Gönderen Konu: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)  (Okunma sayısı 18712 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #75 : 21 Şubat 2019, 23:11:04 »
Bir kez olsun bizi yanıltın. Bir kez olsun. 2-1'i koruyun yada 3-2 yapın. Bir kez olsun taraftar olarak biz göt olalım, helal olsun diyelim ama yok orospuluk genlerine işlemiş sanki. Ne umduysak o gerçekleşiyor.
İlk maç 2-0 bitse bu maç bu sefer de 3-0 yada 4-1 biterdi.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2019, 23:11:29 Gönderen: iloturo »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 21 Şubat 2019, 23:32:19 »
Bir kez olsun bizi yanıltın. Bir kez olsun. 2-1'i koruyun yada 3-2 yapın. Bir kez olsun taraftar olarak biz göt olalım, helal olsun diyelim ama yok orospuluk genlerine işlemiş sanki. Ne umduysak o gerçekleşiyor.
İlk maç 2-0 bitse bu maç bu sefer de 3-0 yada 4-1 biterdi.
Mesajı Begen secenegi olsaydı begenmistim. 2 1 tur getiriyor hatalara doymadılar 3 1 oldu rahatladık.

Artık taraftarlardaki Ersun Yanal romantikligi de bitmistir umarım...Adamın yaptıgı Tolgay hayranlıgı ve futbolu yıllar once bırakmıs Alper den medet ummak.Bir de maca kalecisiz yani Volkan ile cıkmak.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2019, 23:52:27 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #77 : 21 Şubat 2019, 23:45:40 »
Bu futbol fukarası topluluk için yazmaya değmez.Vallahi kümede kalsınlar başka birşey beklemiyorum.
Korkum bu rezil sürü bunuda yaşatır mı bize!
Uykularım kaçıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #78 : 22 Şubat 2019, 00:08:59 »
Mesajı Begen secenegi olsaydı begenmistim. 2 1 tur getiriyor hatalara doymadılar 3 1 oldu rahatladık.

Artık taraftarlardaki Ersun Yanal romantikligi de bitmistir umarım...Adamın yaptıgı Tolgay hayranlıgı ve futbolu yıllar once bırakmıs Alper den medet ummak.Bir de maca kalecisiz yani Volkan ile cıkmak.

Tolgay oynadığı süre içinde (ikinci devre) takımın en iyilerindendi. Zaten Alper'in yerine girdi.

Kalede de Volkan değil, Harun vardı.

Aynı maçtan bahsettiğimize emin miyiz? Veya maçı izlediniz mi?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 22 Şubat 2019, 07:22:12 »
Tolgay oynadığı süre içinde (ikinci devre) takımın en iyilerindendi. Zaten Alper'in yerine girdi.

Kalede de Volkan değil, Harun vardı.

Aynı maçtan bahsettiğimize emin miyiz? Veya maçı izlediniz mi?
Macı izledim Hocam benim anlatmak istedigim ligde Volkanı oynatıyor.Volkan da kaleci degil Kayseri macında golde topa cıkmıyor mesela , Avrupa Harun Lig Volkan seklinde gidiyor.2 tarafta da oynasana Harun ile nedne oynamıyorsun?
Tolgay 3m etmezdi.Tutturdu Tolgay diye aldırdı.11m paramız vardı TS da yaptıgı gibi burada da transferleri yaptırdı.Gitti Zays ı 6.5m avroluk adamı ilk mac da oynatmadı.UEFA ya yazmadı.Son macta 60dk oynattı.
Alper gibi futbolu bırakalı cok olmus adamdan medet umuyor.
Zenit macından once iyi ya da kotu 1 tane forvetin var.Slimani yi oynatmayacagım diyor.Kayseri ye yeniliyoruz golde oynattıgı kalecinin buyuk rolu var.10 kisilik Konya dan gol yiyip 10 kisilik Konya ya 2. golu atamıyoruz.Degisikliklerde yine Alper giriyor.
Sadece son 2 macı alsak 29 puanla 8. yiz.Ama onu bile beceremiyoruz.Cocu kotuydu Ersun'un da ondan farkı yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #80 : 22 Şubat 2019, 13:01:20 »
Takım iyi olur. Kura şansı olmaz. Kura şansı olur. Takım iyi olmaz. Bu defa biz Zenit'in kura şansı olduk.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 22 Şubat 2019, 13:56:13 »
Olay aynen İlhan hocanın yazdıgı gibi maalesef sen 2 1 ile tur atlıyorsun, toplar kaptırıyorsun Harun bir kac tane cıkarıyor yetmiyor yine kaptırıyorsun,Topla adamın onunden aldı diye bakıyoruz alamıyor ve eleniyoruz.Milyon avro alıyor hepsi ve tebrigi de hak ediyorlar.

