Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177634 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | Final Serisi 7.Maç
« Yanıtla #1470 : 22 Haziran 2019, 16:20:33 »
Oyuncu sakatsa ve gereksiz bir maç için oynatilip sezonu kapatıyorsa bunun mantıklı bir tarafı yoktur. Sakatlıktan yeni çıkmış adami iki gün arayla tekrar maça çıkarmanın form tutmasiyla ne alakası var. F4 ile play off finali arasında 3 hafta zaman var. 2 gün sonrasını mi buldular form tutturmak için.

Sağlık ekibi de ayrı garabet Bunun da sorumlusu Gherardini. Kaç senedir subenin başında sağlık ekibinin patlak olduğunu anlayıp çözüm bulmak için illa sezonun bok olması mi gerekiyordu. Subenin başındaki kişi olarak gerekirse yöneticilere karşı durmayı göze alıp o rezalet sağlık ekibini değiştirmesi gerekmiyor muydu. Etliye sütlüye karışmadan orada oturup mesleğinde kıtanın en çok kazanan olmak ne güzelmiş valla.

Ali Koç gibi her şeyi şanssızlığa bağlayalım en güzeli. Cehalet mutluluk nasıl olsa. Hataları yanlışları düşünüp kaybedilen şampiyonluklara sinir olmaktansa şansızlık diyip geçelim.

yukarda yazdım bazı şeyler musibet olmadan anlaşılmıyor, 

kulüp böyle istiyor sağlık ekibi bir olacak deyince Gherardini kriz mi çıkaracak yani bu dediğin rasyonel değil böyle bir sezon olunca kimse bir şey diyemez artık.

vesely farklı bir noktadan sakatlandı duyduğum kadarıyla datome Final periyodunda oynaması gibi bir şey bu kimse oyuncu sağlığını riske atmaz

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu
« Yanıtla #1471 : 22 Haziran 2019, 17:12:59 »
Herkesin muhtemelen mutabık olduğu bir konudur asıl  AE’e kaybetmek ve onun başında soysuz Gerginin olmuş olması. Mesela Tofaş/Karşıyaka olsa acısı bu kadar derin olmazdı. Sakatlıkların dönüş periyotlarının felaket olması ve genel sakatlıklar yönetimi bu sonuca katkı vermiştir muhakkak. Eğer Vesely-Datome sağlıklı bir şekilde parkede oysalardı saha dezavantajına rağmen yine şampiyon olurduk diye düşünüyorum. Ama  bu şartlarda baktığımda asıl talihimizin donduğu maç saha avantajını kaybettiğimiz Banvit maçıdır. Bu halimizle bile saha avantajı bizde olsa şampiyonluk alimallah. Herseye rağmen canınız sağolsun “dünyanın en güzel takımı”

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1472 : 22 Haziran 2019, 19:12:09 »
yukarda yazdım bazı şeyler musibet olmadan anlaşılmıyor, 

kulüp böyle istiyor sağlık ekibi bir olacak deyince Gherardini kriz mi çıkaracak yani bu dediğin rasyonel değil böyle bir sezon olunca kimse bir şey diyemez artık.

vesely farklı bir noktadan sakatlandı duyduğum kadarıyla datome Final periyodunda oynaması gibi bir şey bu kimse oyuncu sağlığını riske atmaz

