Gönderen Konu: Fenerbahçe-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası  (Okunma sayısı 21542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #15 : 01 Ekim 2018, 14:00:42 »
özcan hoca sen de değişik güzel bir kafasın :)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16 : 01 Ekim 2018, 14:28:21 »
özcan hoca sen de değişik güzel bir kafasın :)
Teleafisi olmayan, ucunda kupa olan resmi maçların hastasıyız diyelim :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 01 Ekim 2018, 14:31:21 »
anlıyorum seni
haklısın da :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #18 : 01 Ekim 2018, 14:36:31 »

Kan kardeşiyiz. :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #19 : 01 Ekim 2018, 15:07:21 »
Bende bir gariplik var heralde.
Tek maçla gelen kupalara, özellikle de böyle geçen seneye ait, üstünden 1 yaz geçmiş, transfer dönemi geçmiş kupalara önem veremiyorum, kazanmayı da kaybetmeyi de anlamlandıramıyorum..
Türkiye kupası, ok, yarım sene oynayıp geliyorsun, o senenin kadrosu ile oradasın..
f4, zaten 1 senelik eurolague sezonunun meyvesi, oraya 1 günlük performansla gelinmiyor, en iyi 4 orada.
Ama bu cumhurbaşkanlığı kupası bana oldum olası tsyd kupası ile aynı görünmüştür. Sezon öncesi en ciddi hazırlık maçı işte..
Hesapta lig ve kupa şampiyonları karşılaşıyor ama o şampiyon olan kadrodan 5-6 oyuncu yok sahada..
Tek anlamı Ergin Atamanla, dolayısıyla GS destekli Efesl olaak olması. Tek maçlarda Atamanın her zaman içindeki Obra kompleksi ile daha faazla motive olacağını düşünüyorum..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #20 : 01 Ekim 2018, 15:23:57 »
Bende bir gariplik var heralde.
Tek maçla gelen kupalara, özellikle de böyle geçen seneye ait, üstünden 1 yaz geçmiş, transfer dönemi geçmiş kupalara önem veremiyorum, kazanmayı da kaybetmeyi de anlamlandıramıyorum..
Türkiye kupası, ok, yarım sene oynayıp geliyorsun, o senenin kadrosu ile oradasın..
f4, zaten 1 senelik eurolague sezonunun meyvesi, oraya 1 günlük performansla gelinmiyor, en iyi 4 orada.
Ama bu cumhurbaşkanlığı kupası bana oldum olası tsyd kupası ile aynı görünmüştür. Sezon öncesi en ciddi hazırlık maçı işte..
Hesapta lig ve kupa şampiyonları karşılaşıyor ama o şampiyon olan kadrodan 5-6 oyuncu yok sahada..
Tek anlamı Ergin Atamanla, dolayısıyla GS destekli Efesl olaak olması. Tek maçlarda Atamanın her zaman içindeki Obra kompleksi ile daha faazla motive olacağını düşünüyorum..

Federasyonun basketbol tarihçesi sitesine girdiğin vakit, kupa sayılarını veriyor hocam. Ve kimin kaç kupası var görüyorsun. Kulüplerin tarihini kupalar taçlandırıyor. Oraya kim, hangi kadro ile ve hangi statüde oynamış diye not düşmüyorlar. Galatasaray'ın şu kadar kupası var, Fenerbahçe'nin bu kadar... Avrupa'yı dahil eder isek alabileceğin dört kupa var bir sezonda ve alması en kolayı da bu... Çünkü tek maç. Kupa kupadır ve müzemizde her kupaya ayıracak bir yer vardır. Bu sebeple burun kıvırmadan alınabilecek her kupayı almak gerek. Çünkü tarih bunları yazıyor. Bunlarla yazılıyor.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2018, 21:12:54 »
Bende  aynı fikirdeyim. Mesela futbolda Galatasaray’ın şampiyon olmadan geçirdiği yıllarda sürekli federasyon kupası aldı ve sonunda en çok kupalı takım fiyakasında spetini doldurdu.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #22 : 01 Ekim 2018, 22:12:40 »
Mesela ben de son dönemlerde Türkiye Kupası'nda başarılı olamadığımız için rahatsızım. Biraz motive olarak rahatça kazanabileceğimiz bir şey oysa.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #23 : 02 Ekim 2018, 00:44:36 »
Bakalım hangi 3 yabancı tribüne çıkacak.Ennis, Lauvergne ve Kalinic'i oyladım.Guduric de olabilir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2018, 07:30:42 »
Guduric, Kalinic, Datome dedim. Üç numara pozisyonunda çökerttim takımı...  ;D

