"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbre döndü demek transfer olacak demek değil.Papagiannis olmayacak modunda konuşuldu..Ataman doğru Pleiss gibi kullanabilir.Motleyin yapamadığı şeyi yapsa kafi.Dışa top atsa yeter.Papagiannis olmama ihtimali yüksek.Ben palavra sıkmam.Anlaşılan branşta parasal krizde var kaynak yaratmaya çalışıyorlar Adam.Ugur ismi dudak büküyor olmama durumu var minvalinde vucud dili.
senin ne anladığın değil, adamların ne söylediği mühim olan.herifler 10 dakika thompson ile sertaç geliyor diye konuşuyor.sen thompson zora girdi anlıyorsun.anlamanda problem var palavra sıkmıyorsan.
sertaç geliyorsa jekiri'yi yollarım, 5 numarada ne vereceği belli birini almak yerine kumar oynarım.kumarı sestina gibi ucuz ama belki iş yapar biriyle değil,coboclo, motley türü biriyle; belki yıldız olur mantığıyla oynarım.
Thompson, SloukasWilbekin, Dorsey, MelihPierre, Guduric, OnuralpHayes, Cornelie, MetecanMilitunov, Motley, SertaçDuruma göre 1 yabancı daha eklenebilir.
Sen imkân var mı böyle bir şey olmasına? Bence yok.
Çok zor değil aslında. Cornelie, Sloukas, Militunov hepsi boşta. Beko yıllık 3 milyon daha versin de bir işe yarasın. Öte yandan Beko verse bile Itioudis istemez böyle bir kadroyu. Ona ya yeteneksiz yada beyinsiz adamlar lazım.