Evet gerekirse kriz cikartacak. Olay patladiktan Ben de degisiklik yaparim . Herkesten once gormek icin orada. Olay patlayip sezon pic olmadan once yapamadiktan sonra ne anlami var idareciligin. Avrupa GM icinde en fazla Maasi aliyorsa bu basiretsiz saglik ekibine onceden tavrini koyup cozmesi gerekirdi. Gergin bile kac defa butce konusunda yonetimiyle papaz olmayi goze alip istedigini yaptirdi. Boyle memur zihniyetiyle takiliyorsa skandallari onceden gorup onlemini alamiyorsa niye orada duruyor. Kamyon devrildikten sonra babam do gorur sorunu.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1473 : 22 Haziran 2019, 19:29:56 »
Bu takımın eksiğinin Larkin gibi değil de Campazzo gibi bir adama sahip olmamak olduğunu anladığımız zaman bir aydınlanma yaşayacağız. Biz bu sezon atamadığımız için değil tutamadığımız için kaybettik...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1474 : 22 Haziran 2019, 19:58:00 »
Bu takımın eksiğinin Larkin gibi değil de Campazzo gibi bir adama sahip olmamak olduğunu anladığımız zaman bir aydınlanma yaşayacağız. Biz bu sezon atamadığımız için değil tutamadığımız için kaybettik...

Bad Boys iyidir hocam. Antiç benzeri adamlar şart...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1475 : 22 Haziran 2019, 21:22:28 »

Transferler konusunda bol bol yorum yap sen kardeş. Kulübümüz, sen ne dersen tersini yaparsa kupaları kazanır.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1476 : 22 Haziran 2019, 22:51:05 »
Evet gerekirse kriz cikartacak. Olay patladiktan Ben de degisiklik yaparim . Herkesten once gormek icin orada. Olay patlayip sezon pic olmadan once yapamadiktan sonra ne anlami var idareciligin. Avrupa GM icinde en fazla Maasi aliyorsa bu basiretsiz saglik ekibine onceden tavrini koyup cozmesi gerekirdi. Gergin bile kac defa butce konusunda yonetimiyle papaz olmayi goze alip istedigini yaptirdi. Boyle memur zihniyetiyle takiliyorsa skandallari onceden gorup onlemini alamiyorsa niye orada duruyor. Kamyon devrildikten sonra babam do gorur sorunu.

iyi de kardeşim geçen sene final oynamışsın, ligde şampiyon olmuşsun; normal sezonu lider ve rekor ile tamamlamışsın ortada fol yok yumurta yok hiçbir idareci kriz  çıkartmaz böyle bir düzende, yani aklı selim ile düşününce yetki olsa sen de yapamazdın, kimse böyle bir son beklemiyordu pişmiş tavuğun başına gelmeyen geldi başımıza bunu anlamak gerek.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1477 : 22 Haziran 2019, 23:39:49 »
iyi de kardeşim geçen sene final oynamışsın, ligde şampiyon olmuşsun; normal sezonu lider ve rekor ile tamamlamışsın ortada fol yok yumurta yok hiçbir idareci kriz  çıkartmaz böyle bir düzende, yani aklı selim ile düşününce yetki olsa sen de yapamazdın, kimse böyle bir son beklemiyordu pişmiş tavuğun başına gelmeyen geldi başımıza bunu anlamak gerek.

İşler iyi giderken de eksikleri görmek gerekir. Asıl meziyet de odur zaten, muhtemel sorunları önceden görmek önceden tespit etmek. Sürekli bahsediyor ya oyunculaın karakterine kadar araştııyoruz diye, sağlık ekibini de araştırsaydı. Forumda bir arkadaş yazmış işte Beşiktaş'ta zamanında çalışıp bir sürü sakatlığın zamanında iyileşmediğine dair örneklerin olduğu. 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ta görevyapan şu anda bizde çalışan dokor hakkında araştırma yapması gerekmiyor muydu? Ben de biraz bakınca şunu buldum. Bunları araştırmak değerlendirmek benim görevim mi yoksa senede 1 milyon kazanıp sağlık ekibinin rezil olduğunu sezon mundar olunca farkedecek genel menejerimizin görevi mi ??? Koca sezon heba oldu, kimsenin suçu yok anasını satiyim. Şansızlık şansızlık oldu tamam.

https://www.trthaber.com/haber/spor/besiktasin-kabusu-sakatlik-81970.html

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1478 : 22 Haziran 2019, 23:41:45 »
Transferler konusunda bol bol yorum yap sen kardeş. Kulübümüz, sen ne dersen tersini yaparsa kupaları kazanır.