Ergin Ataman olsa ancak bu kadarını yapardı.  :P
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2018, 07:34:44 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2018, 10:34:22 »
Ben  Lauvergne'nin kadroda olacağını düşünüyorum. Geçenki hafif sakatlığından dolayı belki Vesely kadroda olmayabilir. Onun haricinde Ennis ve Guduric diyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2018, 11:05:13 »
Ennis
Guduriç
Kaliniç - gigi ikilisinden birisi

benim tahminim bu yönde.
hocam bu kupayı tabi ki kazanmayı çok isteyecektir.

kostas çok formda dixon da var .. ennis'i bu maç oynatmaz
Guduriç formsuz şu anda Melih ile orayaı geçmeyi düşünebilir , Melih de Efes maçlarını çok ayrı oynuyor

uzunlarda ağır basmak için 3 uzun ile sahaya çıkarız diye düşünüyorum .
gigi mi kaliniç mi o konuda karar veremedim.
skor isterse Gigi oynatır sertlik isterse savunma isterse çeneyi oynatır diye düşünüyorum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2018, 12:14:31 »
Federasyonun basketbol tarihçesi sitesine girdiğin vakit, kupa sayılarını veriyor hocam. Ve kimin kaç kupası var görüyorsun. Kulüplerin tarihini kupalar taçlandırıyor. Oraya kim, hangi kadro ile ve hangi statüde oynamış diye not düşmüyorlar. Galatasaray'ın şu kadar kupası var, Fenerbahçe'nin bu kadar... Avrupa'yı dahil eder isek alabileceğin dört kupa var bir sezonda ve alması en kolayı da bu... Çünkü tek maç. Kupa kupadır ve müzemizde her kupaya ayıracak bir yer vardır. Bu sebeple burun kıvırmadan alınabilecek her kupayı almak gerek. Çünkü tarih bunları yazıyor. Bunlarla yazılıyor.

Haklısın hocam, kupa sayısı yazılıyor tabiki tarihte.
Ben sadece böyle tek maçlık ve geçmişe dönük oynanan kupa maçları için fikrimi söyledim...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2018, 12:23:47 »
Ennis
Guduriç
Kaliniç - gigi ikilisinden birisi

benim tahminim bu yönde.
hocam bu kupayı tabi ki kazanmayı çok isteyecektir.

kostas çok formda dixon da var .. ennis'i bu maç oynatmaz
Guduriç formsuz şu anda Melih ile orayaı geçmeyi düşünebilir , Melih de Efes maçlarını çok ayrı oynuyor

uzunlarda ağır basmak için 3 uzun ile sahaya çıkarız diye düşünüyorum .
gigi mi kaliniç mi o konuda karar veremedim.
skor isterse Gigi oynatır sertlik isterse savunma isterse çeneyi oynatır diye düşünüyorum

Ennis in Guduric den fazla oy almasına da şaşırdım.

Seçim yapmak zor, tersten başlarsak, Sloukas, Vesely ve Melli bence banko olacaklar sakatlık vs yoksa.
Yerli olarak da Bobby ve Ahmet in de katkı vereceğini düşünerek Ennis, Guduric ve Lauvernge i seçtim

Guduric, öncelikle formsuzluğu sonrasında da Melih in formu, Efes maçlarındaki etkisi ve Sinan ın da katkı verebileceği sebebiyle ilk dışarıda kalan isim olmalı.

Diğer taraftan, Efes için daha zor olacak bu kararlar. Doğuş, Sertaç, Birkan, Buğrahan ve Merecan ın ne kadar etkili olacağını göreceğiz. Dunston, Larkin bako isimler. Eğer Doğuş ve Buğrahana güveniylarsa Beubouis ve Micic in ikisi birden dışarıda kalabilir. Pleis-Dunston-Sertac ile pota altını yeterli görüp Moerman ve Motum un ikisini birden dışarıda bırakmaları da gene mümkün. Bu durumda Larkin-Simon-Anderson-Dunston-Pleiss ile çıkabilirler sahaya.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2018, 14:22:17 »
Ahmet'in yazı ve hazırlık kampını kötü geçirdiği için Lauvergne'ın olacağını düşünüyorum.Guduric-Kalinic-Ennis oynamaz diye düşünüyorum.