Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2811510 defa)

Murat, myildirim ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #16620 : 28 Mayıs 2024, 12:14:07 »
Bizim taraftar grubumuz da bir garip f4 u basarisizlik olarak goruyoruz bu cok komik  ;D ;D ama f4 her sene sampiyon olucam 3 f4 de 1 sampiyonluk beni kesmez diyosaniz klubun 35-40 m euro harcamasi gerekir.Bu seviyelerde kalalim ama eksik bolge ve mevkii birakmayalim birde 200-300 fark icin iyi oyunculari kacirmayalim yeterli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #16621 : 28 Mayıs 2024, 12:45:05 »
Motleyi kadrodan çıkarın seneye yolculardan.Anlaşmış Panayla.Genelde transfer söylentileri bu dalda doğru çıkar.

Takım dağıldı.Motley gibi atlet uzun bulamazken eldekide gidiyor bravo Derya Yannier ve şube.

Aziz Yıldırım kazanırsa kovmalı bu adamı.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2024, 12:51:48 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #16622 : 28 Mayıs 2024, 12:51:08 »
#1 Neto / Zagars / Madar / Mert
#2 Wilbekin / Guduric / Melih
#3 Tarık / Pierre / Hamza
#4 Hayes / Şengelia / Sestina
#5 Mamukelashvili / Motley / Sertaç

Yazdığınız kadroda muhtemelen Neto ve Madar olmayacak. Oraya herkesin içine sinecek 2 isim ok.

2 numara da bana güven vermiyor maalesef

3 numaraya Pierre yerine Colson

4 numara dediğiniz gibi olacaksa Sestina ok. ama gönül ister daha içimize sinecek bir isim olsun

5 numara için tek sırıtan isim Sertaç, o da yerli olmasından dolayı tamam.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #16623 : 28 Mayıs 2024, 13:11:43 »
Hocam bunu nasıl söylüyorsun anlamıyorum. F4 yapmak başarısızlık mı ? Sadece 4 takım başarabiliyor bunu, farkındasın değil mi ?

Hiçbir iddiası olmadan F4 yapıp yapmamak benim için çok önemli değil. Bu sene F4 yaptık lakin hemen herkes Pana karşısında yenileceğimizi düşünüyordu ve nitekim öyle de oldu.

Böyle F4'lar oynamak beni çok mutlu etmiyor. Ben iddialı, sağlam bir takım olmak istiyorum. O zaman kupa hedefi koyarsın ve her sene zaten F4 oynarsın. F4 hedeflemek, Partizan gibi takımların işidir.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #16624 : 28 Mayıs 2024, 13:50:15 »
Poirier efesle anlaşmış
Chirs jones partizana yakınmış
Evans sakatlanmasa oly’e gidecekti.

Bu adamları rakiplerinin almasına müsade etme sebebimiz daha iyilerini alacak olmamızdır umarım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #16625 : 28 Mayıs 2024, 13:54:29 »
Oly evansın sakatlığı sonrası c.jones a teklif yapmış.

Ayrıca Evans yılbaşı gibi dönecekmiş, oly daha düşük bi ücret ile yeni teklif yapacakmış evans a.

Biz de derya beyimizin ve yönetimin keyfini bekliyoruz harekete geçmek için
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16626 : 28 Mayıs 2024, 14:08:45 »
Oly evansın sakatlığı sonrası c.jones a teklif yapmış.

Ayrıca Evans yılbaşı gibi dönecekmiş, oly daha düşük bi ücret ile yeni teklif yapacakmış evans a.

Biz de derya beyimizin ve yönetimin keyfini bekliyoruz harekete geçmek için
Kovsunlar şu kripto Galatasaraylıyı.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #16627 : 28 Mayıs 2024, 14:36:48 »
Hâlâ Guduric'i 1 numaraya yazanlar var.