Umraniye ye yeniliyorsun 2 gol atamıyorsun eleniyorsun, Tur Elinde Zenite eleniyorsun, Ligde yenilmedigin kimse kalmamıs zaten sene bası bitmis biz TK ve UEFA asılır derken oradan da elenmeyi beceriyorsun.

Benim zerre istemedigim ama 2014 romantikligi ile taraftarın yine oyle olacak sandıgı Hoca "taraftar baskısı" ile getiriliyor.Ve Hoca ile de olmayacagı goruluyor.

O kadar can sıkıcı ve insanı kahreden bir durum ve Basketbol da Butun Kupaları da alsan yetmiyor.Lokomotif Futbol ve her sene husran yasıyorsun.AY doneminde 3. olmuyorduk oyle ya da boyle...
Su hale bak lig bir an once bitsin diye bakıyoruz.Cok degil ya son 2 macı alsan yukardasın ve Avrupa ya gitme hakkı elde edeceksin.Ondan bile acizsin.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #82 : 22 Şubat 2019, 16:04:39 »
Lig bir an önce bitsin şeklinde bir rahatlığa sâhip miyiz ki? BJK deplasman, Rize içerde ve Başakşehir deplasman. Biz bu 3 maçtan 1 puan anca alırız beyler. Yâni bende lig bir an önce bitse rahatlığı yok valla. Biz ciddi ciddi düşebiliriz, ciddi adayız buna.

Eğer bu takım kime düşerse baş müsebbibi Ali Koçtur ki hiç kusura bakmasın, versin cebinden 120 milyon dolar ve Başakşehir satın alsın, adını da Fenerbahçe olarak değiştirsin.

Sıfır borç ve direkt CL katılımı. Ben alt ligde oynama rezilliğini kaldıramam bu yaştan sonra.

Evet Ali Başkan, umarım planlarında bu vardır. Başakşehir satın alıp adını Fenerbahçe olarak değiştirirsin. Yok bunu yapmazsan târihe geçeceksin bu rezillikle.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #83 : 22 Şubat 2019, 16:24:51 »
Eğer bu takım kime düşerse baş müsebbibi Ali Koçtur ki hiç kusura bakmasın, versin cebinden 120 milyon dolar ve Başakşehir satın alsın, adını da Fenerbahçe olarak değiştirsin.

Sıfır borç ve direkt CL katılımı. Ben alt ligde oynama rezilliğini kaldıramam bu yaştan sonra.

Evet Ali Başkan, umarım planlarında bu vardır. Başakşehir satın alıp adını Fenerbahçe olarak değiştirirsin. Yok bunu yapmazsan târihe geçeceksin bu rezillikle.

Şaka herhalde değil mi? İkinci lige düşüp oynamaktan daha büyük bir rezillik aramıyoruz sanırım.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Fenerbahçe / UEFA Avrupa Ligi (2018-19 Sezonu)
« Yanıtla #84 : 22 Şubat 2019, 16:26:38 »
Ben Ersun hoca gelsin demedim hiç, ama şimdi savunma gereği hissediyorum kendimde. Ondan öncesinde 15 maçta 15 puan alan bir takım vardı. Sonrasında da çok başarılı bir performans yok (7 maç 9 puan) ama elinde de sihirli değnek yok ki.
Eleştiriyoruz oynattığı isimler üzerinden de eldeki malzemeye bakınca ne yapabilir ki ? Mecburen deniyor işte herkesi. Slimani, Benzia, Volkan vs tutmadı ama Dirar ve Isla mesela bu denemelerin sonucunda takıma en fazla katkı veren isimlerin arasına girdi.
Avrupa için zaten söyleyecek birşey yok, Çocuk sağolsun en boktan kombinasyonu yapmıştı.
Tek eleştirilecek konu, nasıl bu kadar kötü forvet varken yeni birisini almadığımız. Ekici ve Valbuena varken Tolgay/Zajc dan birinin yerine Nobre gibi birisi getirilseydi çok farklı olabilirdi.
Ligdeki konumumuzla ilgili kafamı bulandıran tek konu, Trabzon, Alanya, Kasımpaşa, Beşiktaş gibi iddiaları bitmiş takımların bizim rakiplerimize yatacaklarını düşünmem, geçen haftaki Trabzon-Alanya maçı mesela..

