Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2018-19 Sezonu  (Okunma sayısı 177761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe Beko - Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 1.Maç
« Yanıtla #795 : 23 Mayıs 2019, 20:57:21 »
20 sayı gerideyiz. 2/13 üçlük attık.
Kaçanların tamamına yakını bomboş kaçtı.
Konsantrasyon sıfır.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #796 : 23 Mayıs 2019, 21:41:39 »
Susturucu falan, ne ayaksın Tufan?

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #797 : 23 Mayıs 2019, 21:45:52 »
Susturucu falan, ne ayaksın Tufan?
Tufan gs.li
Kadın basketbol yarı final serisinde gs ile oynarken orada da yorumcu gs eski menajeriydi.
Yani yayıncı kuruluşlarda adettendir bize karşı.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #798 : 23 Mayıs 2019, 22:05:30 »
İlk 16 dakika skoru:19-39
Sonraki 17 dakika skoru:49-21

28/33 faul attık.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Beko 82-72 Türk Telekom | Play-off Çeyrek Final 1.Maç
« Yanıtla #799 : 24 Mayıs 2019, 09:11:18 »
bir an once vesely yada datome donmeli..
ozellikle vesely...

gerci datome bile donse en azından kalina-datome 4 yaparız...melli 5..
ahmet fırsat tepmeye devam ediyor..

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #800 : 24 Mayıs 2019, 10:38:41 »
3'lük yüzdemizde çok dramatik bir düşüş var son bir aydır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #801 : 24 Mayıs 2019, 12:16:43 »
sakatlar ve Dörtlü Final takımı mental olarak da etkilemiş. Bu turu geçeriz belki final de oynarız ama Efes serisine ne yaparız şu görüntüde umut vermiyoruz. Ahmet niyeyse kontak kapattı sözleşmesinin uzatılması olumlu etki yapar diyordum ama hiç farketmedi. Dünyada ondan kolay fake yiyen oyuncu yoktur. yoyo gibi maşallah...Bari Ergi ve Egehan'ı oyhatsak onun yerine... 

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Türk Telekom 83-80 Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #802 : 25 Mayıs 2019, 00:02:38 »
Pazar, 17.30
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2019, 20:08:58 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #803 : 25 Mayıs 2019, 00:30:36 »
sakatlar ve Dörtlü Final takımı mental olarak da etkilemiş. Bu turu geçeriz belki final de oynarız ama Efes serisine ne yaparız şu görüntüde umut vermiyoruz. Ahmet niyeyse kontak kapattı sözleşmesinin uzatılması olumlu etki yapar diyordum ama hiç farketmedi. Dünyada ondan kolay fake yiyen oyuncu yoktur. yoyo gibi maşallah...Bari Ergi ve Egehan'ı oyhatsak onun yerine...

Efes serisinden ben de umutlu değilim. Bence önümüzdeki süreçte sınav verecek olan takım değil, Fenerbahçe seyircisi, hadi Fenerbahçe basketbol seyircisi diyelim. Avrupa'da başarısız olunan (?????) ve ligde şampiyon olunamayan bir sezondan sonra bağrımıza basabilecek miyiz takımı? Ya da (1990 sonrası için söylüyorum) 15-16 yılda bir final four oynayabilen Zalgris seyircisi gibi mi olacağız. Birileri bütçe vs gibi durumlar yüzünden saçma bulabilir karşılaştırma mı? Sabonis'leri falan hatırlatmak isterim. Olası bir süpürülme durumunda ya da iç sahada şampiyonluk verme durumunda o takım alkışlanacak mı yoksa Ergin'e mi saracağız? Kimse yanlış anlamasın cska maçı sonrasında yapılan tezahürat yağlarımı eritti, o ayrı mevzu. 5 final four 3 final, 1 şampiyonluk, 1 adet de gasp edilen şampiyonluk. 5'te 2 hiç de kötü bir sonuç değil. Bırakın tarih Berlin'de CSKA'yı yazsın, sorun değil. Kimse 5 te 3 olmalıydı falan demesin, yok öyle bir dünya. Olacağı varsa da Berlin'de olduğu gibi yedirmezler adama. Bu seviyelerde ne kadar durabiliyorsan o kadar artar şampiyonluk şansın. Gün gelir bir kez de sana döner şans. Yeter ki oralarda ol hep. Baskonia'yı düşünün, yıllar sonra Vittoria'ya final four organizasyonu verildi, bir ton sakatlık, talihsizlik. En azından Obradovic için salonu dolduralım en az 6 7 bin kişiyle.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #804 : 25 Mayıs 2019, 06:42:05 »
Efes serisinden ben de umutlu değilim. Bence önümüzdeki süreçte sınav verecek olan takım değil, Fenerbahçe seyircisi, hadi Fenerbahçe basketbol seyircisi diyelim. Avrupa'da başarısız olunan (?????) ve ligde şampiyon olunamayan bir sezondan sonra bağrımıza basabilecek miyiz takımı? Ya da (1990 sonrası için söylüyorum) 15-16 yılda bir final four oynayabilen Zalgris seyircisi gibi mi olacağız. Birileri bütçe vs gibi durumlar yüzünden saçma bulabilir karşılaştırma mı? Sabonis'leri falan hatırlatmak isterim. Olası bir süpürülme durumunda ya da iç sahada şampiyonluk verme durumunda o takım alkışlanacak mı yoksa Ergin'e mi saracağız? Kimse yanlış anlamasın cska maçı sonrasında yapılan tezahürat yağlarımı eritti, o ayrı mevzu. 5 final four 3 final, 1 şampiyonluk, 1 adet de gasp edilen şampiyonluk. 5'te 2 hiç de kötü bir sonuç değil. Bırakın tarih Berlin'de CSKA'yı yazsın, sorun değil. Kimse 5 te 3 olmalıydı falan demesin, yok öyle bir dünya. Olacağı varsa da Berlin'de olduğu gibi yedirmezler adama. Bu seviyelerde ne kadar durabiliyorsan o kadar artar şampiyonluk şansın. Gün gelir bir kez de sana döner şans. Yeter ki oralarda ol hep. Baskonia'yı düşünün, yıllar sonra Vittoria'ya final four organizasyonu verildi, bir ton sakatlık, talihsizlik. En azından Obradovic için salonu dolduralım en az 6 7 bin kişiyle.