Akıl fikir...
Valla ben de anlamıyorum abi eğer Avrupada bu kadar guard sıkıntısı varsa basketbol yasaklansın kıtada. Zaten bizim dedikodumuz çıkan isimler de hep yan parça olabilecek isimler. Bizde baba kontrat alan Pierre Dorsey Papagiannis yerine yine baba kontrat verip tartışmasız Hayes Calathes ağırlığında adamlar bulmamız lazım.
Bir de bu Motley size ne etti Fenerbahçe ahalisi. Pierre gibi Dorsey gibi umursamazlıktan kadroya giremeyen adamlar varken.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #16628 : 28 Mayıs 2024, 14:41:11 »
Fournier ne durumda bilmiyorum ama bu listede benim en çok istediğim oyuncu olur buralara dönmeyi düşünürse taliplisi de çok olur
Yedirmezler bize. Dikkat edin ortada baba bir isim varsa Larkin, Poirier, Nebo gibi bize yedirmiyorlar. Bizim taraftar da hep bir ağızdan ya o 2M alıyor çok para biz en iyisi 1.8e Papagiannis alalım kafasında.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #16629 : 28 Mayıs 2024, 14:46:17 »
Futbolda atanla tutanın iyi olması gibi, basketbolda da benim için 1 ve 5 numaran tartışmasız iyi olmalı. Motley gittiyse gitti, Mamu ve Goga Bitadze'yi çekip getirsek çok dominant oluruz 4 ve 5'te. Bitadze NBA'de havlu sallamaya devam edecekse de Shengelia ile Mamu ikilisine fitim, pota altı 2 Gürcüden oluşsun yeter ki.

Oyun kurucu konusunda NBA'den birisini düşüremiyorsak Lorenzo'yu çekelim, arkasına da koy Zagars ile Madar'ı rahat et. Lorenzo prime dönemini yaşıyor, ben fazlasıyla okeyim.

Bir de şu Fournier meselesi. Avrupa'ya döneceğine inanmıyorum ama dönmek gibi bir niyeti varsa çok fark yaratır. Orlando günlerinin yarısını oynasa içinden geçer Avrupa'nın. Adamın Orlando'dan sonra yüzü gülmedi, paraya da doydu, dönüyorsa valla hemen kapalım. Yanlış bilmiyorsam Müslümandı galiba, belki bu da etken olur.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
« Yanıtla #16630 : 28 Mayıs 2024, 15:06:33 »
Bir de bu ibne Lessort Motley mi yapacak? Lessort bir yere gitti mi?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16631 : 28 Mayıs 2024, 15:15:49 »
Öyle yapacak.Yeni Dunstonu olabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16632 : 28 Mayıs 2024, 15:23:18 »
Adam bir konuda başarılı her konuda çok şanslı. 1,5 adam pivotla (Lessort ve yarım Antetokounmpo ile) koca sezonu geçti. Bizde, beğenirsiniz beğenmezsiniz ama 3 tane pivot var, PO ta tek pivotla oynadık, o da ilk beşe yazdığın pivot değildi.

Geçen sene kurduğunu bu yıl her halukarda güçlendirecek. Üstelik başkanları da adama tapıyor, paranın muslukları ardına kadar açıldı! Çiçek göndermeler falan filan, bilmem neler...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #16633 : 28 Mayıs 2024, 15:44:47 »
Motleyi Hayesi elinde tutamayanlar Mamu gibi pahalı adamı getiremez.Sarasın eleştirilecek çok şeyi var.İtoudisinde ilk sırada istediği adamları alamadılar.Net ikna oldum mobbing var koçlara.

Avrupa için yavaş yavaş İlhan Bey gibi beklentiyi düşürdüm.Lig şampiyonlukları almaya bakalım.Avrupa gittiği yere kadar.Şubenin her daim yanındayım maçlardayım.

Futbol tayfa kına yakabilir küçülüyoruz.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2024, 15:52:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #16634 : 28 Mayıs 2024, 16:12:39 »
Tom abi motleyi elimizde tutamama gibi bişey yok devam edilmek istenmiyo performansından ötürü, 20 yıldır içki içerim böyle bi hayal dünyam hiç olmadı :)

Hayes için de henüz ortada bişey yok sadece nba den ilgi olduğu söyleniyo henüz resmi teklif bile yok.

İtoudisin başarısızlığının ve gönderilmesinin en büyük nedeni kadrodaki birçok oyuncu ile yaşadığı kişisel sorunlar, biraz ergen tabiri ile birçok oyuncu koça küsmüş ve konuşmuyodu(başta da motley calathes dorsey melih vardı)

Sarasın tüm oyuncularla ilişkisi iletişimi bağı şuana kadar çok iyi. Zaten bu kadar iyi olmasa play in potasında dahi olmayan şu takım f4 yapamazdı. Ama insanoğlu bu bakarsın yarın onunda oyuncularla ilişkisi bağı bozulur
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2024, 16:32:19 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...