Umarım herkesin bu karakterli takıma olan kırgınlığı, sitemi, gönül koyması vesaire bitmiştir. Kupayı aldığı şartlar ortada. Gerçi benim için alamasa da sahadaki karakter yeterli her türlü. En büyük mutluluğum bugün bir diğer sakatlık daha yaşamamamız. Bu takımın -bu sene için- en çok ihtiyacı olduğu oyuncu Teodesic, De Colo bilmem kim değil Pero Antic gibi bir kabadayıdır. Her zaman için savunma karakterli takımlar bana heyecan vermekle birlikte hiç bir zaman bad boys türü bir kadro istemedim ama efes, cska, real madrid gibi at hırsızlarını barındıran takımlara karşı kesinlikle şart Antic gibi dağılmadan, abartmadan oyunun içinde reaksiyon veren kemik ağbiler. MVP Datome oldu ama asist boyutunu da göz önünde bulundurursak galibiyette Sloukas'ın da büyük emeği var. Bir başka sıkıntı da sahada Türk oyuncuların ağırlıklı olduğu dakikalar, Obradovic Sloukas'ı, Datome'yi dinlendiremedi doğru düzgün. Hakem üçlüsü için ise iki tarafın aleyhine de hata yaptılar ama tek sorum olacak; Doğuş'a son bir dakikada çalınan üç faul neden 39 dakika içinde çalınmaz? Her iki savunmadan birisi net faul! Bulduğum tek sıfat eyyam. Hadi ona çalmıyorsunuz öte tarafta daha yumuşak temaslara neden çalarsınız haldır huldur. Obradovic'in açıklamalarını yanlış anlamadıysan Louvergne'nin bir hafta uzak kalacağı gibi bir cümle duydum. Günü sakatlıksız tamamlamamıza ek olarak ikinci en güzel haber. Emeği geçen herkese teşekkürler...