıyor bu sırada da genelde adamlara uzak kalıyoruz.Biz ise sokamıyoruz.Sakatlıklar vs OK ama oncelikle yapamadıgımız savunma ve hucumda yasadıgımız sıkıntıları konusmak dogru olur diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1285 : 18 Haziran 2019, 17:23:57 »
Bugun itibariyle seri 3-3...ınsallah cuma 4-3 ile isi bitiriyoruz.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1286 : 18 Haziran 2019, 18:50:35 »
Bu yaşanan sürecin bir iyi tarafı olur da taraftarı kendine getirir umarım.Bu şube tartışmaları biter ve 2 yıl önceki ruha geri döneriz inşallah.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1287 : 18 Haziran 2019, 19:18:18 »
Kimse ihtimal vermiyor şu an ama olurda 7. Maça uzatırsak ve Sinan Erdem de kazanırsak işte o zaman görün şenliği. Bizimkiler oyuncusundan staffına acayip dolu durumda şampiyon olursak efes ve destekçilerini ağır kudurturuz
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1288 : 18 Haziran 2019, 19:21:11 »
Yarın topumuzla tüfeğimizle dalıyoruz bunlara!! Baştan sona yerine oturmayacağım eskiden arkamdakilerle papaz olmamak için pozisyonlarda vs. kalksam bile hemen oturuyordum ama bu sefer çok farklı. Arkadaki laf ederse dayak yer
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1289 : 18 Haziran 2019, 22:44:05 »
Bu gs lilerin dediklerine neden bu kadar takılıyoruz taraftar olarak anlamıyorum, adamlar basketbol nedir ya getirisi yok derken birden efesli olup sahamızda kupa mı kaldırmıs olacak :D

son 3 senenin yerel lig şampiyonu, 1 euroleage kupası olan takımız hala ergine yenildik, sahamızda kupa aldılar gibi şeylere takılıyoruz..

Kazandıklarımızı unutup kaybettiklerimizi kıstas belirliyoruz, olmuyor bence..
+1