Çok güzel yazmışsınız. Basketbol şubesi olarak belli bir olgunluğa ermiş olduğumuzu umut ediyorum ben de. Umut ediyorum çünkü günümüz dünyasındaki internet ortamı, kendi deyimleriyle ergen trollerden geçilmiyor. Gerçekten de hergün televizyonda benzer şeylerin, farklı kanallarda aynı şekilde tekrarlanması gibi bu medya ortamında da yankı yapan ses haline dönüşüyorlar. Ben bunun sadece kulüp ile değil aynı zamanda toplumun kendisi ile ilgili olduğunu da düşünüyorum. Aklı başında, belli bir olgunluğa sahip kimse bu takımın başarısını küçümseyemez. Benzer problem futbol takımının başına geldi. Yıllardır dem vurulan sürekli hoca değiştirilmesi, oturmuş takımın kimyası ile oynadı. Buna çanak tutan bu güruh, her ne kadar sevsem de ersun yanal'ın takımın başına gelmesine sebep oldu. Demek istediğim hocanın kötü olması değil, üslubun, yöntemin yanlış olması. Vizyon vaadi şuan tutarlı gözükmüyor bu sebeple ancak basketbol şubesi öyle değil. Yıllardır birbiriyle oynayan oyunculardan oluşan ve onları çok iyi tanıyan kendini ispat etmesine zerre ihtiyaç olmayan bir koç. Bence bu sene f4'teki görüntümüz hiç bizlik değildi, oynamadık yani o periyodu. Bu noktaya kadar birlikte gelmiş takım oyununu, bireysel performanslara indirgemek ve bunun üzerinden eleştiri yapmak doğru değil diye düşünüyorum ancak şu da bir gerçek arkamızdaki rüzgar bir anda kesildi ve takımın kimyası bozuldu. Eminim önümüzdeki sene sahaya kim çıkarsa çıksın Koç yine ortaya güzel bir şey koyacaktır. O zamana kadar bu leş kargalarının söylediklerine pek kulak asmamamız gerekiyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ynt: Türk Telekom-Fenerbahçe Beko | Play-off Çeyrek Final 2.Maç
« Yanıtla #805 : 25 Mayıs 2019, 14:37:10 »
kaybederiz muhtemelen ama sakat vermeyelim yeter

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #806 : 25 Mayıs 2019, 15:22:57 »
Ankara seyircisi tribünleri doldurur.
Kazanırız.
Benzer sıkıntıları yaşarken 2-3 ay önce kupayı kazandığımız salondan galibiyeti alır, rakibimizi bekleriz.
...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #807 : 25 Mayıs 2019, 18:28:28 »
Ankara seyircisi dolduracak yine de telekom bilet alınmasın diye bütün biletleri salon gişesinden satıyor ilk maç bittiğinden beri.  Fenerbahçe biletlerini sadece maç günü satacaklarmış bir de

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #808 : 25 Mayıs 2019, 18:49:00 »
Doldurur bizimkiler.
Üniversitelerin durumu ne bilmiyorum ama öğrenciler duruyorsa zaten kafadan 3-4 bin üniversiteli Fenerbahçeli olur.
Maç pazar günü olduğundan ailecek izlemeye gelenlerle birlikte çok rahat 7-8 bin FB taraftarı gelir.
...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #809 : 25 Mayıs 2019, 22:45:03 »
Salon dolar mı bilmiyorum da yarın oradayım tüm teşekkürlerimle...