Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Türk Telekom 72-80 Fenerbahçe / BSL 2.Hafta
« Yanıtla #75 : 15 Ekim 2018, 09:01:46 »
O ikinci periyot kenara geldikten sonra 5 sayı önde olduğumuz maçta 6 sayı geriye düştük.
26-23 iken girdi, 6 sayı değildi fark, çıkarken de 43-35'ti skor. Son 18,5 dk oyuna girmedi bir daha.

Vesely kalinic ve dixon getirdi maçı. Obradovic de zaten eskilerin enerjisi ile ancak kazanılabileceğini gördüğü için bir daha sokmadı onu oyuna. Aynı thompson gibi papatya falı açıyoruz, bakalım ne çıkacak faldan.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #76 : 15 Ekim 2018, 11:51:21 »
Takımda genellikle tüm oyuncuların aynı anda yüksek formda olduğu dönem sezon sonu olduğu için, şu dönemde bazı oyuncuların saçmalamasını çok yadırgamıyorum. Ara ara bu formsuzluk dönemlerinde pası birbirlerine atacaklar, malumunuz her yıl görüyoruz artık garipsemeyelim. Bir kaç ay içerisinde, bugün yokluğunun problem yarattığını düşündüğümüz Sloukas a da giydireceğimiz için, Guduricin performansı şu an için problem değil! Hatta, Vesely nin 2 maçtır muhteşem orta mesafesini göremeyince, hanımla kavga etmiş bu kesin de diyebiliriz :)

*Guduric geçen senenin gerisinde ama; zamanın, lehine işlediğine inanıyorum.
*Melih, bu sene savunmaya daha bir konsantre sanki, ama bu sefer de şut ritmi kaybolmuş! Şuradan çekiştirsen, buradan açık veriyor. Asistleri gözden kaçırılmamalı.
*Uzunların şu pasları yok mu, başka bir seviye bu! Dördü de bu konuda çok iyiler. Özellikle uzundan uzuna olunca bu paslar mest oluyorum.
*Lauvergne ün, serbest atışları düzelecek elbette ama, airball atınca gülesim geliyor, hiç yakışmıyor bu adama.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #77 : 16 Ekim 2018, 00:14:58 »
Dünkü maçta mı guduriç bitmiş?
Önyargı kötü birşey gerçekten
Ben sırpseverlerdenim abi ama bişey oynamadı bence ya. Bilmiyorum belki de beklentim çok yüksek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 16 Ekim 2018, 09:36:57 »
Ben sırpseverlerdenim abi ama bişey oynamadı bence ya. Bilmiyorum belki de beklentim çok yüksek
keşke dünkü maçta oynadığı standartın altına hiç düşmese

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #79 : 16 Ekim 2018, 11:02:00 »
İlker üçer +40 programında guduric hakkında bilgi verdi. Yazın tamamını çalışmadan geçirmiş çünkü eskiden kalan bir sakatlığı varmış ve 2-2.5 ay boyunca tedavi olmuş ve rehabilitasyon süresi boyunca hiç antreman yapamamış doktorları buna izin vermemiş. O yüzden üzerinde hazır olmama bi tutukluk durumu olması normal ama kasım aralık gibi temposunun artacagını düşünüyoruz dedi. İnşallah ilker abinin dediği gibi olur guduriç in gelişimi devamlılığı...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #80 : 16 Ekim 2018, 12:42:59 »
Zamanında Kalinic için burada yazılanlar;

*** Nasrettin Hoca görücü usulü evlenmiş. Bir de ne görsün; eşi çok çirkin... Zifaf gecesinin sabahı kadın gelmiş ve "kimlere haremlik selamlık uygulayayım, kimlere görüneyim bey" demiş. Hoca cevabı yapıştırmış:
-Bana görünme de, kime görünürsen görün!.

Ciddi ve mühim maçlarda oynamasın da, nerede oynarsa oynasın.

*** Bugune kadar tam bir BIDON olarak hizmet verdi.  Ne denebilir ki?  Biraz da olsa duzelir insallah.  Cok ama cok kotu, bu haliyle.   