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2019, 16:28:56 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #85 : 22 Şubat 2019, 16:38:47 »
BJK deplasman, Rize içerde ve Başakşehir deplasman. Biz bu 3 maçtan 1 puan anca alırız beyler.

Ben 5'ten aşağı almayız diyorum, muhtemelen de 7 puan alırız.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #86 : 22 Şubat 2019, 20:14:25 »
Taraftar baskısı sayesinde takım bir adım attı, iyi de baskı olmuş yoksa Cocu hâlâ devam ederdi ve biz de Akhisar ile birlikte lige havlu atardık. Herhangi bir Fenerbahçelinin (malum çapsızın fedaisi olanlar hariç) Ersun hocaya saydırması tamamen boş iş (birkaç oyuncu tercihini eleştirdiğim oldu bu arada), şimdi gelmeyip sezon sonu görüşelim dese bu kez de korkak falan denilecekti :D

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 23 Şubat 2019, 09:46:49 »
Sana gore bos is TS da sonuna kadar basarısız olmus, Dunya transfer yaptırıp Klubu batma noktasına getirmis adamı sırf 2014 romantikligiyle istediler.Ali Koç da defalarca E. Yanal benim dusundugum bir hoca degil dedigi halde taraftar baskısından getirdi.

Oyle ya da boyle kotu de olsa gitti Benzia yı cıkardı 1 oyuncu ve yabancı hicbir islevi kalmadı.Adam bosuna antrenman yapıp sene sonuna kadar forma giymeden para alacak.Alper gibi futbolu bırakmıs adamlardan medet umarken Benzia harcandı.Ki tekrar diyorum iyi oynuyordu demiyorum.Tutturdu bir Tolgay da Tolgay bedavaya gelse lafım olmazdı ama 3m bonservis verdirdi.Zays ı aldık 6.5m a adam gitti ilk macta oynatmadı,UEFA ya yazmadı 2. mac 60 dk oynattı.Oyuncu degistiriyor Alper'den medet umuyor.

Ersun Yanal her turlu elestirilir.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #88 : 23 Şubat 2019, 12:43:29 »
Trabzon'da başarılı olan bir teknik direktör var da bizim mi haberimiz yok. Çok transfer yaptırıp kulübü batma noktasına getiren adam Ersun Yanal mı :D Herhalde Konya'daki sinsiyle karıştı yazarken. Tekrar söylüyorumm taraftar iyi ki baskı yapmış yoksa şu an 17-18 puanın ötesinde olmazdık. Ali Koç sezon başında inat etmeyip Ersun hocayı getirse şu an bu rezilliği yaşamıyor olacaktık ki kendisi de bu duruma düşmeyecekti.

Benzia'nın durumu sıkıntılı, bana göre 20 maçta 1 tane isabetli şutu olmayan bir ofansif orta sahanın takımda yeri yoktu zaten, ayrıca ek olarak ağır bir disiplinsizlik de yapmış olabilir, Galatasaray deplasmanında oyundan alındı diye gidip paylaşım yaparak eleştiri peşinde koşan biri sonuçta. Tolgay'a da Zajc'a da ihtiyacımız vardı, orta sahada pas yapmayı, topu hücuma taşımayı bilen oyuncumuz yoktu doğru dürüst. Maliyeti daha az olsa güzel olurdu ama günümüz piyasasında artık bu paralar normal olmaya başladı. Zajc ise takıma monte edilecek elbette. Alper'den ben de nefret ediyorum, hocanın bu tercihine kızıyorum. Tabi Aziz de öyle bir sözleşme yaptı ki kurtulamıyoruz maalesef. UEFA listesinde kısıtlı değişiklik hakkı var, Sadık, Serdar, Tolgay, Zajc ve Moses'tan sadece 3 kişi dahil olabiliyordu zaten, çok değişiklik yapma imkanına sahip değildik.

Kadrodaki oyuncu tercihleri ve zaman zaman oyuna müdahaleleri elbette eleştirilebilir ama bunlar dışında yapılacak eleştiriler anlamsız.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 23 Şubat 2019, 12:51:16 »
Eksikleri olsa da penaltı kurtaran,pozisyon kurtaran,kornerde topa cıkan Harun varken ligde Volkan isimli sahısı kullanmanın mantıgı nedir?En son Kayseri macında golde topa cıksa 1 puan almıstık.
Oyuncu degistiriyor bakıyorsun Alper giriyor.Bu Ayew de bizim goremedigimiz ne var da 90 dk oynamaya devam ediyor?Futbol olarak var mı bir degisiklik?Isıran,kosan,basan bir FB var mı?
Ne degisti?