sakatlar ve Dörtlü Final takımı mental olarak da etkilemiş. Bu turu geçeriz belki final de oynarız ama Efes serisine ne yaparız şu görüntüde umut vermiyoruz. Ahmet niyeyse kontak kapattı sözleşmesinin uzatılması olumlu etki yapar diyordum ama hiç farketmedi. Dünyada ondan kolay fake yiyen oyuncu yoktur. yoyo gibi maşallah...Bari Ergi ve Egehan'ı oyhatsak onun yerine...
Efes serisinden ben de umutlu değilim. Bence önümüzdeki süreçte sınav verecek olan takım değil, Fenerbahçe seyircisi, hadi Fenerbahçe basketbol seyircisi diyelim. Avrupa'da başarısız olunan (

??) ve ligde şampiyon olunamayan bir sezondan sonra bağrımıza basabilecek miyiz takımı? Ya da (1990 sonrası için söylüyorum) 15-16 yılda bir final four oynayabilen Zalgris seyircisi gibi mi olacağız. Birileri bütçe vs gibi durumlar yüzünden saçma bulabilir karşılaştırma mı? Sabonis'leri falan hatırlatmak isterim. Olası bir süpürülme durumunda ya da iç sahada şampiyonluk verme durumunda o takım alkışlanacak mı yoksa Ergin'e mi saracağız? Kimse yanlış anlamasın cska maçı sonrasında yapılan tezahürat yağlarımı eritti, o ayrı mevzu. 5 final four 3 final, 1 şampiyonluk, 1 adet de gasp edilen şampiyonluk. 5'te 2 hiç de kötü bir sonuç değil. Bırakın tarih Berlin'de CSKA'yı yazsın, sorun değil. Kimse 5 te 3 olmalıydı falan demesin, yok öyle bir dünya. Olacağı varsa da Berlin'de olduğu gibi yedirmezler adama. Bu seviyelerde ne kadar durabiliyorsan o kadar artar şampiyonluk şansın. Gün gelir bir kez de sana döner şans. Yeter ki oralarda ol hep. Baskonia'yı düşünün, yıllar sonra Vittoria'ya final four organizasyonu verildi, bir ton sakatlık, talihsizlik. En azından Obradovic için salonu dolduralım en az 6 7 bin kişiyle.