*** O sut stili ile ben potaya degdirebilmesini bile mucize olarak goruyorum.

*** basketbola tepki olarak dogmus biri izlenimini uyandiriyor

*** Maalesef çok kötü oyuncu.

*** Kalinic'ten hala umudu olanlari gordukce, benim de insanliga olan umudum artiyor

*** Barış Hersek daha iyi şut atıyor

Tabi içimizde her oyuncuyu eleştirenler ve her oyuncuyu savunanlar var. Ve her iki grup da bir durumda haklı çıkıyor (mesela savunanlar Kalinic de, eleştirenler de Thompson da haklı çıktılar)
Bence hem Ennis, hemde Guduric için erken karar veriliyor. Guduric in, kalitesini, en azından potansiyelini gösterdiği maçlar oldu. Geçen seneki Baskonia ve Maccabi maçları gibi, ve benzeri maçlarda Kızılyıldız formasıyla. Ennis de daha altı üstü 2 resmi maçta oynadı..

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #81 : 16 Ekim 2018, 15:14:19 »
Ben mesela Guduric'in sakatlığını bilmiyordum o yüzden sezon başından beri kendisini eleştiriyordum takım içinde olan bu gizlilikten dolayı taraftarında pek bir suçu olduğunu düşünmüyorum.Oyuncuların ender bulduğu 3 aylık yaz arasında gelişim göstermeyip döndüğünü görünce ister istemez eleştiri oluyor.Yaz ayında kendini geliştirmeyen oyunculardan biride bence Ahmet ondanda daha fazla çalışıp daha fazla katkı vermesini bekliyordum şuana kadar oynanan maçlar çerçevesinde.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #82 : 16 Ekim 2018, 22:28:08 »
İlker üçer +40 programında guduric hakkında bilgi verdi. Yazın tamamını çalışmadan geçirmiş çünkü eskiden kalan bir sakatlığı varmış ve 2-2.5 ay boyunca tedavi olmuş ve rehabilitasyon süresi boyunca hiç antreman yapamamış doktorları buna izin vermemiş. O yüzden üzerinde hazır olmama bi tutukluk durumu olması normal ama kasım aralık gibi temposunun artacagını düşünüyoruz dedi. İnşallah ilker abinin dediği gibi olur guduriç in gelişimi devamlılığı...

obdradovic bilmiyor mu bunu niye o kadar ağır fırça attı o zaman hiç bir şey yapmıyorsun gibisinden.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 18 Ekim 2018, 09:36:05 »
obdradovic bilmiyor mu bunu niye o kadar ağır fırça attı o zaman hiç bir şey yapmıyorsun gibisinden.
fırça atması kadar doğal bir başka bir şey var mı arif hoca
bu nasıl mantık yapma gözünü seveyim

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #84 : 18 Ekim 2018, 15:35:45 »
fırça atması kadar doğal bir başka bir şey var mı arif hoca
bu nasıl mantık yapma gözünü seveyim

Benzerini Bogdan son senesinde de yaşadı. Değilmi Cem?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Arel Ü. Büyükçekmece 69-98 Fenerbahçe | BSL 3.Hafta
« Yanıtla #85 : 21 Ekim 2018, 02:50:00 »
Pazar, 20.00
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2018, 21:39:57 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Arel Ü. Büyükçekmece - Fenerbahçe | BSL 3.Hafta
« Yanıtla #86 : 21 Ekim 2018, 08:38:36 »
Kostas ve Kalinic diyorum. Umuyorum.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #87 : 21 Ekim 2018, 12:18:59 »
Ennis Lauvergne ve Guduric bol bol oynasın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : 21 Ekim 2018, 14:10:49 »
Akşama bir aksilik olmazsa maçtayız
Bari hak edenleri yalnız bırakmayalım

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #89 : 21 Ekim 2018, 19:07:28 »
Sloukas datome ve joffrey konteyjana takılan isimler olmuş. Hafta içi sakatlığı bulunan ahmet ise bu maçta kadroda yer alıyo...
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2018, 19:38:37 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...