Merak etme Obradovic "Erdal kimi derse onu alacam" demiş. Bu sezon onu dinlemedim, ondan böyle oldu demiş...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1479 : 23 Haziran 2019, 00:00:45 »
Larkin'den aldığı ayar yetmemiş. Yüzsüzlük böyle bişey demek ki. He Campozzo eksikti ondan öyle oldu.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #1480 : 23 Haziran 2019, 01:51:25 »
Merak etme Obradovic "Erdal kimi derse onu alacam" demiş. Bu sezon onu dinlemedim, ondan böyle oldu demiş...

Senin dediklerine paralel hareket etmesinler yeterli. Kupalar gelir o zaman, sen de sevinirsin bizimle beraber:)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #1481 : 23 Haziran 2019, 01:54:57 »
Larkin'den aldığı ayar yetmemiş. Yüzsüzlük böyle bişey demek ki. He Campozzo eksikti ondan öyle oldu.

Bu CanCan'ın mantığı şu. Erdal Koşan basketbola dönse ve takıma katılsa CanCan şunları yazar :

''Erdal Koşan muhteşem transfer, olağanüstü hamle. Zâten Delaney ve Larkin basketçi falan değil, alsaydık küme düşerdik. Ne işi var Delaney ve Larkin'in bizde''

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1482 : 23 Haziran 2019, 10:14:59 »
Bu CanCan'ın mantığı şu. Erdal Koşan basketbola dönse ve takıma katılsa CanCan şunları yazar :

''Erdal Koşan muhteşem transfer, olağanüstü hamle. Zâten Delaney ve Larkin basketçi falan değil, alsaydık küme düşerdik. Ne işi var Delaney ve Larkin'in bizde''

Obradovic demiş ki "Gherardini gitsin Erdal gelsin". "Oturduğu yerden part time akıl verse yeter" demiş. "Ben Larkin ve Delaney kim bilmiyordum ondan almadım" demiş. "Onun forum postlarını okuyunca öğrendim bu gizli yetenekleri" demiş. Hatta "Keşke sezon başında öğrenseydim de transfer etseydik ben ne bilem hacı" diye eklemiş.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #1483 : 23 Haziran 2019, 11:12:48 »
Obradovic demiş ki "Gherardini gitsin Erdal gelsin". "Oturduğu yerden part time akıl verse yeter" demiş. "Ben Larkin ve Delaney kim bilmiyordum ondan almadım" demiş. "Onun forum postlarını okuyunca öğrendim bu gizli yetenekleri" demiş. Hatta "Keşke sezon başında öğrenseydim de transfer etseydik ben ne bilem hacı" diye eklemiş.

Hâdise tam olarak ne biliyor musun?

Senin ''Larkin ve Delaney bizde oynayacak oyuncular değil, ne işleri var bizde'' minvalinde konuşman. Ne Obra ne de Gherardini, hâdise tam olarak bu.

İlâveten; Campazzo'nun amele sümüğü gibi yapışarak yaptığı savunmayı Larkin de neredeyse yapıyor. Hâlâ Larkin'e  lâf atıyorsun:)

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1484 : 23 Haziran 2019, 11:15:40 »
Hâdise tam olarak ne biliyor musun?

Senin ''Larkin ve Delaney bizde oynayacak oyuncular değil, ne işleri var bizde'' minvalinde konuşman. Ne Obra ne de Gherardini, hâdise tam olarak bu.

İlâveten; Campazzo'nun amele sümüğü gibi yapışarak yaptığı savunmayı Larkin de neredeyse yapıyor. Hâlâ Larkin'e  lâf atıyorsun:)

Hadise tam olarak ne sen bilmiyorsun ki bana anlatasın. Hadisenin ne olduğunu sadece Koç biliyor. 30 milyonluk takımın 500 bin dolar daha vermemek için Larkini Efese bıraktığını zannediyorsan göründüğünden de safsın...